Şimdi Ara

Arcade Riven / Battle Boss BC / Academy Ahri, Darius, Vladimir, Ekko (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arcade riven kodu verilcegini sanmıyorum dunya sampiyonası var birtek orda da cs skin verirler thresh shy falan

• ahri çok gereksiz. riven çok iyi.
  • şimdi bu blitz ve rivenin kodları twitter a düşecek sanırım.
    Bana birşeyler oluyor o blitz i almam lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ltfgonen

Bir riven oyuncusu olarak arcade skin pek hoşuma gitmedi benden başka yokmu beğenmeyen.Bide kızıl elit ne bileyim tavşan, cs, türbanlı rivenden sonra olmamış bu rivenin temasına uymamış.
    Arcade rengar çıksa ancak bu kadar anlamsız olurdu.

Sana katılıyorum.Top herosu olarak yapabilecekleri daha iyi seçenekler vardı.Ben maokai yapardım.

• Blitzcrank umarim metaya girmez.
    Blitzfobiam var benim.
    Cok gereksiz hasari var ya

• vlad güzelmiş ama diğer yeşilli olan var almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoroIsmylife

arcade riven kodu verilcegini sanmıyorum dunya sampiyonası var birtek orda da cs skin verirler thresh shy falan

Şuana kadarki arcade skinlerin hepsi dağıtıldı hocam istatistiksel olarak %100 ihtimal dağıtılacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: HR Creative

şimdi bu blitz ve rivenin kodları twitter a düşecek sanırım.

Blitz konusunda ümitlenmeyin bence hocam riot blitz dağıtılmıştı en son

• Megaman e döndü oyun ... gibi skinler efektlere bak

• Riven oynamam etmem ama rivenın skini güzel olmuş. Gerisi çöp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil Chuck

quote:

Orijinalden alıntı: HR Creative

şimdi bu blitz ve rivenin kodları twitter a düşecek sanırım.

Blitz konusunda ümitlenmeyin bence hocam riot blitz dağıtılmıştı en son

aynen ama arcade riven ile aynı resimdeler ve şimdilik bir riot skini görünmüyor.Bu arada ne zaman verilecekti?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

Blitzcrank umarim metaya girmez.
    Blitzfobiam var benim.
    Cok gereksiz hasari var ya

La sus gireceği varsa da kaçacak oynayamamaktan main heromu 5 yapamadım 3 te duruyo garibim metaya girsin de oynayalım azıcık :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Viktor to Viktory

quote:

Orijinalden alıntı: raydric

quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

Gönül avcısı Vayne ?

Yeterli degil , diger skinlerden hic bir farki yok , en iyi ornek arcade mf olabilir , boyle gorsel solenli bir skin gelmesigi surexe hepsi cop , o skill setine uygun super skin cikarilabilir..

Vlad 4 ay icinde ki 2 nci skini el insaf ya

Vayne vayne diyorsun da vayne e ne kadar skill efekti ekleyebilirsin ki? varusun mf nin skilleri hep alanda hep görseli olan skiller. Vayne bi tane takla atıyor hadi ışıklı mışıklı bişey yaptın. w sü pasif zaten patlamasına şekline bi efekt getirirsin en fazla. E si çoook kısa bi süre gözüken bi skill hadi ona da bir şey yaparsın ama ne kadar değer? Ultisi de aynı şekilde. Yani skillere efekt eklemek hiç kolay değil çünkü efekt eklenecek skiller değil. Belki 1820 lik skin yaparlarsa işte bikaç takla atma şekli olur falan onu da yaparlar mı bilmem hiç kolay değil o karaktere şekilli şukullu skin çıkartmak

zor olup olmaması benım sorunum değil ki , riotun bır çalışanıymışsın gibide vayne skıll çıkarmak cok zor demek nedir ya?

vayne e adam gibi skın çıkartabilirler bir sürüde ornek var , istese yaparlar ama yapmıyorlar , yapmaları lazım , ister pasif skıllini açıkken uçar gibi bi pozisyon alsın , ister ultisi olan xbow başak bişe olsun ama kalas gibi skın çıkarmasınlar hepsi birbirinin aynısı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gönül avcısı Vayne ?

Yeterli degil , diger skinlerden hic bir farki yok , en iyi ornek arcade mf olabilir , boyle gorsel solenli bir skin gelmesigi surexe hepsi cop , o skill setine uygun super skin cikarilabilir..

Vayne vayne diyorsun da vayne e ne kadar skill efekti ekleyebilirsin ki? varusun mf nin skilleri hep alanda hep görseli olan skiller. Vayne bi tane takla atıyor hadi ışıklı mışıklı bişey yaptın. w sü pasif zaten patlamasına şekline bi efekt getirirsin en fazla. E si çoook kısa bi süre gözüken bi skill hadi ona da bir şey yaparsın ama ne kadar değer? Ultisi de aynı şekilde. Yani skillere efekt eklemek hiç kolay değil çünkü efekt eklenecek skiller değil. Belki 1820 lik skin yaparlarsa işte bikaç takla atma şekli olur falan onu da yaparlar mı bilmem hiç kolay değil o karaktere şekilli şukullu skin çıkartmak

zor olup olmaması benım sorunum değil ki , riotun bır çalışanıymışsın gibide vayne skıll çıkarmak cok zor demek nedir ya?

vayne e adam gibi skın çıkartabilirler bir sürüde ornek var , istese yaparlar ama yapmıyorlar , yapmaları lazım , ister pasif skıllini açıkken uçar gibi bi pozisyon alsın , ister ultisi olan xbow başak bişe olsun ama kalas gibi skın çıkarmasınlar hepsi birbirinin aynısı

evet ben riotun çalışanı değilim ama fikir belirtmek için ya da bir şeyi görmek için çalışan olmak zorunda da değilim. Çıkaramazlar demedim 1820 kalitesinde skin çıkarmaları zor dedim farkettiysen. Azıcık dediğimi anla ondan sonra atar yap lütfen

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gönül avcısı Vayne ?

evet ben riotun çalışanı değilim ama fikir belirtmek için ya da bir şeyi görmek için çalışan olmak zorunda da değilim. Çıkaramazlar demedim 1820 kalitesinde skin çıkarmaları zor dedim farkettiysen. Azıcık dediğimi anla ondan sonra atar yap lütfen

Block bye

• İyi oluyor. Benim mainim.

• Arcade Riven'a ba-yıl-dım
  • Ne zaman cikacak bu skinler arcade riven icin rp cektim bekliyorum gelmedi hala

• Ahri skini hiç güzel değilmiş. Tilki Ateşi veyahut Popstar'a karşı hiç alınabilir durmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.