Teşekkür ederim. Bende tüm yönler sorun şuan. 8li tuşları çok beğendim ama joystickde kesinlikle 3-5 işlem yapmak lazım. Vidaları çıkarınca orda gate'in içinde 4 adet küçük tuş var joystick hareketleri ile onlara temas ediyor böylece input oluyor. eğer onların uzunluğunu biraz daha arttırabilirsen sanırım sorunumuz hallolucak.
template takarken joystick ve tuşları sökmen gerekicek. Joytick için içini açıp stick ortasındaki vidayı gevşet böylece üstteki top çıkar.
edit:kağıt sıkıştırdım pek işe yaramadı. en temizi 20 dolar verip sanwa joystick almak. sanırm bende senin gibi octagonal alıcam. olmadı square gate alırım bitane beğenmezsem onu takarım
Tuşlar evet iyi gibi biraz fazla ses çıkartıyor sadece. Az önce baktım da benimkinde de bayağı bir dead zone var. Köşelere ittirince tetikleniyor. Bütün sanwa joisticklerin yanında zaten square gate çıkıyor. Yanına octagonal alırsan olur.
Tek büyük sıkıntım şu an dediğim gibi template yapıştırma işlemini nasıl yapacağım. Çift taraflı şeffaf bant veya yukarda verdiğim yapışkanlı foto kağıdı işimi görür mü acaba?
bildiğim kadarıyla öyle yapıyorlar zaten templateleri
quote:
Orijinalden alıntı: nathrizarri
bildiğim kadarıyla öyle yapıyorlar zaten templateleri
Beyaz A4 etiket kağıtlarına da oluyormuş galiba. Onun üzerine baskı yaptırmayı düşünüyorum. Olmadı çift taraflı şeffaf bant alarak deneyeceğim. Bir de siparişi arcadesparepartstan bu sabah geçtim ve yarın kargolanır dediler. 2 kırmızı, 6 beyaz tuş, kırmızı toplu sanwa kol ve octagonal gate. Umarım tuşlar fazla diye gümrükte takılmaz. 2-3 gün önce forumda birisi sanwa kol ve octagonal gate satmış ama satıldıktan sonra farkettim. Onu sen mi aldın acaba?
yok ben almadım, şuanda arcade stick'e alışmaya çalışıyorum modifiye için 1 ayım var desem yeridir.
50TL'ye satıyomuş JLF siyah kol ve octagonal gatei ama galiba 40'a vermiş. Baştan haberim olsaydı sadece onu alırdım. Şimdi 99 TL masraf ettim paypal yüzünden. Dolar kurunu 1.90'dan hesaplıyor ve %3.5 paypal kesintisi varmış sitede. Neyse o okadar önemli değil. Adamlar bugün yollamışlar kargoyu umarım gümrükte sorun çıkmaz...
modlama basitmiş. izleyin.
quote:
Orijinalden alıntı: DasheriM
50TL'ye satıyomuş JLF siyah kol ve octagonal gatei ama galiba 40'a vermiş. Baştan haberim olsaydı sadece onu alırdım. Şimdi 99 TL masraf ettim paypal yüzünden. Dolar kurunu 1.90'dan hesaplıyor ve %3.5 paypal kesintisi varmış sitede. Neyse o okadar önemli değil. Adamlar bugün yollamışlar kargoyu umarım gümrükte sorun çıkmaz...
aldıkların geldi mi bir de aldıgın parçaların linklerini eklarsen sevinirim , bende almayı düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: bakieryigit
quote:
aldıkların geldi mi bir de aldıgın parçaların linklerini eklarsen sevinirim , bende almayı düşünüyorum.
Evet ürünler beklediğimden de hızlı bir şekilde 5 günde geldi. Aldığım ürünler de şunlar:
Octagonal gate ve kırmızı joystick stokta kalmamış gözüküyor. Joysticki başka renk seçebilirsin ama octagonal gate istersen biraz beklemen gerekebilir. Yakında üstündeki resmi de beyaz etikete baskı yaptırarak değiştireceğim...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bakieryigit
quote:
Evet ürünler beklediğimden de hızlı bir şekilde 5 günde geldi. Aldığım ürünler de şunlar:
Octagonal gate ve kırmızı joystick stokta kalmamış gözüküyor. Joysticki başka renk seçebilirsin ama octagonal gate istersen biraz beklemen gerekebilir. Yakında üstündeki resmi de beyaz etikete baskı yaptırarak değiştireceğim...
1-kol alırsak extra dan Octagonal gate'e ihtiyaç var mı? sanırım yok.
2-Aldığın parçaları rahatça sorunsuz değiştirebildin mi ?
3- Birde gerçekten bu parçaları aldıgına değdi mi? ne biliyim oyunlarda ciddi fark yarattı mı , Yabancı forumlarda kullanılan tuşların kaliteli oldugu söylenmiş mesela , sanwa tuşlarla karşılaştırırsan gerçekten almaya gerek var mı? yoksa üstündekilerle de kullansak fark etmez mi :)
Teşekkürler , ben ps3 için aldım , Joistik ve tuşlar komple siyah geliyor ps3 için olan sürümde. Şuan fiyat biraz daha düşmüş kargoyla beraber 26 paunda geldi ürün bana.
