Şimdi Ara

Arcade stick alıcaklara müjde! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
11
Favori
32.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet bizim ateri salonlarındaki kabinlerde hep amerikan tarzı bartop joystick vardı . O konuda haklısın bir alıskanlık yapmıs olabilir ve seviyo olabilirsin . Japon tarzı balltop ile alıstıktan sonra diğeri tornavida gibi geliyo.. Bunlar zevk meselesi işte SE fsticklerde istediğin upgradeyi yapabiliyorsun ister bartop ister baltop . çok kolay mod yapıyorsun
  • arkadasimla yaptigim 2 adet sanwa malzemeli stick var, gercekten sanwa joystick ekseni gercekten cok genis, seimitsu joystick biraz daha sert sanirsam acikcasi alip onla degistirmek istiyorum ama cok zahmetli.misal mk9 zor oynaniyor :) hori nin seimitsu malzemeli sticklerinden bulsam direk alicam valla :)
  • genişlik olayını içindeki yön palentini modlayarak , sertlestirmek içinde içine ekstra yay koyarak hallediyoruz. zaten hali hazırda gelen sanwa joystic ile ancak guile ,blanka , bison gibi karakterlerle oynayabilirim onun dısında ryu ile ultimate yada super bile yapamıyorum kolay kolay.

seimitsu denemedim eminim oda güzeldir. Ben stickte MK oynarken block olayını beceremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hobapli

genişlik olayını içindeki yön palentini modlayarak , sertlestirmek içinde içine ekstra yay koyarak hallediyoruz. zaten hali hazırda gelen sanwa joystic ile ancak guile ,blanka , bison gibi karakterlerle oynayabilirim onun dısında ryu ile ultimate yada super bile yapamıyorum kolay kolay.

seimitsu denemedim eminim oda güzeldir. Ben stickte MK oynarken block olayını beceremiyorum

Bu modlamalar hakkinda link veya dokuman var mi? Sanwadan hic memnun deilim seimetsu veya happ ile degistiricem yoksa..
  • tabiki var stick model marka ne ? eyer sorunun sanwa stickin çok yumuşak olması ise sana sanwa marka yay gonderebilirim . honkongdan getirttim fazla fazla var para istemiyorum kargo parasını verirsin ...

seimitsu stick istersen 40 dolar maliyet ile kargo dahil edinebilirsin.. ama sanwa ile olan sorununu anlamıs değilim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahbeyazov -- 4 Nisan 2012; 13:19:02 >
  • quote:

tabiki var stick model marka ne ? eyer sorunun sanwa stickin çok yumuşak olması ise sana sanwa marka yay gonderebilirim . honkongdan getirttim fazla fazla var para istemiyorum kargo parasını verirsin ...

seimitsu stick istersen 40 dolar maliyet ile kargo dahil edinebilirsin.. ama sanwa ile olan sorununu anlamıs değilim :)

Dostum sanwa jlw joystick kullaniyorym,arcade sticki arkadasmla yaptk.benm problemim sanwanin cok genis olmasi misal hadoken yaparken geriyide algiliyor genislikten dolayi,eger elindeki yay isime yarayabilirse harika olur yoksa happ veya seimtsu bana patlar anca:(
  • Ve yumusak olmasi dolayisiyla mk9 rahat oyniyammi sagliyor..
  • Standart gelen gate mi var içinde ?

Arcade stick alıcaklara müjde!

Bu zaten en dar model...

Sanwa hakkında genellikle çok yumusak olmasından sikayet ederler.. sanwa bunu oynarken elin yorulmaması için tasarlamıstır . ki el alıstıktan sonra hangisi iyi hangisi kotu sorgulamıyorsun ...
    Ben merakımdan bakayım dedim stick sert oldu arkadaslarım beğendi ama ben orjinal haline alıskın olduğum için çıkardım ...

hadoken probleminin genişlikten kaynaklandığını sanmıyorum ama sen daha iyi bilirsin ...

yaydan istersen PM at adresni gonderiyim

• quote:

Standart gelen gate mi var içinde ?

Bu zaten en dar model...

