Şimdi Ara

Arcede falcon işlemcili makina 2 k veriyor acil yardım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Abi bu kutu olayı nedir büyümü yapıyosun alete
  • quote:

Orjinalden alıntı: amonramses

Abi bu kutu olayı nedir büyümü yapıyosun alete

Hakkaten okudum okudum bir anlam veremedim,sadece bekleme süresinden birşeyler olabilir,yani kutuya koyunca ne oluyor?Alet eski günlerini mi hatırlıyacak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: amonramses

Abi bu kutu olayı nedir büyümü yapıyosun alete

ben biraz kafayi yedimde arkadaslarada xboxu kutuya koy duzelir falan diorum
  • yok makina kutuya konulunca kendini sıfır sanacak, açılınca da gaza gelip canavar gibi çalışacak .
  • 14 yaşındaki çocugu foruma kabul ederlerse böle sıcak yaz günlerinde böle buz gibi espiriler yapar işte....

Ya konuyu açan arkadaşım.... neyse biraz araştırsan yukarda ana konu var karşılaşılan sorunlar diye
    oraya yazsan böle dalgada geçemeyecekler seninle....

tüm cevaplar yukarda orda bi sor bakim.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURK-ŞAD -- 30 Temmuz 2008; 13:23:51 >
  • üç lü prizini kontrol et başka prizde dene mutlaka olcaktır olmassa artık tamirciye götürürsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyahbalik

yok makina kutuya konulunca kendini sıfır sanacak, açılınca da gaza gelip canavar gibi çalışacak .

• quote:

Orjinalden alıntı: Jago

14 yaşındaki çocugu foruma kabul ederlerse böle sıcak yaz günlerinde böle buz gibi espiriler yapar işte....

Ya konuyu açan arkadaşım.... neyse biraz araştırsan yukarda ana konu var karşılaşılan sorunlar diye

ilk olarak 14 yasindayi ama senden akilliyim
    ikincisi ise ben o arkadasa sadece olesine bi denemesini soledim sakada deil kutuya konmasi biraz sacma oldu o dogru benim ona demek istedigim tam 1 gun boyunca hic dokunmamasi cunku kutuya konmassa "ahh be dur suna bi bakiim "diye xboxu fise takar ve calisiormu calismiormu diye gine bakmis olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anar

quote:

14 yaşındaki çocugu foruma kabul ederlerse böle sıcak yaz günlerinde böle buz gibi espiriler yapar işte....

ikincisi ise ben o arkadasa sadece olesine bi denemesini soledim sakada deil kutuya konmasi biraz sacma oldu o dogru benim ona demek istedigim tam 1 gun boyunca hic dokunmamasi cunku kutuya konmassa "ahh be dur suna bi bakiim "diye xboxu fise takar ve calisiormu calismiormu diye gine bakmis olur

Niye ah be bakayim desin ki ? Derse kutudanda cikarir bakar alakaya bak ...

• quote:

Orjinalden alıntı: x-07

quote:

Orjinalden alıntı: Anar

quote:

Niye ah be bakayim desin ki ? Derse kutudanda cikarir bakar alakaya bak ...

benim gibi yerinden kalkmayi sevmeyen biriyse diye dedim

• bugün birdaha denedim 10 dakka sonra gene aynı hatayı verdi tamire götürmeye düşünüyorum makinayı daha kötü olmadan
  • antibiyotik mi bu hergün aynı saatte kutudan çıkar kullan.
  • Bu falcon makinalarda da 2 kırmızı hatası var galiba
  • aşırı ısınmaaaa. baktın mı cıhazın arka fanına çalışıyormu. iki kırmızı coğunlukla aşırı ısınmadan yapıyor. makinanı açık alanda denedin mi.
  • 2K = Aşırı ısınma
    Kullanım kılavuzunda bile yazıyor. Başıma hiç gelmedi üstelik falcon malkon da değil düz 2005 Xbox360
  • benimde 2005 12.ay xbox 360 üç kırmızı ile hayata gözlerini yumdu geçenlerde....Ne lanet birşeymiş bu kırmızı ışıklar insanın gözünü kan bürüyor.
  • Camlar nası elektrikli mi hocam bir de klima var mı aynı tofaş doğan ilanı gibi olmuş:D görüntü kablosundan olacağını sanmıyorum o zaman 4 kırmızı veriyo bildiğim kadarıyla...Muhtemelen makinadan götür hocam tmaire sirkeci şah as iş hanında özkan elektronik var ilgileniyolar baya ben oraya götürmüştüm iki kez;)
    quote:

Orjinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

2K = Aşırı ısınma
    Kullanım kılavuzunda bile yazıyor. Başıma hiç gelmedi üstelik falcon malkon da değil düz 2005 Xbox360
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.