Şimdi Ara

Arcade stick alıcaklara müjde! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
11
Favori
33.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Paypay88

Arcade stick alıcaklara müjde!

bu alınırmı?

ne alınır mı dostum ?
  • quote:

bu alınırmı?

Dandik diyorlar, dediğim gibi madcatz te veya hori'den şaşmayın, ya da işi biliyorsanız en iyi malzemelerden getirtip kendiniz yapın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

bu alınırmı?

Dandik diyorlar, dediğim gibi madcatz te veya hori'den şaşmayın, ya da işi biliyorsanız en iyi malzemelerden getirtip kendiniz yapın...

brawlstickte madcatz dostum. sanwa joystick ilave etsen 20 dolar daha fazla veriyosun . amazon ukden siparis etmistim . kargo ulasmadı geri odeme yaptılar . amazon.comdan bu sefer 2 tane siparis verdim. yarın teslim alcam. elimde 2 tane sıfır sanwa joystic war ayrıca birsuru sanwa button var . bunları modladığımda 400 dollarlık en baba stickten hicbir farkı kalmıyor...

• Buda Fightstick Artwork . bizzat kendim photoshopladım ... nasıl olmus? :)

•  Arcade stick alıcaklara müjde!

madcatz sf4 SE fightstick ile birebir aynı ürün . sadece artwork değişik . tek fark bu stick siyah ve kesinikle daha cool duruyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahbeyazov -- 26 Mart 2012; 3:43:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hobapli

quote:

quote:

bu alınırmı?

brawlstickte madcatz dostum. sanwa joystick ilave etsen 20 dolar daha fazla veriyosun . amazon ukden siparis etmistim . kargo ulasmadı geri odeme yaptılar . amazon.comdan bu sefer 2 tane siparis verdim. yarın teslim alcam. elimde 2 tane sıfır sanwa joystic war ayrıca birsuru sanwa button var . bunları modladığımda 400 dollarlık en baba stickten hicbir farkı kalmıyor...

ben kullanıyorum gayette memnunun yurt dışından alma imkanınız yoksa gönül rahatlığıyla alabilirsiniz dip not yaptırırsanız siviçleri ve tuşaları kliteli olanlardan kullan diyeceksiniz

• siz siz olun 2 tane birden siparis vermeyin :) 70 lira ardiye masrafı çıkardı uyuz dhl...ups den sasmayın. elimde fazladan 0 kutusu dahi açılmamıs madcatz brawlstick var ps3 için... ilgilenenler olursa konusabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezka44

quote:

quote:

quote:

bu alınırmı?

ben kullanıyorum gayette memnunun yurt dışından alma imkanınız yoksa gönül rahatlığıyla alabilirsiniz dip not yaptırırsanız siviçleri ve tuşaları kliteli olanlardan kullan diyeceksiniz

x arcade forum yorumlarına bakılırsa hiçte SF oynayanlar için değil ... Birkere sanwa malzeme kullanılacak bunu dünya biliyor .madcatz , hori yada qanba bunlar güzel markalar .

Madcatz'in sanwa olmayan SE editionlar yine konuyu acan arkasdasımızın anlattığı gibi bütün parçaları sanwa klonudur ve kolayca modlanabilir . Yada olduğu gibi kullanabilirsiniz (kendi buttonları daha çok hosuma gitti )

• quote:

Orijinalden alıntı: sezka44

quote:

quote:

quote:

bu alınırmı?

bir video yayınlarmısın sf vs tekken tekken 6 veya sf4 oyunlarından

• Denemek lazım, madcatz de öyle ahım şahım bir stick değil o stick i alıp mod yapanlar fazlası ile var. Ekseni çok geniş oyunu kaplumbağa misali yavaş oynamaya sürüklüyor. Şahsen salonlarda alıştığım stick i bulamadım ben bir bulabilsem nostalj olacak :)

Ben en çok Fanta Stick i merak ediyordum almak nasip olmadı bir türlü

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ5kv1_vK3miyGU_a2ApC1dn0t2GZnwj_awuT3ZHlgVClly9vExZ1aE3QkO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 26 Mart 2012; 17:20:00 >
  • quote:

siz siz olun 2 tane birden siparis vermeyin :) 70 lira ardiye masrafı çıkardı uyuz dhl...ups den sasmayın. elimde fazladan 0 kutusu dahi açılmamıs madcatz brawlstick var ps3 için... ilgilenenler olursa konusabiliriz

geçmiş olsun neden ardiyeye girdi limitimi aşmıştın ? ne olursa olsun alalacele al derim 21 gün sonunda Tarsiş e kalıyor sanırım.

