Şimdi Ara

Arcede falcon işlemcili makina 2 k veriyor acil yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 2007.11.29 üretimli falcon pal işlemcili makinam var 2k veriyor fişini çekiyorum takıyorum 10 dakka düzeliyor sonra fan bir anda cook hızlı şekilde calısıyor ve 2k veriyor ve görüntü gidiyor ne yapmam lazım neden böle yapıyor tamir falan olurmu olursada kaça patlar yardımcı olursanız ccok sevinicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockbey -- 29 Temmuz 2008; 21:22:27 >

• 1 gun boyunca hiiic acma fiten falan cek ve direk kutuya yarin aksam saat 11de falan bak nasil olmus die saka falan da deil harbi diorum kutusuna koy hemen simdi yarn aksam saat 11e kadar beklet o zaman bi daha dene olmassa ya baskasi bi cozum bulur yada tamire ama dedigimi uygula
  • quote:

Orijinalden alıntı: LilxE07

1 gun boyunca hiiic acma fiten falan cek ve direk kutuya yarin aksam saat 11de falan bak nasil olmus die saka falan da deil harbi diorum kutusuna koy hemen simdi yarn aksam saat 11e kadar beklet o zaman bi daha dene olmassa ya baskasi bi cozum bulur yada tamire ama dedigimi uygula
    quote:

Orjinalden alıntı: Anar

1 gun boyunca hiiic acma fiten falan cek ve direk kutuya yarin aksam saat 11de falan bak nasil olmus die saka falan da deil harbi diorum kutusuna koy hemen simdi yarn aksam saat 11e kadar beklet o zaman bi daha dene olmassa ya baskasi bi cozum bulur yada tamire ama dedigimi uygula

...

• quote:

kardes eminmisin ya işe arıcagına zaten fişini faln cektim duruyor.da kutusana falan koymak ne işe yarıcakki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockbey -- 29 Temmuz 2008; 21:30:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockbey

kardes eminmisin ya işe arıcagına zaten fişini faln cektim duruyor.da kutusana falan koymak ne işe yarıcakki

Alıntıları Göster
    yaw dedigimi yap sen olmaz ise olmaz ne kaybedersinki sen ben dedigimi bi yap
  • quote:

yaw dedigimi yap sen olmaz ise olmaz ne kaybedersinki sen ben dedigimi bi yap

Alıntıları Göster
    diyelimki olmadı bunu yaptırabilecegim biyer varmı güvenilir birde nekadara tamir ederler aşşagı yukarı
  • quote:

diyelimki olmadı bunu yaptırabilecegim biyer varmı güvenilir birde nekadara tamir ederler aşşagı yukarı

Alıntıları Göster
    bilmiorum herkez atik elektronik dior
    50-60 ytl tutar
  • quote:

bilmiorum herkez atik elektronik dior
    50-60 ytl tutar

Alıntıları Göster
    anladım.başka bilgisi yardımcı olabilecek arakdaslarda varsa bildiklerini buraya yazar yada pm falan atarsalar cok sevvinicem
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: shockbey

Nasi yapicaklar bilmiyom ama Falconlarda tamir olmuyordu heralde ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ezio Auditore

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: x-07

quote:

kardes 3k verdigi zaman yapılmıyor diye biliyodum ama dedigin dogruysa yandım ben ya

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: x-07

quote:

kardes 3k verdigi zaman yapılmıyor diye biliyodum ama dedigin dogruysa yandım ben ya

Alıntıları Göster
    kardes benim dedigimi yap bi sen belki dedigim olur beni psikopat falan zannetme

• quote:

kardes benim dedigimi yap bi sen belki dedigim olur beni psikopat falan zannetme

Alıntıları Göster
    quote:

kardes yaptım zaten okadar çaresizimki moralimde bozulduki herşeyi deneyebilirim
  • quote:

quote:

kardes yaptım zaten okadar çaresizimki moralimde bozulduki herşeyi deneyebilirim

Alıntıları Göster
    bu 2k 3k olayı hep firmwareden dolayı mı oluyor?
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    sorun kablolarında yada av girişinde olabilir başka xbox sahibi arkadaşın varsa aşka kabloyla dene yoksa av girişinde olabilir diye düşünüyorum ama tam olarak bilemiyorum pek tecrübeli değilim bu konuda

