Şimdi Ara

Araştırma : Batı Avrupa'da akıllı telefon pazarının lideri Samsung, Apple düşüşte (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baysan240

quote:

Orijinalden alıntı: ÇaĞLaR.. SONY %100 yükseltmiş satışlarını maşallah , sony nin yükselişi devam ediyor böyle devam ederse önümüzdeki yıl apple ın önüne geçebilir.
    yüzde %100 yazıyor orada birader %1000 değil somy gerçekten yükselişte ama pazar payını %10 lara çıkarması için 3 milyon değil 30 milyon adet satış yapması lazım şuanda bırak satışı sonyin o kadar yüksek bir üretim gücü olduğunu bile sanmıyorum ama olacak inşallah

Sony'nin 2012 yılı satış rakamı 22.5 milyon Bu yıl tanıtılan Xperia Z nin sadece 40 günlük satış rakamı 4.6 milyon 2013 tahmini satış rakamı 50 milyon siz hangi 3 milyondan bahsediyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General. -- 29 Haziran 2013; 15:04:23 >

• haberde yazan 3 milyondan haberi okumadınızmı ? samsung 14 milyon satmış sony 3 milyon satmış bende sony pazar payında in samsungu geçmesi yada yetişmesi için 24 milyanlara ulaşması lazım diyorum basit bir matematik olayı

samsung satışları hiç düşmese 14+14+14+14=56 (sony'in satışları arttıkça samsıngun satışları düşecek ama şimdiye kadar sattıklarıda hesaba katılırsa düşmeyecek gibi hesaplamak lazım)
    sony = 3+6+12+24=45
  • "Nokia ise yüzde 30 düşüşle 1.6 milyon akıllı telefon sattı."

Hâlâ bana Nokia'nın artık kurtulduğunu ve iyiye gittiğini söyleyen cahiller var.

"Pazarın geçmişteki hakîmi Nokia ise 6.1 milyon cep telefonu satışı ile üçüncü sırada."

Ben daha önce de söylemiştim, şimdi de söylüyorum:
    Nokia'yı bu saatten sonra anca ve anca Android cihazlar çıkartması kurtarır.
    Bugün Nokia Android telefon çıkartsın, özellikleri de Lumia 920 gibi olsun, bırakın batmayı, Microsoft'tan destek için aldığı 1 milyar doları bile hemen toplar ve iade eder. Bir daha da Microsoft'un yanına yaklaşmaz...

Ama maalesef batacak. Duygusal yaklaşıp "Kurtuldu" demeyi ben de isterim ama rakamlar zaten ortada yani. Her zaman da ortadaydı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Reno da bmw den fazla satıyor

Isırılmış elma artık reno oldu. Cep telefonlarını pek takip etmiyorsun galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

"Nokia ise yüzde 30 düşüşle 1.6 milyon akıllı telefon sattı."

Hâlâ bana Nokia'nın artık kurtulduğunu ve iyiye gittiğini söyleyen cahiller var.

"Pazarın geçmişteki hakîmi Nokia ise 6.1 milyon cep telefonu satışı ile üçüncü sırada."

Ben daha önce de söylemiştim, şimdi de söylüyorum:
    Nokia'yı bu saatten sonra anca ve anca Android cihazlar çıkartması kurtarır.
    Bugün Nokia Android telefon çıkartsın, özellikleri de Lumia 920 gibi olsun, bırakın batmayı, Microsoft'tan destek için aldığı 1 milyar doları bile hemen toplar ve iade eder. Bir daha da Microsoft'un yanına yaklaşmaz...

Ama maalesef batacak. Duygusal yaklaşıp "Kurtuldu" demeyi ben de isterim ama rakamlar zaten ortada yani. Her zaman da ortadaydı...

Microsoft Nokia'yı satın almak istediğini daha geçen açık açık gösterdi, amaç nokianın firma olarak gelişmesi değil ki zaten microsoft nokia'yı satın alarak
    apple gibi pazarda aracısız şekilde kendisi oynayacak olan bu. O yüzden nokia'dan android model falan beklenemez bu saatten sonra, microsoft satın alıp da yürü ya
    kulum derse ilerler yoksa inişli çıkışlı yerinde sayar. (batar demiyorum) Bugüne kadar microsoft'un mobil ürünlerde pazarlama stratejisi apple karşısında
    hep sönük kaldı, mesela ipod'a rakip olarak çıkarttığı zune ve ipod'un popülerliği karşılaştırılabilir. Dolayısıyla pazarlama stratejileri yüzünden ms'dan da aşırı beklentim yok.

• quote:

2012 Renault, 2007 BMW'den tabiki çok satacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memoseler -- 29 Haziran 2013; 18:17:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baysan240

haberde yazan 3 milyondan haberi okumadınızmı ? samsung 14 milyon satmış sony 3 milyon satmış bende sony pazar payında in samsungu geçmesi yada yetişmesi için 24 milyanlara ulaşması lazım diyorum basit bir matematik olayı samsung satışları hiç düşmese 14+14+14+14=56 (sonyin satışları arttıkça samsıngun satışları düşecek ama şimdiye kadar sattıklarıda hesaba katılırsa düşmeyecek gibi hesaplamak lazım) sony = 3+6+12+24=45

Haberi okudum bahsi geçen sadece batı avrupa yani genel değil yorumunda Sony nin 30 milyon telefon üretecek kapasitesi yok demişsin rakamları vermemin sebebi Sony nin öyle bir üretim sorununun olmadığını belitmek

