Bildirim
H&M çalışma ortamı nasıl arkadaşlar ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
spordan bir arkadaş calısıyordu part time 1050 mi 1100 mü ne alıyordu öyle çok abartı olmadığı sürece sakala karısmıyorlar kıyafeti bilmiyom
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
part time nasıl 1000 lira alıyor kaç saat çalışıyordu,o paraya primler dahildi net maaş imkansız part time haftada 30 saattir o parayı kim verir,full çalışana 2 bin mi veriyorlar o zaman,mağazalar asgari,yol,yemek,primdir yani hadi asgari değil 1100-1200 olsun maaş,yanlışın var part time için 1000 olmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: irriducibili
part time nasıl 1000 lira alıyor kaç saat çalışıyordu,o paraya primler dahildi net maaş imkansız part time haftada 30 saattir o parayı kim verir,full çalışana 2 bin mi veriyorlar o zaman,mağazalar asgari,yol,yemek,primdir yani hadi asgari değil 1100-1200 olsun maaş,yanlışın var part time için 1000 olmaz
Yok doğru hocam
İnditex grubu ve H&M grubu part time çalışanlarına 1000 TL den aşağı vermiyor yemek hariç birde
Haftada 30 saat çalışıyorlar
Kesin doğru bilgidir -
Yabancı firmalar maas konusunda biraz daha cok veriyorlar. 1000 tl yardim yol dahildir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fabrizo
part time nasıl 1000 lira alıyor kaç saat çalışıyordu,o paraya primler dahildi net maaş imkansız part time haftada 30 saattir o parayı kim verir,full çalışana 2 bin mi veriyorlar o zaman,mağazalar asgari,yol,yemek,primdir yani hadi asgari değil 1100-1200 olsun maaş,yanlışın var part time için 1000 olmaz
1000 lira çok bir para mı ? İstanbulda geçinebilmek için 3000 liradan aşağı maaş hiçbir şeye yetmez. Part time ile full time arasında çok saat ve para farkı da yok.Şu 1000-2000 lira maaşa çok demeyin artık.Eskidendi o günler. -
magazacilik sektoru icin konusin kendim bu sektorde 5 senelik tecrubem var aldigim en iyi para 1800 yada 1900 tl idi bu sektor icin guzel para cogu firma prim vermemek icin kirk takla atiyor yuksek cirolar ve kotalar isteniyor ay sonu asgari ucrete talim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cem1907
magazacilik sektoru icin konusin kendim bu sektorde 5 senelik tecrubem var aldigim en iyi para 1800 yada 1900 tl idi bu sektor icin guzel para cogu firma prim vermemek icin kirk takla atiyor yuksek cirolar ve kotalar isteniyor ay sonu asgari ucrete talim
Noktalama kullanmadığın için hiçbir şey anlamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: fabrizo
Ben pull and bear da çalıştım part time 1600-1900 arası(3 ay önce çıktım Şubatta zam almışlar galiba), full time çalışanlar 3bine yakın bazen 3ü geçiyor. Full time olmak çok zor full time olmadan en az6 ay part time çalışıyorsun ve senin 6 ayın doldu hadi fulle geç demiyorlar. Baya zorlu süreçten geçiyorsun, çünkü full timelar mağazanın bel kemiği müdürden daha fazla sorumlulukları var. Zara’da daha çok kazanırsın sen düşün yani. Türk şirketleri resmen kanımızı emiyor karşılığında bayram mesaisi bile vermiyorlar. Hak hukuk diyen en çok hak yiyendir bunu unutma şuan HM de çalışıyorum daha önce koton,lcw da çalıştım hepsi müslüman ama ne pull bear nede HM kadar özlük haklarını koruyor, hak ettiğin parayı veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heîsenberg -- 2 Nisan 2018; 12:44:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: AvriL<3
spordan bir arkadaş calısıyordu part time 1050 mi 1100 mü ne alıyordu öyle çok abartı olmadığı sürece sakala karısmıyorlar kıyafeti bilmiyom
1100 lira ne hocam lcwye destek olarak girin en aşşağı 1300 max 1600 alırsınız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X