Şimdi Ara

Araştırmalar sonucunda sonunda aracımı aldım.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arka orj spor yay ön tarafa lazım ama onuda zamanlaa ıns jant allahın emrı zaten :)
  • achille24 A kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun saolasın evet adam gercekten cok ıyı bakmıs arabasına dosemelerde bıle en ufak bı deformasyon yok.
  • isyanimvar kullanıcısına yanıt
    Ya o dedıgını yapamıyorum ya vala içmeye basladım bıle ılk noterden donerken falan zorladım kendımı ıcmıcem ıcmıcem dedım ama sonra amannnn o kadar para verdım ıcınde sıgara ıcemıcekmıyım dedım yaktım bı sıgara actım hafıf bı muzık galıba kendımden gecmısım :)
  • Endheros E kullanıcısına yanıt
    İçin rahatsa sorun yok demektir
  • Hayırlı olsun.Cidden çok beğendim
  • Eyw Hocam saolasın
  • Hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

renöööööööööööööö

hayırlı olsun hocam

doğrusu "RÖNO" oalcak
  • FoxHound kullanıcısına yanıt
    Eyw Saolasın
  • ceed ve megane coupe 2. el olarak almak için hep ilgimi çekiyor ama çiple miple ayarıyla oynanma ihtimalleri yüksek olduğu için çekiniyorum.

Güvendiğim istatistik de şu, 6 senedir İstanbul'da yoğun araç kullanıyoruz ama 2 kişiyiz. Arkaya zamanın %1inde bile birileri binmiyor. 3 kişi nadir biniyor, genelde 2 ya da tek kişi. Corsa D var 2 yıldır. Arkaya birisi oturunca amortisörlerden gıcırtı geldiğini (kronikmiş, yağ basıyorlar, geçiyor) 1 sene sonra öğrendik, yağı da 2. yıl bakımında bastırdım, o kadar yani.
  • Kaça aldınız ?
  • MesutO kullanıcısına yanıt
    Aldıgım aractada chıptunıng yapılmıs arastırmalarıma gore motora bı zararı olmadıgını gordum kı arabayıda gercekten serı bı hale getırıyor test edıp onayladım.. Su anlık arkaya ınsan oturdugunda bı gıcırtı vs duymadım hatta bu aracla 5 kısı balıkesıre gıdıp geldık banamısın demedı yanı ama ılerde olursa bende yag bastırırım herlde su an ıcın bı sorun gorunmuyor
  • HondatugraL kullanıcısına yanıt
    35.bın tl ye aldım hocam
  • nivacı N kullanıcısına yanıt
    Zevkler ve renkler kardesım saygı duymak lazım
  • Endheros E kullanıcısına yanıt
    Valla zararı olmadığı konusunda kuşkularım var. Sonuçta bu arabalarda elbette belli bir güvenlik katsayısı koyularak malzeme dayanımlarının limitleri belirleniyor ama işte o limit kaç ve bu araba o limitlerin neresinde zorlanıyor. Her problem kısa vadede çıkacak diye birşey yok, uzun süreli zorlanmalar sonucu da malzemelerde çeşit çeşit problemler oluşacağı biliniyor. Belki fabrika ayarları sizi tatmin edebilir, bir düşünün derim.

Gıcırdama bunlarda yoktur, bendeki 2 yıldır sürdüğüm corsa Dlerde varmış. Kronik. Gerçi her türlü amortisörü arada yağlamakta fayda var.

Güle güle kullanın tekrar.
  • MesutO kullanıcısına yanıt
    Uzun vadede sıkıntı yaratırmı gercekten bende bılmıyorum artık gorucez bunu.. Çok teşekkurler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endheros

Araca intetnetten ilk bakmaya basladıgımda bende renööööööööö Diıodum sonra baka baka gozde bır alıskanlık arabada bı cekıcılık vs vs derken bır tel. görüşmesi uzerıne bıde arac basında gorusme derken kendımı expertte buldum :) Sonuççç Renööööööööö sahıbı oldum pişmanmıyım asla :) Yine olsa yine yaparım. Teşekkurler hocam saolasın :)

Aynı olay benim de başıma geldi.. Bana da fransız arabaları olduğunca itici gelmiştir.. Citröenin kambur C3 ü ve .pug 206 gibi araçlar nedeniyle bir türlü sevemedim bu araçları ama insan kafaya koyunca baştan minibüs gibi gördüğü araba yavaş yavaş güzel görünmeye başlıyor.. :) Ben de 1 yıldır Citröen kullanıyorum. Bir sıkıntım yok Allaha şükür.

• gule gule kullanin begendigim bir arac. Oldu mu 1.6dci'lı olacak ama nerde o kadar para

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun chip nerede kaç kmde iken yapılmış?şahsen ikinci elde asla yazılım yapılmış araç almam.
    not:kendi aracım chipli sıfır km aldık ben yaptırdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun güzel araç
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.