Şimdi Ara

Arçelik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
0
Favori
6.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: candogan62

quote:

Orjinalden alıntı: Sweetdreams81

Gürcan Bey ve Candoğan62 bey malum ben de yakında evleneceklerdenim.Buzdolabı olarak Bosch Ksu 49671 ve Siemens Ks 49u671 Ne arasında kaldım.Bulaşık makinası Siemens Se25e850eu veya bosch sgs 43e08 düşündüm.Fırına karar veremedim Arçelik çift kapılı mı yoksa siemens ya da bosch Hsv74d050 düşündüm.Bi de gri istediğim için inox seçiyorum hepsini.Bi kaç kişi inoxların çizildiğini,su lekesi falan olduğunu söyledi.Doğru mu acaba lütfen yazrdım edin.

KSU49671 ile KS49U671NE birebir aynı cihazlardır.Aralarında kalite veya özellik olarak hiçbir fark yoktur.Ben size fiyatı daha uygun ve hacmi daha geniş olan başka bir model tavsiye edeceğim

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=232361&productid=mtsharpsjp68msl

Bu cihazı da alternatif olarak bir düşünün derim.O olmazsa Siemens ve Bosch'u da alabilirsiniz.

İnox cihazlarda antifingerprint özelliği olmadığı sürece su lekesi ve parmak izi lekesiyle karşı karşıya kalma olasılığınız yüksektir.Sharp inox değildir ama parlak gri olduğundan hem parmak izi sorunu olmaz hem de diğer inoxlarla uyum sağlar.

Bulaşık makinesinde de SGS43E08EU(Bosch) ve SE24E830EU(Siemens) aynı cihazlardır ve bunlar inox değil,gri boyalıdır.(4 programlı olanlar)

İnox modellerde de Bosch SGS55E28EU ile Siemens SE25E850EU aynı cihazlardır.Ancak bu cihazlar antifingerprint denilen özel bir film tabakasıyla kaplı olduğundan parmak izi ve su lekesi gibi sorunlarınız olmaz.Yani bu konuda içiniz rahat inox bulaşık makinesi alabilirsiniz.

Model seçimine gelince.Bulaşık makinelerinde gri ve inox olma farkı dışında 5 programlılarda ek olarak yarım yük yıkama(4 programlılarda üst sepet yıkama),üst sepet yüksekliğini doluyken de değiştirebilme,katlanan sepet telleri,3'ü 1 arada deterjanı otomatik tanıma,daha sessiz yıkama,kalan süreyi gösteren ve erteleme yapabileceğiniz dijital ekran bulunmaktadır.Eğer bu özellikler size cazip geldiyse ve inox istiyorsanız 5 programlıları,gereksiz görüyorsanız 4 programlıları seçin.

Daha önce de yazdım,Bosch Siemens ve Profilo aynı fabrikalarda,denk modellerde aynı özelliklerde(istisnalar hariç)ve aynı kalitede üretilir.Bundan dolayı hangisinin tasarımı hoşunuza giderse ve fiyatı şans eseri uygunsa onu tercih edin.

Fırında da en geniş iç hacim,en kaliteli yanıcı bekler Bosch'tadır.Fırın seçiminiz gayet iyi.O fırınların içi de özel gri emaye kaplıdır(görüntüsü iyi ve temizliği kolaydır)tepsiler için özel tel yuvalar vardır ve kapı içi komple camdır.Kesinlikle fırında en güzel modellerden birini seçmişsiniz.Arçelik'ten çok daha iyi bir modeldir.Özellikle emaye kalitesi farkıyla.Ben size aynı modelin denk olan Profilo modelini vereyim.Hangisi size uyarsa yine onu tercih edersiniz.(aynı model Siemens'te mevcut değil)
    http://www.profilo.com.tr/Urun.asp?intCategoryID=10&intProductID=913
    bu da sizin seçtiğiniz
    http://www.boschevaletleri.com/tr/products/product.asp?frmFiyat=firin.asp&ID=593&SCAT=23

