Şimdi Ara

ARAS KARGO REZELATİ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumartesi akşamı verdiğim siparişimi pazartesi satıcı kargoya veriyor. Pazartesi akşamı yola çıkan kargo salı günü izmirde oluyor. İzmire gelen kargom dağıcıtı şube(Buca) aynı gün ulaşıyor. Buraya kadar herşey normal olay burdan sonra kopuyor. Dün sözde dağıtıma çıkan kargocular evime gelmiş kapıyı çalmış evde kimse yok diye şubeye geri dönmüşler not bırakmadan. Şubeye geri dönen kargom aynı gün içerisinde sözde, satıcıdan onay alıp alıcı kargoyu şubeden alıcak diye kargo takip numarasına mesaj bırakıyor. Bende bunu normal olarak görüp şubenin nerde olduğuna bakıyorum ve şubenin evimin 2 sokak arkasında olduğu çıkıyor. Google Mapsden bakarken kargo şubesinin google kullanıcıları tarafından yorumlarına rastladım ve okumaya başladım. Meğersem bu muhterem arkadaşlar sırf bana değil bütün bucaya aynı şeyi yapıyorlarmış. Bende bunu görünce çok sinirleniyorum ve iş çıkışı kargo şubesine gidiyorum. Saat 7.30 civarı orda oluyorum. Mesai saatleri dışında olduğumuz için kargonuzu veremiyoruz yarın sabahan gelip kargonuzu alın diyorlar bana. Bende sakin bir dille bu yazdıklarımı onlara açıklıyorum ve kargomu verseniz o kadar işlem yapmışsınız diyorum. Sonra oranın müdürümüdür nedir yüksek ses tonuyla bana yarın gelin sabahtan kargonuzu alın bende dağıtıcının cezasını kesiyim diyor. Bende sinir küpüne binip, hanımefendi bana bağırmayın diyorum. Kadın bunu duyunca motora bağlıyor. Hebele übele bilmem ne falan sonunda kadın susmayınca tamam sesini kes diyorum ve şubeden çıkıyorum. Çıkarken 2 çalışan arkamdan bağırarak geliyor. Ben de dışarı çıktıktan sonra arkamı dönüp onlara bakıyorum. Adamın biri içerden çıkıp direk olarak kolumu çekiyor. Diyeri de diğer kolumu tutuyor. Sonra ben hayırdır falan derken ellerini çekiyorlar üstümden. Kadın geliyor dışarıya ve bırakın bırakın artık o geçti yarın gelsin alsın kargosunu bakalım alabiliyorsa dedi.

Olaylar bu arkadaşlar şuanlık bi şey yapmadım. Aras kargo ile kesinlikle iş yapmayın. Hele buca şubesiyle hiç yapmayın. Bu kekolar bildiğin mafya olmuşlar artık.

• Yurtiçinin mafya olduğunu biliyordum ama aras da başlamış. Yakında mng ve sürat de mafyanın eline geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/kargocuyu-nasil-sikayet-edebilirim--134220108

Ben de bu sorunu yaşamıştım arasla, o kadar ilgili bir firma ki 1 ay geçti hala geri dönüş yapmadılar şikayetime, kibarca merhaba son durum nedir yazdım, cevap vermeye bile tenezzül etmediler.
  • Kadın orda yanlış bir şey söylese dalacaklar bana belli yani.
  • Amazon gelse flexde onunla beraber gelecek işte. Sonra bunların düşüşünü izlicez bütün millet olarak.
  • dolara yükseldi o yüzden getirmiyoruz demesinler bu ara esnafın klasik yalanı.
  • kukaraça kullanıcısına yanıt
    Aman hocam ne diyorsunuz bizim Allah'ımız var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kodoku

Amazon gelse flexde onunla beraber gelecek işte. Sonra bunların düşüşünü izlicez bütün millet olarak.
    guzel hayal
  • aynı rezalet diğer kargolarda da var. Kulaklık aldım satıcı geç kargoladı sonra 1.5 saat ötedeki şehire geldi kargo sabahın köründe o gün o şubede kaldı ertesi gün de 30 ağustosa denk geldi dağıtıma çıkarmadılar gidip ben alayım dedim adreslerini bulamadım. mapsten baktım gittim yerinde yok güncellememişler 40 dk güneşin altında dolandım durdum şehirde sonra eve gittim arabayı aldım arabayla gezdim uzak bi yerde buldum
  • Rezel🐴

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.