Sanwa hakkında genellikle çok yumusak olmasından sikayet ederler.. sanwa bunu oynarken elin yorulmaması için tasarlamıstır . ki el alıstıktan sonra hangisi iyi hangisi kotu sorgulamıyorsun ...
    Ben merakımdan bakayım dedim stick sert oldu arkadaslarım beğendi ama ben orjinal haline alıskın olduğum için çıkardım ...

hadoken probleminin genişlikten kaynaklandığını sanmıyorum ama sen daha iyi bilirsin ...

yaydan istersen PM at adresni gonderiyim

benim stick bu:

sanirim bahsettigin gate bendeki ile ayni.yaklasik 1 senedir kullaniyorum alismakta problem yok ama sanirim benim tutusumdan falan kaynakli hadoken sorunsali!!
    serce parmak ve yuzuk parmak arasinda joysticki kavrayip basparmak ile yukaridan kontrolu sagliyorum.
    belki tusumu degistirmem gerekebilir fakat baya alistim ugrasmak gerekebilir :)
    bahsettigin yay in resmi veya linki var mi?

benim stick tutusum bu resimdeki gibi :

• Beyler sanwalar seimitsuya göre daha yumuşak ve ve daha geniş eksenlidir , ben seimitsu aldım sanwaya göre daha sert ve ve daha dar ama ben daha da dar olmasını istiyorum atarı salonlarında kullanılan ince siyah joystiklerin arası tam street fighter'a göre neden be joystick yapan firmalar daha dar ve sert yapmıyor anlamıyorum + olarak octagonal gate kullanının square gate'lerde coğu hareketi yapamıyormusunuz olması gereken sekizgen kenarlı olandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 5 Nisan 2012; 9:13:03 >
  • o piller ne işe yarıyor ?

Yay budur

Sekizgen plate'den elimde var sanwa için ... isteyen onuda temin edebilir benden . sahsen ben onuda kullanmıyorum çunku eksen bi hayli buyuyor .
  • Elinde mounting plate olan var mı?Sipariş verirken onu almayı unutmuşum.:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Beyler sanwalar seimitsuya göre daha yumuşak ve ve daha geniş eksenlidir , ben seimitsu aldım sanwaya göre daha sert ve ve daha dar ama ben daha da dar olmasını istiyorum atarı salonlarında kullanılan ince siyah joystiklerin arası tam street fighter'a göre neden be joystick yapan firmalar daha dar ve sert yapmıyor anlamıyorum + olarak octagonal gate kullanının square gate'lerde coğu hareketi yapamıyormusunuz olması gereken sekizgen kenarlı olandır

Madcatz te sticklerde gelen standart gate hangisi? Ben hiç orjinal stick kullanmadım, kullandıklarım hep ev yapım olanlardı. Benim gate ( sanwa joystick jlw ) 8 yönlü diye biliyorum. Ayrıca trde satılan markası happ veya no name tam emin değilim ufak “bat top” sert joystickler ilede yapmıştık (linki 1 atta) zamanında acaip sert idi kontrol sıfırdı. Belki onun arası bir ayar ile güzel olabilir, sanwa gibi ufak ve eski ateri kolları gibin sert. Prof oyunculara bakıyorum genelde sanwa kullanıyorlar belkide modluyorlardır. Eski ateri joystickleri ile inanın oynanmıyor çok uzun ve büyük onlada denememiz olduda. ( linki 2 altta )

link 1:http://www.youtube.com/watch?v=5O9MKExJg8U&list=UU6dEJxOBnzUS71kTQErX6ZQ&index=8&feature=plcp
    link2 :http://www.youtube.com/watch?v=kCDAKnPPN9A&list=UU6dEJxOBnzUS71kTQErX6ZQ&index=9&feature=plcp

hobapli : dostum wireless yaptık, pil kapağını düşürdüm o yüzden öyle gözüküyor. 3 pilli yaptık uzun gitsin diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conerland -- 5 Nisan 2012; 12:55:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: conerland

quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Beyler sanwalar seimitsuya göre daha yumuşak ve ve daha geniş eksenlidir , ben seimitsu aldım sanwaya göre daha sert ve ve daha dar ama ben daha da dar olmasını istiyorum atarı salonlarında kullanılan ince siyah joystiklerin arası tam street fighter'a göre neden be joystick yapan firmalar daha dar ve sert yapmıyor anlamıyorum + olarak octagonal gate kullanının square gate'lerde coğu hareketi yapamıyormusunuz olması gereken sekizgen kenarlı olandır

