|
Bildirim
Karanlık mod pili değil, gözleri koruyor.
|
Mi9T (super amoled) var. önceleri dandik chrome kullanıyordum. Sonra opera'ya geçtim. gece modunu açtım. Web sayfaları hep siyah yani
Bariz şekilde ekran süresi arttı.. Yani şarj daha uzun süre gitmeye başladı |
Ula o kadar haber kanalısınız, insan haberi kopyalamadan önce azcık araştırır, light mode vs dark mode diye.. ki 1.5 sene önce yapılmış, gayet de izlenmesi olan video var phonebuff kanalında:
https://www.youtube.com/watch?v=qbxdHpD5jWw Gerçekten çok yazık.. |
Test edilen uygulamaların hiçbirinde karanlık mod siyah değil gri (Hesap Makinesi, Google Takvim, Google Haritalar, Google Haberler, Telefon ve YouTube). Keşke Instagram ve Twitter gibi karanlık modu siyah olan ve Oled ekranlarda pil tasarrufuna sebep olabilecek uygulamalar ile test etselerdi
|
Kullanma sebebim daha çok göz yormaması gece gece en düşük parlalıkta dahi olsa yinede çok fazla göz alıyor
|
Pili kim napsın karanlık ortamda gözleri yormuyor her şeyden önce
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Nereye etkisi az ? LCD ekranda bir fark olmuyor ama Amoled ekranlı telefonlarda gözle görülür fark var. Birde internet tarayıcısında gece modu açıp site arkplanını siyah yapınca efsane oluyor. |
Bunlara galiba test diye ıps ekran verdiler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|