Şimdi Ara

Arcam Rdac tan upgrade.. DAC Seçimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Daha hegel hd11 i kendi(artık eski) DAC ımla test edemeden, ani bir kararla bugün Actual Power a gidip, m2tech young ı karşılaştırmalı dinledim ve gerisine gerek görmeden, gözümü karartıp, young ı aldım. Bu arada, unico nuovo yu da elac ile m2tech ile beraber dinledim, güzel bir ampli. Ilık ve organik bir sesi var, aynı zamanda atak bir amfi. Ancak, elaclar yerine keşke young ve rdac ın ilk dinletilerini yaptığımız (amfi naim xs) dynaudio focuslara bağlı olsa idi sanırım amfiyi alıp, çıkacaktım belki de.

Özellikle dynaudio focusla (amfi nait xs idi) birlikte, young rdaca göre sese daha fazla çözünürlük, üç boyut ve şeffaflık kattı diyebilirim. Tüm bunları seste sertleştirme yapmadan yapabildi. Benim aldığım ise haliyle şu an pişme sürecinde. Ama bu haliyle kendi bileşenlerimle bile belli bir fark oluşturdu. Daha iyi bir sistem ve kablolarla daha da iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Neyse sistemimi yükseltme sürecinde önemli bir adım biti ( ah şu harbethlar :) ), yardımı geçen tüm forum üyelerine teşekkürler.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevyil -- 26 Mayıs 2012; 22:41:27 >

• güzel günlerde kullanın....
  • Teşekkür ederim sayın HI-DEF-MAN.
  • İyi akşamlar sayın forum üyeleri,

Bir kez daha M2tech Young DACı aldığıma memnun oldum. İlgilenen herkese teşekkür ederim. Şu an bile acaba uzunca bir süre sistemde başka bir yükseltme yapmasam mı diye düşünüyorum bazen. Pişme süreci bile, belki de yeni ve pahalı bir ekipmanın psikolojik faktörü, çok zevkli geçiyor. Seste enstrumanların tonal karakteri, tınıları daha da bir güzelleşti, arka plan sanki daha sessiz ve ferahlık hissi var. Bazı aradaki alçak sesler daha bir duyulabiliyor. Müzik dinlemek eskisine göre daha keyifli. Sahne her ne kadar hoparlör yerleşimi kısıtlı olsa da daha iyi. Kaliteli ve yüksek çözünürlüklü kayıtlar bir konser havasında geçebiliyor, çok abartmadım umarım:)

Not: DAC satılmıştır.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevyil -- 13 Haziran 2012; 14:59:23 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.