Şimdi Ara

ARAZİDE de gidebilecek max 20 bin tl lik Araçlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

quote:

Reno 19 europe 1.6 alize aradigin arac. 14 15 e temiz bulursun. Alt takımı cok saglamdir. Her ise gelir. Uzmez. Yedek parcasi bol ve ucuzdur

Etme eyleme hocam r19 bende kullandım araziye gidecek araba değil. Altı yete yakın (Yol tutuşu olarak çok iyi)

Buyrun hocam. Jetta mk5 i satip almistim konusu da burda. Hem de koy yolu icin arac tabsiyrli konumda

Allah seni inandirsin 80 cm lik beton kasislerden 90 la geciryorsum

Ilgili konum burda

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=87906115&p=1#87906115

Ahahhaha aynı araba bendeki metalik lacivertti, 1.4 enjeksiyonsuz motor bayır aşağı 205 gördü bu araba yeminle arkadaşın 1.6 hitler motor golfü tokatlamıştım.

Arabadan indik üniversite ortamı onun arabadada bendede kızlar var mort oldu tabi geldi bana doğru söyle benzinemi aldın ne yaptın diyo :D bilmiyoki arabanın benzin hortumu iptal :D

45 le felan öyle bi badala (ızgaraya) düşüp çıktım ki aha tekerler orda kaldı dedim rot balansı bile bozmadı.

Bizde 9.500 e alip ( motorun üst kapak, ufak tefek boya işlerini halledip bindiğimize sayip 9.500 e vermiştik memlekette halen görürüm ne arabaydı be..)

unutamiyorum o aracimi. Hic mi masraf acmaz ya

Benim arabada da surekli bi yağ, sanayi kokusu vardi. Kaloriferi acinca da içli içli kokardi, ustune sinerdi (: hidrolik keceden yag kaciriyordu. Ustaya goturdum, bosver elleme gittigi yere kadar dedi, yapsam gene keceyi siyiracak dedi

Kotu bi olay yasadim o aracla, gece uyuyan bi setra otobus sofuru arkadan beni bicecekti sarampole surmeseydim araci. ):
    Arabada eşim de vardi, cok etkilendik kazadan. Sonra imkaniz varken neden daha guvenli araca binmiyoruz , hayatimizdan onemli mi dedik . Allah korusun koy yolllarinda felan sikinti yok da sehirlerarasi yolda90 la bile kaza yapsan icinden cikaramazlar.

Aynen :D yağ yakma işi benimkinde de vardı. Takribi 2500 3000 kmde 1 litre eklerdim. Bu orta göğüsün altından hifrolik kaçırırdı aunı koku olurdu :) ama keçi gibide giderdi..

Sonra kangoo aldık sonra symbol şuan beklenmedik borç sağolsun aracsiz durumdayız. Hayırlısı olsun ama unutmam bu arabayı plakada 50 eu 004 dü :) ah eski günler ah..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.