Madcatz te sticklerde gelen standart gate hangisi? Ben hiç orjinal stick kullanmadım, kullandıklarım hep ev yapım olanlardı. Benim gate ( sanwa joystick jlw ) 8 yönlü diye biliyorum. Ayrıca trde satılan markası happ veya no name tam emin değilim ufak “bat top” sert joystickler ilede yapmıştık (linki 1 atta) zamanında acaip sert idi kontrol sıfırdı. Belki onun arası bir ayar ile güzel olabilir, sanwa gibi ufak ve eski ateri kolları gibin sert. Prof oyunculara bakıyorum genelde sanwa kullanıyorlar belkide modluyorlardır. Eski ateri joystickleri ile inanın oynanmıyor çok uzun ve büyük onlada denememiz olduda. ( linki 2 altta )

link 1:http://www.youtube.com/watch?v=5O9MKExJg8U&list=UU6dEJxOBnzUS71kTQErX6ZQ&index=8&feature=plcp
    link2 :http://www.youtube.com/watch?v=kCDAKnPPN9A&list=UU6dEJxOBnzUS71kTQErX6ZQ&index=9&feature=plcp

hobapli : dostum wireless yaptık, pil kapağını düşürdüm o yüzden öyle gözüküyor. 3 pilli yaptık uzun gitsin diye

square gate geliyor stick ile beraber ben seimitsu ls56-01 + badtop + octagonal gate aldım

http://www.focusattack.com dan almıştım

• keske kablolu yapsaydın shoryuken.com'da kablosuz stickler için çok dalga geçiyolar dövus oyunlarında kablo olmalı der ustadlar onların yalancısıyım :)

8 yönlü gate bende 2 tane var çekmecede duruyor yuzune bakmıyorum . 1000 deneme yapsan hatasız ultra yaparsın (örnek metsu hadoken )ama eksen çok buyuyor oyle boyle değil hemen geri çıkarttım eskisini taktım.dörtgene elin alıstıktan sonra en iyisi o şahsi görüşüm
    bende fotoğraflıycam mod stickleri bakın nası olmus :)

@NecronLord : gerçekten çok kötü bir durum . banada o parçasız gonderdiler ama elimde fazladan vardı onu ilave ettim yoksa delirirdim herhalde...
  • quote:

keske kablolu yapsaydın shoryuken.com'da kablosuz stickler için çok dalga geçiyolar dövus oyunlarında kablo olmalı der ustadlar onların yalancısıyım :)

8 yönlü gate bende 2 tane var çekmecede duruyor yuzune bakmıyorum . 1000 deneme yapsan hatasız ultra yaparsın (örnek metsu hadoken )ama eksen çok buyuyor oyle boyle değil hemen geri çıkarttım eskisini taktım.dörtgene elin alıstıktan sonra en iyisi o şahsi görüşüm
    bende fotoğraflıycam mod stickleri bakın nası olmus :)

@NecronLord : gerçekten çok kötü bir durum . banada o parçasız gonderdiler ama elimde fazladan vardı onu ilave ettim yoksa delirirdim herhalde...

Kabloluda yaptık ama kablolu kol bulamadığımzı için wireless ile halletik,1 adette kablolu var ama evde wireless daha kullanışlı oluyor açıkcası, turnuva vss olursa kabloluyu götürüm. Fotoğraflarda arkada gözüküyor mavi beyaz tuşlu olan o kablolu. İşe yaramaz madcatz fightpad ı bozarak yaptım onu sağlam oldu hemde xbox/pc uyumlu oldu.

• Satılık madcatz arcade stick TE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manavus -- 5 Nisan 2012; 14:13:30 >
  • satılık MadCatz SFXTEKKEN fightstick PRO sıfıra yakın
    satılık MadCatz Brawlstick (Sıfır)
    satılık MadCatz Fightpad (2 adet ) Sıfıra yakın
  • valla ben 2 adet sanwalı ev yapımı arcade sticklerimi toplamda 200tl ye mal ettim.. Hayırlı satışlar.
    Hobapli sftekken stick xbox mıydı?ps3 diye hatırlıyorum?
  • sfxtkkn olan ps3 dostum doğru hatırlıyorsun ... brawlsticki sattım bi dh uyesi arkadasa .
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.