• quote:

Orijinalden alıntı: tekin-71

quote:

Orijinalden alıntı: baysan240 haberde yazan 3 milyondan haberi okumadınızmı ? samsung 14 milyon satmış sony 3 milyon satmış bende sony pazar payında in samsungu geçmesi yada yetişmesi için 24 milyanlara ulaşması lazım diyorum basit bir matematik olayı samsung satışları hiç düşmese 14+14+14+14=56 (sonyin satışları arttıkça samsıngun satışları düşecek ama şimdiye kadar sattıklarıda hesaba katılırsa düşmeyecek gibi hesaplamak lazım) sony = 3+6+12+24=45
    Mesele Android ve Ios ama at kafali fanlar isi hemen sevdigi markaya cekiyor.

Kötü söz sahibindir seviyesiz ukala Önce terbiyeli olmayı öğren Haberde bahsi geçen firmaların gidişatını değerlendiren insanlara hangi hakla ve ne cüretle at kafalı diyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇaĞLaR..

SONY %100 yükseltmiş satışlarını maşallah , sony nin yükselişi devam ediyor böyle devam ederse önümüzdeki yıl apple ın önüne geçebilir.

Lg %380 artis yapmis. Bunu optimus g ve l serileriyle basarmis gibi duruyor. Bunda diger etken Lgnin guncellemeyi bu ulkelere geciktirmeden vermesi. Optimus g ulkemizde satisa sunulmadan lg ceosu artik Turkiyedeki kullanicilarimizi ihmal etmeyecegiz demisti.
    G pronun cikisi erkene cekilirse, rekabetci bir fiyat politikasiyla cok daha iyi yere gelecektir ama Applei gecmesi hayal.
    5s ciktiktan sonraki duruma bakmak lazim birde, zira apple halen 5 ile bu kulvarda mucadele ediyor hatirlatirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

helll yeaaah! işte beklediğim cevap. hırrr!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cereal Killer

quote:

helll yeaaah! işte beklediğim cevap. hırrr!

:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Bu konuya ve fandroidcilere verilecek en güzel cevap bu olmuş. Tebrik ederim

Mercedes, BMW gene iyi ucuz sayılabilcek arabalarda üretiyorlarda Lamborghini, Ferrari falanda Reno'nun, Opel'in yarısı kadar satmıyordur Ferrari dandik o zaman boşverin

çok süper de 300 TLlik androidle ayponu kıyaslasan eyvallah derim
    ama s4 ve aypon aynı segment telefonları
    eğer clio ve 320'nin fiyatı nerdeyse aynı olsa hangisi çok satar??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Bu yorumu beğenen bi de iphone dışında telefon kullananları düşünememezlikle suçlayan insanlara şu cevabı vermek istiyorum aslında bunu onlarda biliyor da neyse

apple ile samsung arasındaki fiyat farkı 200 lira
    reno ile bmw arasındaki fiyat farkı en az 30-35 bin lira

parası olan zaten bmw alır ama samsung galaxy s4 alacak kadar parası olan biri 200 lira daha koyar apple alır isterse

• Peşinden samsung yine model çıkarınca da tam tersi olur :) Yani samsung yeni model çıkarmayacakmış gibi konuşmuşsunuz.Ama yeni iphone da değişiklikler olacağı için(sonunda) işler değişebilir ama bu yarış yine de devam edecek o konuda sıkıntınız olmasın
  • APPLE ne kadar düşerse düssün gine de appledır yarın iphone 5s i çıkaracak gine dağıtacak piyasayı bu işler böyledir ancak şu an Samsung'un bariz üstünlüğü var o kesin
  • Eksiyi ben vermedim. Ayrıca benim yaşım 30 böyle eksilerle falan uğraşacak konumda değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontaka123

quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja Reno da bmw den fazla satıyor
    Bu yorumu beğenen bi de iphone dışında telefon kullananları düşünememezlikle suçlayan insanlara şu cevabı vermek istiyorum aslında bunu onlarda biliyor da neyseapple ile samsung arasındaki fiyat farkı 200 lirareno ile bmw arasındaki fiyat farkı en az 30-35 bin liraparası olan zaten bmw alır ama samsung galaxy s4 alacak kadar parası olan biri 200 lira daha koyar apple alır isterse

Samsung sadece S4 mü satıyor zannediyorsunuz ?

• tamam samsungu sevmem pek ama gerçekten ne tarafa kafamı çevirsem samsung görüyorum ellerde ceplerde.hatta alt segment de bile...

• Gayet normal.

Samsung yeni cikardigi S4'un 1 ayda S4 Active, S4 Zoom diye surum surum cikartiyor, daha 2 gun once Snapdragon 800lu S4 cikti bir de. Sadece bunlar 4 farkli model etti. Apple ise 5 yilda sadece 5 cihaz cikartti, hepsi de ust seviye cihazlar. Alt seviye bir model olmadan, senede 1 cihaz ile rekabet edebildigi icin burada Apple'i kutlamak gerekir. Samsung o kadar farkli kategoride o kadar fazla cihazla hala 1. olamiyorsa gitsin sirketi kapasin zaten.

Alin burada Samsung'un cikardigi butun Galaxy serisi, kac telefon var sayin:http://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_Galaxy

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.