Amazon.com un DDT gönderisinide bu tip durumlar olmadığından seviyorum :)
  • tamamen DHL nin kurnazlığı dostum . zaten 75 euro limitini aşıyordu . 2 tane brawl stick birden istedim. 70 lira oducem extra yarın teslm etcekler .

sfxtkkn fightstick 185 dolara mal oldu kargo dahil ama ups sorunsuz 2 gunde ulastımıstı extra masrafsız. Bugun kayıp olan brawlstick geldi ,adamlar geri odeme yapmıstı bana ...
    mail attım adamlara geri cekin parayı geldi diye. fazladan 4 tane stick oldu toplam . 2si ps3 için 2si xbox

Yorumum : Sakın buyuk kasalı stick almayın mutlaka brawlstick alın ve mod yapın sanwa ile . Brawlstick çok rahat kullanıslı . buyuk stickler hiç rahat değil . hele arkadas horinin servetlik stickine hayalimdeki stick demis . modlanmıs kucuk madcatz ile para versen değismem o ne piyano gibi . bende var madcatz tournament edition yuzune bakmıyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahbeyazov -- 5 Nisan 2012; 13:40:22 >
  • Katılmıyorum ... madcatz SE edition alıcaksın 50 dolar 20 dolar sanwa joystick

alsana dunyanın en kullanıslı arcade sticki
  • hobaii elinde ciddi bir koleksiyon olmus . bu arada evet kargo sirketleri gumrukte takmayi seviyor vekalet ve ardiye iciN

Ben en son tekken 6 orj kabnde stickle oynadim o kullandigimiz madcatz e milyon basar stick i o kadar ciddi fark var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yorumum : Sakın buyuk kasalı stick almayın mutlaka brawlstick alın ve mod yapın sanwa ile . Brawlstick çok rahat kullanıslı . buyuk stickler hiç rahat değil . hele arkadas horinin servetlik stickine hayalimdeki stick demis . modlanmıs kucuk madcatz ile para versen değismem o ne piyano gibi . bende var madcatz tournament edition yuzune bakmıyorum....

ama herkes TE kullanıyor. SE tutulan bir model değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: meo_tr

quote:

Alıntıları Göster
    up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahbeyazov -- 26 Mart 2012; 19:31:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

hobaii elinde ciddi bir koleksiyon olmus . bu arada evet kargo sirketleri gumrukte takmayi seviyor vekalet ve ardiye iciN

Ben en son tekken 6 orj kabnde stickle oynadim o kullandigimiz madcatz e milyon basar stick i o kadar ciddi fark var

Dostum aslında ben sadece 2 tane stick istiyordum , PS3 için aldım sonra ps3 iflas etti . Xbox 360 aldım ps3 için olan çalısmadı çok uğras gerektiriyodu devreler ile . bende 2 tane xbox için brawlstick aldım . derken bugun kayıp olan ps3 brawlstick geldi ... yarında 2 tane xbox brawllar gelcek cırkı çıktı... satıyorum ps3 için olan brawlsticki . kutusunu bile açmadım henuz

Abi kabinin havası seni fena gazlamış parçalar aynı en azından sf4 japon kabin sanwa kullanıyodu . Madcatz Hori cartcurt yoktur Sanwa malzeme vardır ... Sanwa Buttonda çok mühim değil . Sanwa buttonun farkı çok tatlı ses veriyor vurduğunuzda:)

• quote:

Orijinalden alıntı: meo_tr

quote:

işin ustası gelmiş :)
  • quote:

Ryan Hart'ı yendim ben zaten madcatz te vardı bende, ama 10 maç yapsak o üstünlük kurar herhalde, onlardaki imkan bizde olsa ohooo, lag fighter resmen online'da, zaten burada (Eskişehir) benden başka oynayan yok oyunu...

youtube da bir videon var , en iyi maçlar diye hazırlanmış bir video ama linki bulamadım. Guile - Ryu karşılaşması . . . nick ae ir in gibi bir şey

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

hobaii elinde ciddi bir koleksiyon olmus . bu arada evet kargo sirketleri gumrukte takmayi seviyor vekalet ve ardiye iciN

Dostum aslında ben sadece 2 tane stick istiyordum , PS3 için aldım sonra ps3 iflas etti . Xbox 360 aldım ps3 için olan çalısmadı çok uğras gerektiriyodu devreler ile . bende 2 tane xbox için brawlstick aldım . derken bugun kayıp olan ps3 brawlstick geldi ... yarında 2 tane xbox brawllar gelcek cırkı çıktı... satıyorum ps3 için olan brawlsticki . kutusunu bile açmadım henuz

Abi kabinin havası seni fena gazlamış parçalar aynı en azından sf4 japon kabin sanwa kullanıyodu . Madcatz Hori cartcurt yoktur Sanwa malzeme vardır ... Sanwa Buttonda çok mühim değil . Sanwa buttonun farkı çok tatlı ses veriyor vurduğunuzda:)

kolun ekseni çok dar tam kıvamında idi , stick tipide top başlıklı değildi , eskiden salonlarda oynadığımız o orta sertlikteki seri stick idi , nedense hiç bir firma öyle stick satmıyor. Tekken bile kabininde bu stick i koyarken , ev kullanıcıları için top başlıklı o çok genişi eksenli hantal stickleri koyuyor. Çözemedim mantığı sanırım hep ben yanlış sticklerle oynamışım zamanında

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.