< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Arcane: League of Legends (2021 - ) | 2.Sezon Geliyor (7. sayfa)
-
-
https://x.com/Dexerto/status/1860860500721975419
Madem Demacia dizisi geliyor Sylas'ın çok sevdiğim bir sözünü paylaşayım:
"Ayaklanın kardeşlerim, hepimizi asamazlar !"
-
Yeni başladım şimdilik akıcı ilerliyor.
-
İlk sezonu çok sevmiştim lakin bu sezonu ben sevemedim.
-
Gelecek dizilerin sırasıyla Noxus - Ionia - Demacia temalı olacaklarını okumuştum bende. Swain'in kargalarından hikayenin Noxusa kayacağı belli zaten ama 3 senede 1 sezon gelirse hepsini izleyebilmemiz biraz zor görünüyor.
Belki birkaç bölgeyi sinema filmine uyarlayıp hızlı geçebilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 27 Kasım 2024; 2:31:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam redditteki posttan çevirmiştim kısaca bazı cümleler bozuk aceleye geldi idare edin :D ayrıca işlerin hızlancağını düşünüyorum arcane 0'dan bir projeydi şimdi bir altyapı var
-
LOL ile alakalı hiç bir şeyi bilmiyorum. Oynamadım kısacası ama bu anime cidden müthiş bir şey ya. Yapanların eline koluna sağlık. Umarım bu evrende geçecek anime yaparlar.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.https://www.youtube.com/watch?v=S0RJSOuBS6s&t=91s Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Anlaşılan Jinx ölmemiş fakat 1:34'teki soruya verdikleri cevaptan Jayce ile Viktor'un öldüğü anlaşılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsaewq -- 29 Kasım 2024; 18:38:1 >
-
Lol hiç bilmiyorum ama ilk sezon çok güzeldi, 2. sezonda böyle güzeldir umarım.
-
Silahin icine hapsoldular gibi bir sey okumuştum öldüklerini sanmıyorum
2024 senesi diziler adına bomba oldu gerçekten. Oyunlar ve filmler bu sene diziler kadar adından bahsettiremedi.
Sağda solda bir tık sezonun rushlandigina dair bir şeyler okumuştum 2. sezon için. Bana da öyle geldi biraz fakat sıkıcı ve kalitesiz olmasındansa bu şekilde daha iyi. Uzun zamandır bir şeyler izlerken duygulanmiyordum bir iki yerde gözlerim yaşardı. Stromae'nin şarkısını açıp açıp dinliyorum harika bir sezon olmuş yine. En azından bır sezon daha görmek isterdim ama sağlık olsun emeği geçen herkesin ellerine kollarına zihinlerine sağlık.
Bazılarına biraz abartı gelebilir fakat sanırım izlediğim en iyi şey buydu. Müzikleri, animasyonu, 1 saniyesinde bile sıkılmamam, farklı duygular yaşatması, bitirdikten sonra depresyon benzeri bir his yaşamam... normalde bir diziyi bir kez izler sonra başka bir şeye başlardım. Bunda bazı kısımları tekrar tekrar izledim. Belki de oyunu geçmişte oynadığım için taraflı davranıyorumdur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X