Şimdi Ara

Araştırmalara göre her 11 liseli gençten biri elektronik sigaralar ile esrar kullanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • elektronik sigara ile esrarı aynı göstermeye çalışan lobi haberi. dh değil kastım kaynağı.32 yaşımdayım. önceden biçok sporla ilgilendim ve tek dal sigara içmedim. ama annemin esigarasından aroma deniyorum ( likitlerini ben yapıyorum) hafif bi kafa yapıyor evet. ama o içmediğim için geçenlerde annemin arada bi içtiği parlement ten yaktım çektim. bu kadar boktan bir tad olamaz. esigara kullananlar bilir.coil yanınca leş gibi bi tad olur.aynısı. 2. nesefi çektim gene aynı.anneme devrettim. e sigara bütün dünyada yükselen bir olay.bizim gibi vergisinin büyük oranını sigara alkolden toplayan bir ülkede ciddi vergi kaybı demek. sigaracılarında işine geliyor. ha ben demiyorumki sıfır zarar. vücuda giren her maddenin vücuda zararı var.hatta aldığınız nefesin bile. oksijen bile yaşlanmayı hızlandırıyor diyerek alternatif hayatta kalma metodu arıyor bilim insanları.ama sigaraya göre bağımlılık etkisinin ve zararının ciddi az olduğu biçok yetkili kişi tarafından söyleniyor.buna inanıpda başlamakta kesin bir hatadır. çünkü sigara ilk çıktığında boğazınıza iyi gelir,nefes açar denilerek satılmış birşeydir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.