Şimdi Ara

Satılık Samsung Galaxy Note 10 Lite - indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Satılık Samsung Galaxy Note 10 Lite - indirim

Merhabalar, 2,5 yıl kadar önce media markt dan aldığım Note 10 lite satılıktır.

Ürünü tamamen kendim kullandım sürekli kılıfla ve fabrikasyon olarak üstünde gelen ekran jiletini ile kullandım.

Ekran jiletinini 1 hafta kdr önce artık çok fazla çizilmesinden sebep çıkardım.

Ürünün kutusu ve faturası maalesef Hatay da kaldı, deprem sebebi ile aceleyle çıkmak terk etmek zorunda kaldığımızdan yanımda sadece orjinal kutusundan çıkan 25w şarj kablosu ve kullandığım kılıfı mevcut.

Üründe sorun sıkıntı yoktur, sağolsun belediye eş dost depremzede olduğumuzdan ötürü seferber olup farklı bir cihaz hediye ettiklerinden, bu cihazımı nakite çevirip hayatımızı yoluna sokma adına kullanmak için satışa koyuyorum.

Kablosunun ucunda hafif pürüz var gibi ancak sorunsuz hızlı şekilde şarj ediyor, kaleminde çalıştığını gösterme amaçlı kalemi çıkarıp foto ekledim, kalem çıktığı an işleve başlıyor.

Ürünün garantisi bitti haliyle, ancak genede kutusunu ve faturasını isteyen olursa Hatay a evime dönebildiğim zaman kargosunu şahsım karşılayarak gönderebilirim, bunun sözünü verebilirim.

Şuan istanbuldayım, esenler civarında görerek teslim alabilirsinizde, farklı illere gönderim yapabilirim, referanslarımı inceleyebilirsiniz, kimseye sorunlu sıkıntılı ürün göndermemişimdir.

Talep ettiğim rakam : 5750TL

Görseller :

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.