Ürün zavviden 7 günde geldi ve dün teslim aldım.
Bu arada resimi yani template'i değiştireceksen ,http://shoryuken.com sitesinde bu konuyla ilgili sıkıntı yaşayan birini görmüştüm , yanlış psd kalıbını kullanmış. Birde dpi degeri falan 300 olması gerekiyormuş. Konuyada bakarsın ;
Bu arada bizim stick'e uygun psd üstte de verilmiş ama karşılaştırmadım şuan photoshop kurulu degil bilgisayarımda :
1-kol alırsak extra dan Octagonal gate'e ihtiyaç var mı? sanırım yok.
2-Aldığın parçaları rahatça sorunsuz değiştirebildin mi ?
3- Birde gerçekten bu parçaları aldıgına değdi mi? ne biliyim oyunlarda ciddi fark yarattı mı , Yabancı forumlarda kullanılan tuşların kaliteli oldugu söylenmiş mesela , sanwa tuşlarla karşılaştırırsan gerçekten almaya gerek var mı? yoksa üstündekilerle de kullansak fark etmez mi :)
Teşekkürler , ben ps3 için aldım , Joistik ve tuşlar komple siyah geliyor ps3 için olan sürümde. Şuan fiyat biraz daha düşmüş kargoyla beraber 26 paunda geldi ürün bana.
Ürün zavviden 7 günde geldi ve dün teslim aldım.
Valla ben octagonal gatesiz halde takıp denemedim ama octagonal gate oldukça işe yaradığını söyleyebilirim. En büyük sorunum çaprazlara zıplamaydı ve o sorunum tamamen geçti. Değiştirme işlemini 1 saatte kolayca bitirdim. Tuşlar arasında dendiği gibi çok uçurum fark yok ama gene de farkediliyor. En büyük fark yeni tuşlar eskisine göre daha sessiz çalışıyor. Sadece joystick alacaksan alttaki verdiğim siteyi kullanabilirsin. Dealextreme tarzı çalışan bir site kargosu bedava. Satıcı da ebayde satış yapan birisi zaten.
Ürünü çok ucuza almışsın hayırlı olsun. Template olayını ben de oraya göre yaptım zaten. Geçen hafta baskı yapmıştım ama üstüne koruma amaçlı şeffaf kağıttan yapıştırayım derken kabarcık oluşturduğumdan resim boşa gitti. Bir de normal kağıda göre etikete baskı yapınca baskı kalitesi (renkler değişti) ne yazık ki düşüyor. Bugün tekrar çarşıya çıkıp yeniden baskı yaptırmayı düşünüyorum. Gerçi onu takması da bayağı zor olacak. Sanwa tuşların takması oldukça zordu da tekrar komple çıkarmam gerekecek...
Bendeki ürünün resmi bu şekilde.
Beyler ürün 75 Liraya düşmüş. Sizce almalı mıyım ? Ekstra masraf çıkartmak istemiyorum, direk alıp sorunsuzca kullanabilirmiyim street fighterda ?
quote:
Orijinalden alıntı: GranTurismo
Beyler ürün 75 Liraya düşmüş. Sizce almalı mıyım ? Ekstra masraf çıkartmak istemiyorum, direk alıp sorunsuzca kullanabilirmiyim street fighterda ?
Orijinal haliyle joystick kolu oldukça kalitesiz. Yukarda yazılan mesajları okursan daha iyi anlarsın...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: GranTurismo
Orijinal haliyle joystick kolu oldukça kalitesiz. Yukarda yazılan mesajları okursan daha iyi anlarsın...
Hadi ya bende tam alacaktım ucuz diye..
superkonu takipteyim komple el yapımı arcade stick yapmayı düşünüyorum şuan parça bakınıyorum tavsiye edebileceğiniz ürünler varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: yus01
superkonu takipteyim komple el yapımı arcade stick yapmayı düşünüyorum şuan parça bakınıyorum tavsiye edebileceğiniz ürünler varmı?
Yukardaki mesajlarda yazdığım sitelere ve parçalara bakabilirsin...
logitech wireless joypad kartını kullanarak yapmayı düşünüyorum yukarda örnek verdiginiz sanwa joystick eski amerikan tip micro switchli joystiklerden biraz farklı, bunun joypad e baglantısı hakkında biraz yardım gerekebilir
arcade stick almayı düşünüyodum. bahsettiğiniz modlama olayı tamamiyle kafama yattı. eger kullandıgın joistik dediğin gibi fark yarattıysa bugün vericem wwe brawlstick i sipariş olarak. kargoda sıkntı olmuyor değil mi ?
joypad baglantısı epey kolay oldu hiç bir zorluk yasamadan baglantıları sagladım arcade parts dan sanwa parçalar 5 gunde elime ulastı montaj felan hersey bitti baya guzel oldu diyebilirim