Şimdi Ara

Araştırma sonuçları... :P (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @eXtraVaido haklısın fakat bladerı da kasmak ayrı dert ama artistlik açısından hem unique de hemde pvp de lider olabilicek çar ileride glavie benim düşüncem fakat bow kasıcam
  • okuyorum da yazdıktan sonra okumuşum o kısmı sabah 5 gibi denersen girebilir illa gircem diyosan beklicen o saate kadar
  • işte bakıcaz artk ah bi girsede en az 32 e kasıcam ya saat yarım bütün serverlar full ne iştirse
  • blader kasmak denilen kadar zormu ya benim hiç bladerım olmadı
  • eh ii bi partyle kasmadıktan sonra zor zaten partyye almazlar hızlı kesemediği için :D ve alan skili olmadıı için çok fazlaglavie de ghost spear tek başına yeterde artar partyye almak için zaten bow hızlı kasıo ama blader zor kim bilir belki ilerde pvp de lider çarlardan biri olabilir o kadar zahmete
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrestiqE

eh ii bi partyle kasmadıktan sonra zor zaten partyye almazlar hızlı kesemediği için :D ve alan skili olmadıı için çok fazlaglavie de ghost spear tek başına yeterde artar partyye almak için zaten bow hızlı kasıo ama blader zor kim bilir belki ilerde pvp de lider çarlardan biri olabilir o kadar zahmete

bladerların bol int charlı bi party de önden dalan olarak iş yapabileceğini düşünüyorum
  • roroor msn verrmsn
  • Uniqleri Basarılı Olursun Demisler 100lvl Cleric Tek Atıyor Tg ye Wizartlar da Öyle Nasıl Basarılı Olucak Pek Anlamadım Yarkanı Wizartların Elinden Alman İmkansız Hangi Cin Karakter Olursa Olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrostStorm -- 9 Ağustos 2009; 1:36:19 >
  • iyi iyi
  • Bladerı sorun ediyorsanız. Bowla başlayın 70+da bladeye dönün şahsen ben öyle yaptım. Çok da rahat olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

Bladerı sorun ediyorsanız. Bowla başlayın 70+da bladeye dönün şahsen ben öyle yaptım. Çok da rahat olur...

Aynen aynen Buda olabilir... Sorun yaşamazsın en azından
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.