Şimdi Ara

Araştırma sonuçları... :P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler bgn bow veya glavie açma konusunda bi çelişki içnideydim ve bow çarda kalmaya karar verdimSizce iyimi etmişim kötü mü etmişim

• Pardon yanlışlıkla arkadaşımın nickten mesaj attım bu konu bana ait
  • Bu zevk meselesi Glavie / bow farklı karakterler seninde bildiğin gibi ama ben pvp de en çok yakın savaş tan zevk alıyorum. bow daki en çok sevdiğim şey uniq ve hızlı kasması pvp de bow dan hiç zevk almıyorum... Ama bu 100 lv de bow iş yapıyor. 110 gelince Glavie yönelme çok olacak düşüncesindeyim.Yani bu 100 lv için iyi yapmışsın
  • Bow'La çok hızlı ve seri kasarsın uniquelerde de başarılı olursun.
    İyi yapmışsın bence.
  • işte bakalım herşey belli olucak ilerdebi oyuna girebilsem bütün gün giremedim oyuna 11 den 7 e kadar bi giremedim bide 9 dan 11.30 a kadar giremedim hala da aynı girsem preyi yükliicem 200 silk var ama nerdeee JOYMAX
  • Geceleyin girmeyi dene daha rahat girersin.
  • 2 gündür 2.30 a kadar denedim girmedi 3486 oluo ama yinede almıo ondan önceki günler en geç 1 saate giriodum silk aldıktan sonra joymaxin o..... tuttu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bowun kdleri olduktan sonra 1vs1de tahttan indirecek kimse tanımam her capta geçerli... İyi seçim.
  • Girer yav elinde sonunda girecek nasıl olsa..
    Gece bırak denemeye sabaha kadar denesin girer büyük ihtimal.
    Server ne bu arada ?
  • Oasis eger bu serverda olan varsa guild kurulcak bekleriz
  • kötü yapmışın tabikide kendimi atarım yine bow acmam
    bu oyunu o güclü bu kötü diye oynama sana ne zevk veriyorsa onu oyna gelelim sedete

forever gılavieci ;D
  • Hmm..Oasis'te olsaydım gelirdim belki..
    Kolay gelsin sana o zaman.
  • bu oyunda 2 vs 1 yapmadıkca job warda milletin ortasına dalmadıkça uniqin altına girmedikce zevk alamazsııın sonra demedi deme roror böle dediydi die

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExtremVoodoo -- 9 Ağustos 2009; 0:11:12 >
  • @roroor orası kolay bi oyuna girsinde bgn 32 olmadan çıkmııcam kafaya taktım sabahlııcam
  • bow un hızlı kasması var birde lwl 70 sonrası galba ittirme skill i var onu açınca pwp dede indiremezler.ama glavie nin atagı benim pc gibi hd ekranlı pclerde saldırı efekti güzel oluyo
  • Yaw ben onu bıraktım tek isteğim oyuna girmek
  • rev6 da yarım saaten beri 3498 de fakat oyuna almıo inadı inat
  • 2 kişilik boş var şansına baglı ama hiç uğraşma bence salıya kadar bekle silk ve iyi bi miktar gold al istedigin zaman girersin oyuna
  • Falone konuyu okumuosun heralde zaten sinirim ona 200 silk hazır para hazır deil ama 200 silk hazır girsem premiumu basıcam hemen ama girmio
  • bowun bi artistik görünüşü duruşu oynama zevki yok en iyisi blade
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.