Şimdi Ara

ARAZİDE de gidebilecek max 20 bin tl lik Araçlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar max bütçem 20 bin tl %70 şehiriçi(küçük şehir) ve uzun yolda %30 ise arazide (dağ yolu) kullanmak üzere özellikle yakıt ve parca ve vergi konusunda Üzmeyecek öncelikle varsa otomobil yoksa jeep veya çiftkabin Pickup arıyorum varsa sizlerde veya tanidiklarda araç arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aklıma ilk gelenler suzuki vitara oldu. Alternatif olarak lada niva'da olabilir...

• Hiç uğraşma hocam symbol al geç. Keçi gibi gider valla.
  • Küçük şehirde vitara bakımı çok zor eski 98 model grand vitarami mecburen en az üç saatlik yola götürüyordum ki çok zahmetli oluyordu nivanin arazisine hayranım fakat çoğunluk şehiriçi symbol hiç bilmiyorum gelirmi acaba dağ yoluna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yıldırrım -- 28 Şubat 2016; 12:43:51 >
  • Sizin ilacınız duster ama o Paraya zor. Sembol olabilir

• Şehir içi kullanımı olacaksa arazi araçları sizi zorlar.
    İçinizin acımayacağı bir sınıfı bir araç alın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dağ yolundan kastın toprak yolsa rahat rahat gider.Alt takımları biraz çabuk bozulur o yollarda symbol un ama zaten parçaları ucuz.İç hacim sıkıntın yoksa lada niva öneririm ben ama.Asfalt lastıkleri ile öyle denildiği kadar konforsuz falan değil.İçeri fazla ses alması dışında bir eksisini görmedim ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Toros

• Duster her daim hayalim aslında ama en ucuz taksi çıkması bile 30 bin tl den başlıyor malesef 1. Sınıf araç nedir acaba corsa palio tarzı olanlarmı?

• albea .

• kangoo ,terios.
  • Başlıkta arazi dediğine göre Peugeot Partner Adventur 2.0 hdi işini rahat görür, 2006-2007 modeller 20-25 bin arasında değişiyor,
  • Reno 19 europe 1.6 alize aradigin arac. 14 15 e temiz bulursun. Alt takımı cok saglamdir. Her ise gelir. Uzmez. Yedek parcasi bol ve ucuzdur

• Niva

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Reno 19 europe 1.6 alize aradigin arac. 14 15 e temiz bulursun. Alt takımı cok saglamdir. Her ise gelir. Uzmez. Yedek parcasi bol ve ucuzdur

Etme eyleme hocam r19 bende kullandım araziye gidecek araba değil. Altı yete yakın (Yol tutuşu olarak çok iyi)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

quote:

Reno 19 europe 1.6 alize aradigin arac. 14 15 e temiz bulursun. Alt takımı cok saglamdir. Her ise gelir. Uzmez. Yedek parcasi bol ve ucuzdur

Etme eyleme hocam r19 bende kullandım araziye gidecek araba değil. Altı yete yakın (Yol tutuşu olarak çok iyi)

Buyrun hocam. Jetta mk5 i satip almistim konusu da burda. Hem de koy yolu icin arac tabsiyrli konumda

Allah seni inandirsin 80 cm lik beton kasislerden 90 la geciryorsum

Ilgili konum burda

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=87906115&p=1#87906115

• quote:

quote:

quote:

Buyrun hocam. Jetta mk5 i satip almistim konusu da burda. Hem de koy yolu icin arac tabsiyrli konumda

Ilgili konum burda

Ahahhaha aynı araba bendeki metalik lacivertti, 1.4 enjeksiyonsuz motor bayır aşağı 205 gördü bu araba yeminle arkadaşın 1.6 hitler motor golfü tokatlamıştım.

Arabadan indik üniversite ortamı onun arabadada bendede kızlar var mort oldu tabi geldi bana doğru söyle benzinemi aldın ne yaptın diyo :D bilmiyoki arabanın benzin hortumu iptal :D

45 le felan öyle bi badala (ızgaraya) düşüp çıktım ki aha tekerler orda kaldı dedim rot balansı bile bozmadı.

Bizde 9.500 e alip ( motorun üst kapak, ufak tefek boya işlerini halledip bindiğimize sayip 9.500 e vermiştik memlekette halen görürüm ne arabaydı be..)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ilgili konum burda

Ahahhaha aynı araba bendeki metalik lacivertti, 1.4 enjeksiyonsuz motor bayır aşağı 205 gördü bu araba yeminle arkadaşın 1.6 hitler motor golfü tokatlamıştım.

Arabadan indik üniversite ortamı onun arabadada bendede kızlar var mort oldu tabi geldi bana doğru söyle benzinemi aldın ne yaptın diyo :D bilmiyoki arabanın benzin hortumu iptal :D

45 le felan öyle bi badala (ızgaraya) düşüp çıktım ki aha tekerler orda kaldı dedim rot balansı bile bozmadı.

Bizde 9.500 e alip ( motorun üst kapak, ufak tefek boya işlerini halledip bindiğimize sayip 9.500 e vermiştik memlekette halen görürüm ne arabaydı be..)

unutamiyorum o aracimi. Hic mi masraf acmaz ya

Benim arabada da surekli bi yağ, sanayi kokusu vardi. Kaloriferi acinca da içli içli kokardi, ustune sinerdi (: hidrolik keceden yag kaciriyordu. Ustaya goturdum, bosver elleme gittigi yere kadar dedi, yapsam gene keceyi siyiracak dedi

Kotu bi olay yasadim o aracla, gece uyuyan bi setra otobus sofuru arkadan beni bicecekti sarampole surmeseydim araci. ):
    Arabada eşim de vardi, cok etkilendik kazadan. Sonra imkaniz varken neden daha guvenli araca binmiyoruz , hayatimizdan onemli mi dedik . Allah korusun koy yolllarinda felan sikinti yok da sehirlerarasi yolda90 la bile kaza yapsan icinden cikaramazlar.

• 94 model altı Renault 9 Broadway. Üstüne kalan parayı da cebe atarsınız. Niye 94 model altı derseniz eğer tamponların şekillerinden dolayı aracın yaklaşma açıları çok iyi. Altı da bayağı bir yüksek.

15 bin km'ye yakın kullandım. Bir kere bile giremediğim yer kalmadı. Artık bir süre sonra araca alışınca gözünüz öyle bir dönüyor ki normal arabayla girilmeyecek yerlere girmeye çalışıyorsunuz. Arabayı kaldırımdan kaldırıma bile atlatıyordum
  • İyiki varsınız hepinize zaman ayırdığınız için ayrı ayrı teşekkür ederim çoğunlukla reno grubu olduğu için tavsiyeler bende artık bu grup üzerine yoğunlaştım maceraya gerek yok fiyat fayda avantajı parça bolluğu yakıt ve vergi dilimi ile küçük şehirde bulunmaz nimet fakat yine değerli yorumlarınıza ihtiyacım olacak çünkü reno grubu ve alt modellerinde isim hariç hiçbir bilgim yok Aklımdakileri sıralamak gerekirse;
    1:Duster(krediye girmem gerekecek hayalimdeki araç fakat hangi model iyi olur bilmiyorum benzinlimi mazotlumu 4×2 veya 4×4 mü)
    2:Megane ( station wagon mu 1 mi 2 mi benzinli dizel hangisi iyidir araziye gelirmi)
    3:Symbol (Hangi kasa benzinmi dizelmi)
    4:reno 19 (Uzun yola gelirmi benzinmi dizelmi)
    5:Broadway (Uzun yolda nasıldır.)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.