Şimdi Ara

Araştırmalar sonucunda sonunda aracımı aldım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet forumdaslarım cooper cabriomu yoksa cincik gibi tamamen yapılmıs klasık bır woswos mu yeni clıomu vs vs bır suru model arasında bır turlu karar veremezken en sonunda bır aracta karar kıldım ve aldım..

Megane 3 coupeee :)

Aracı alalı daha 2 gun oldu ılk ızlenım 1.5 dızel olmasının verdıgı guzel bır yakıt tasarrufu avantajı var yakmıyor kokluyor resmen. Araç gayet serı atak bı araba yere yapıstımı resmen yuksek hızlardada kıpırdamıyor yerınden tabı ataklıgını bırazda chıp yazılımına borclu ama yınede seri :) Coupe olmasına ragmen arka koltuk dız ve bas mesafelerı ınanılmaz boyum 1.90 ben rahat rahat oturuyorum hıc kasmadan sıkısmadan hatta deneme yaptık benım gıbı 2 kısıde yanıma oturup rahat rahat sıgaralarımızı ıcerken muhabbetımızıde edebılıyoruz. :) İç tasarım basarılı ama kalıte acısından cokta kalıtelı dıyemem bu paraya alınabılcek spor coupe bır arac ıcın ama yınede guzel..

Benden bu kadar sormak ıstedıgınız seyler olursa memnunıyetle cevaplarım teşekkürler..

Araştırmalar sonucunda sonunda aracımı aldım.. Araştırmalar sonucunda sonunda aracımı aldım.. Araştırmalar sonucunda sonunda aracımı aldım.. Araştırmalar sonucunda sonunda aracımı aldım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endheros -- 2 Ocak 2014; 11:22:48 >

• araca lafım yok çok tatlı.hele makyajlıları tadından yenmez.ama arka koltukta otururken çok sıkıştığımı söylemeden geçemiycem.benim de boyum 1.90 ama inanılmaz sıkışmıştım ki coupe çok bi beklentim yok ama demeden geçemiycem.hocam bu arada aracınız kaç km de ,hangi donanım ve ne kadara aldığınızı da belirtirseniz sevinirim.bu arada aracınız hayırlı,uğurlu olsun.iyi günlerde kullanmanızı dilerim.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sys3434 -- 2 Ocak 2014; 11:59:19 >
  • Hayirli olsun. 90 beygir mi bu? Mahsuru yoksa fiyat model km vs alalim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sys3434 kullanıcısına yanıt
    Valla arkadasım ben arka koltukta hıc sıkıntı cekmedım yalan yok yanı 190 85 kıloyum raht raht oturdum hatta arkadasıma surdurttum aracı ben arkada oturdum yınede rahtsız olmadım :)

Araç 105 bınde servıs bakımlı 2 parca boyası var hasar kaydı yok 1.5 dizel 105 bygır bu chıpten once :) dynamique Paket sunroof ve navi harıc full donanımda 35.bın tl yede işi bitirdik :) Teşeküürler.
  • Hayirli olsun en ekonomik yakitli coupe :)

• Hayırlı olsun, çok güzel bir araç.
  • Hayirli olsun gule gule kullanin. Yakit açisindan en iyi motorlardan biri bu segment için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün ilk kazamı yaptım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın güzel araç.
  • SonNn_ S kullanıcısına yanıt
    Hayır 105 Beygır+ Chip 145 150 civarı birsey oldu sanırım :)
  • Çok teşekkurler arkadaslar allah hepımıze kazasız belasız araçlarımızı kullanmayı nasıp etsın inş.
  • renöööööööööööööö

hayırlı olsun hocam
  • atrix1212 kullanıcısına yanıt
    Araca intetnetten ilk bakmaya basladıgımda bende renööööööööö Diıodum sonra baka baka gozde bır alıskanlık arabada bı cekıcılık vs vs derken bır tel. görüşmesi uzerıne bıde arac basında gorusme derken kendımı expertte buldum :) Sonuççç Renööööööööö sahıbı oldum pişmanmıyım asla :) Yine olsa yine yaparım. Teşekkurler hocam saolasın :)
  • Kim ne derse desin trafikte her gördüğümde dönüp birdaha baktığım bi araba.
    Allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanin

• bbrsgn kullanıcısına yanıt
    Çok saolasın İstanbuldayım hatta bayrampasaya cok yakınım dersen gel buyur bı cayımı ıc uzaktan donup donup bkma gel 2 tur atalım :)
  • Endheros E kullanıcısına yanıt
    Eyvallah cok tesekkur ederim ama Bursada yaşıyorum:) inan binmis gezmis kadar oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Endheros

Evet forumdaslarım cooper cabriomu yoksa cincik gibi tamamen yapılmıs klasık bır woswos mu yeni clıomu vs vs bır suru model arasında bır turlu karar veremezken en sonunda bır aracta karar kıldım ve aldım..

Megane 3 coupeee :)

Aracı alalı daha 2 gun oldu ılk ızlenım 1.5 dızel olmasının verdıgı guzel bır yakıt tasarrufu avantajı var yakmıyor kokluyor resmen. Araç gayet serı atak bı araba yere yapıstımı resmen yuksek hızlardada kıpırdamıyor yerınden tabı ataklıgını bırazda chıp yazılımına borclu ama yınede seri :) Coupe olmasına ragmen arka koltuk dız ve bas mesafelerı ınanılmaz boyum 1.90 ben rahat rahat oturuyorum hıc kasmadan sıkısmadan hatta deneme yaptık benım gıbı 2 kısıde yanıma oturup rahat rahat sıgaralarımızı ıcerken muhabbetımızıde edebılıyoruz. :) İç tasarım basarılı ama kalıte acısından cokta kalıtelı dıyemem bu paraya alınabılcek spor coupe bır arac ıcın ama yınede guzel..

Benden bu kadar sormak ıstedıgınız seyler olursa memnunıyetle cevaplarım teşekkürler..

Araştırmalar sonucunda sonunda aracımı aldım.. Araştırmalar sonucunda sonunda aracımı aldım.. Araştırmalar sonucunda sonunda aracımı aldım.. Araştırmalar sonucunda sonunda aracımı aldım..

Hayırlı olsun kaça aldınız sorması ayıp?

• gezginbur kullanıcısına yanıt
    Çok saolasın 35 bin tl ye bitirdik işi.
  • doğrudur hocam.neyse hocam arka taraf teferruat coupe araç ne de olsa..bu arada araca jant ve yay koysanız araç deli fişek olur daha da baktırır.
  • hayırlı olsun.
    kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
    araç fotoğraflarda gayet temiz görünüyor.
    aldığınız kişi gayet iyi bakmış arabasına.
  • Hayırlı olsun, araç hoş duruyor da hocam sigara içme içinde yazıktır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.