Şimdi Ara

ARC S & SENSATION & GALAXY S 9001 HANGİSİNİ ALMALIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAM ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE S2 DEN İP4 E GEÇİP SIKILAN VE TEKRAR ANDROID PLATFORMA DÖNMEK İSTEYEN BİRİYİM :)

YUKARIDA BELİRTİLEN CİHAZLAR FİYAT OLARAK BİRBİRİNE YAKIN YAKIN ŞU ANDA ARC S BENİM İÇİN BİR ADIM ÖNDE TASARIMINDAN DOLAYI
    ACABA MENÜ GEÇİŞLERİNDE LAG OLUYORMU S2 DE VARDI STCK ROM DA EN AZINDAN

SENSATIONDA CAZİP GELİYOR ÇİFT ÇEKİRDEK VE DAHA FAZLA REMDEN DOLAYI

ALMAMDA YARDIMCI OLMASI İÇİN DEĞERLİ YORUNLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TŞKLER

• Arkadaşım ben sgs plus kullanıyorum ve çok memlunum , bence arc en son tercihin olsun arkadaşımda sensation var ve telefon kesinlikle canavar.1. TERCİHİN SENSATİON 2.SGS + 3 ARC S olmalı bence tabi sen kendin bilirsin .ama burda en güçlü olan htc dir .Şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Ş

Arkadaşım ben sgs plus kullanıyorum ve çok memlunum , bence arc en son tercihin olsun arkadaşımda sensation var ve telefon kesinlikle canavar.1. TERCİHİN SENSATİON 2.SGS + 3 ARC S olmalı bence tabi sen kendin bilirsin .ama burda en güçlü olan htc dir .Şimdiden hayırlı olsun

ama arc de şekil olarak çok güzel bakalım arc ya htc öyle gözüküyor
  • tamam arch ın şekli çok güzel kabul ama htc de donanımsal olarak seni çok uzun süre idare eder ayrıca htc nin şeklide çok güzel yanına da iyi bi kulaklık alsan(ben öyle yaptım) çok güzel olur.Film izlersin dizi izlersin 2 çekirdekli bütün oyunları kaldırır.
  • mesela htc 1.2 ghz çift çekirdekli ve 4.3 inç ekran.sony ericson 1.4 ghz işlemci 4.2 inç ekran.tabi bu iki telefonun birbirinden üstün özellikleri var se nin kamerası htc ye göre biraz daha ii htc nin donanımsal özellikleri tercih senin.Kullanımın türüne göre şeçersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Ş -- 29 Ocak 2012; 23:50:48 >
  • Htc sonyi her alanda ezer şekil olarak olsun arayüz olsun sonynin o kumanda tuşu gibi tuşları bile itici bence sensation
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.