• quote:

Orijinalden alıntı: Mütercim-GTX

sorun kablolarında yada av girişinde olabilir başka xbox sahibi arkadaşın varsa aşka kabloyla dene yoksa av girişinde olabilir diye düşünüyorum ama tam olarak bilemiyorum pek tecrübeli değilim bu konuda

Alıntıları Göster
    arkadsaım bundan 3hafta once aynı hatayı verdi sana diyorum ki makinan cort ben ps3 e gectim mutluyum valla 2k 3k falan ugrasmıorum gecmiş olsun...en buyuk ihitimal gpu yanmıstır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mactotherack

arkadsaım bundan 3hafta once aynı hatayı verdi sana diyorum ki makinan cort ben ps3 e gectim mutluyum valla 2k 3k falan ugrasmıorum gecmiş olsun...en buyuk ihitimal gpu yanmıstır

Alıntıları Göster
    gpu'ya birşey olduğunu (henüz) sanmıyorum. 2k veriyor ve görüntü gidiyor demiş. yani görüntü geliyor sonra gidiyor. bir şekilde cihazın aşırı ısınmasına neden olan birşey var muhtemelen. temassızlık, power kısmında problem vb. 3k gibi kalıcı birşey olduğunu düşünmüyorum. bir bilene götür, baksınlar (atik vb.)

• quote:

Orijinalden alıntı: mactotherack

Alıntıları Göster
    Tarık bu kadar karamsar olma gene o konuları tartışırsak arkadaşın sorununu çözümleyememiş oluruz. Anar ın dediğini bi yap bakalım 1 gün açma baktın olmadı sonrada istanbul daysan götütürsün tamire
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahbalik

gpu'ya birşey olduğunu (henüz) sanmıyorum. 2k veriyor ve görüntü gidiyor demiş. yani görüntü geliyor sonra gidiyor. bir şekilde cihazın aşırı ısınmasına neden olan birşey var muhtemelen. temassızlık, power kısmında problem vb. 3k gibi kalıcı birşey olduğunu düşünmüyorum. bir bilene götür, baksınlar (atik vb.)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: siyahbalik

anladım kardes ben en iyisi atige götürim makinayıda açmiyimki kalıcı bi zarar vermiyim umarım tam olarak düzelte bilirler.

arkadaslar dediginiz gibi bekliyim bir gün düzelmeze atige veya tamir yapan biryere götürim yardımcı olan arkadaslara cok teşşkür ederim.umarım kalıcı bi problemi yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockbey -- 29 Temmuz 2008; 22:43:13 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: siyahbalik

anladım kardes ben en iyisi atige götürim makinayıda açmiyimki kalıcı bi zarar vermiyim umarım tam olarak düzelte bilirler.

arkadaslar dediginiz gibi bekliyim bir gün düzelmeze atige veya tamir yapan biryere götürim yardımcı olan arkadaslara cok teşşkür ederim.umarım kalıcı bi problemi yoktur

Alıntıları Göster
    cıhazın egzoz fanına bir baksana çalışıyormu. anladığım kadarıyla ısınmadan kaynaklı bir durum. ikinci olarak xboxunu açık bir alana koy. kapalı alan veya egzoz fanı kapanacak şekilde koyma birde öle dene. hatta mümkünse arka tarafına harici soğutucu falan da tak.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesutxp_60

cıhazın egzoz fanına bir baksana çalışıyormu. anladığım kadarıyla ısınmadan kaynaklı bir durum. ikinci olarak xboxunu açık bir alana koy. kapalı alan veya egzoz fanı kapanacak şekilde koyma birde öle dene. hatta mümkünse arka tarafına harici soğutucu falan da tak.

Alıntıları Göster
    kardes simdi kutudan cikarip bi denesene
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.