başka söze gerek yok

• Siemesten kat kat üstün BLOMBERG leri yazıyorum dikkatli okuyunuz... Fırında BLOMBERG BEO 1540 X Yok istemem derseniz BEO 1540 L Sadece inceleyin...Hamamda türkü söylemek kolay...Geleyim Çamaşır makinasına WAF 7560 S inceleyin...Belki Övdügünüz Siemensten çok üstündür.......Geleyim Bulaşık makinasına GIN 1580 XB Sadece 9 lt su ile bulaşık yıkıyor... Yine GİN 1380 L ama birde GIN 1370 X ... Bunlar hep BLOMBERG....Ve seçme ürünler.... Yazıyı yeni gördüm Suziiii neden kapıya saklanayım ? Selam ve sevgilerimle... Kıymetli arkadaşlarım...En iyi geceler sizlerin olsun...Bol Sıemensli rüyalar görün....Öhömmm.... TÜRKİYEDE ARÇELİK VAR.... İYİKİ VAR.....YUKARDA SORDUGUN SORUNUN CEVABI...KIYMETLİ ARKADAŞIM...GİT ÜRÜNÜ GÖR...EZBERE KONUŞMA... Övdügün 3 makina 1200- 1400- 1600 devirli... Blomberg 1600 devirli ve SESSİZ....Senin övdügün makinada leke çıkarma ve battaniye yıkama programı var...Yılda kaç kez kullanılıyor ? Gerisi fasarya....BLOMBERG......Ve ARÇELİK Türkiyenin yıldızı...Benimde gönlümün yıldızı..... Saygılarımla.... BLOMBERG 9 LT SU İLE BULAŞIK YIKIYOR....Siemeste böyle bir bulaşık makinası varmı ? Ben cahilim ama yazarsan ögrenmiş olurum... Varmı ? Yokmu? Makinada elektrik ve su tüketimi önemlimi degilmi? ... Yoksa falanca filancanın kapı kolu olamaz....Yazmakla yorum yapılmış olmuyor...Kıymetli arkadaşlarım....Saygılarımla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 15 Nisan 2007; 20:07:52 >

• taşkafa arkadaş gene sazı eline almış

ama şaka ile karışık gerçekleri söylemiş buzdolabı ,belkide biraz fırın haricinde ne arçelik nede blomberg siemensin hiç bir şeyi olamaz
  • Taşkafa bey benim o ürünler hakkında sizden daha çok bilgim var merak etmeyin.Ben bilmediğim ürün hakkında yorum yapmam.Size Siemens S serisi çamaşır makinelerini ve T serisi bulaşık makinelerini incelemenizi tavsiye ediyorum.O zaman Blomberg'te denk model olmadığını göreceksiniz. Neyse size de Arçelik'le olan sanal dünyanızda mutluluklar dilerim.İnsan bu kadar gözünü kapayabilir gerçeklere
  • Bence Arcelik markasinin bu kadar uzerine gitmek yanlis. Unutmamak gerekir ki satis rakamlarina bakildiginda Arcelik daha iyi oldugu dusunulen markalardan cok daha fazla satar ve bununla orantili olarak da hata cikma orani degil ama hata gorulme sayisi yuksek olabilir. Ayrica yerel bir uretici olarak tabii ki Siemens gibi dunya capindaki ureticilerin patentlerini kullanmak zorundadir.
    Bence beyaz esyada bugun en onemli olan servis yayginligidir. En ust duzeyde urunlerde bile hata cikabilir.
    Ben basima gelen birseyi anlatayim. Biz kuzey avrupada yasiyoruz ve gecen yil camasir makinasi almamiz gerekti. Bulundugumuz yerdeki butun saticilara gittik sorduk, en iyi marka olarak Miele'yi onerdiler. Hepsinin agiz birligi eder gibi soyledigi sey "Miele onde gider digerleri arkadan gelir"'di. Biz de Miele W3923'e karar verip bayisinden aldik. Karar verirken de ozellikle benim en cok dikkat ettigim sey camasiri koydugunuz zaman agirligini tartip ne kadar deterjan kullanilacagini size soylemesi. Hesaplarima gore 5-6 yil icinde verdigimiz fazladan parayi buradan kazanacagiz. Nitekim bu ozellik sayesinde deterjan kullanimi yaklasik oncekinin dortte birine dustu. Gecen yilki fiyatiyla 1300 avro civarinda birseyler odedik. Pek disardan belli olmasa da eve gelince daha iyi gorduk ki her acidan verdigimiz paraya degdi. Malzeme kalitesi cok iyi ve icinde kullanilan motorun 20 sene garantisi var. Hatta malzeme kalitesinin bir ispati da agirliginda. Normal bir camasir makinasi 50 kilo civarindayken bu makina tam 95 kilo agirlikla.
    Herneyse kullanmaya basladik ve farkettik ki kullandikca ekrani karardi, ayarlarini yapmamiza ragmen giderek karardi ve hicbirsey goremez olduk. Once biz mi biryerde hata yapiyoruz diye dusunduk ama sonra anlasildi ki o serinin elektronik aksaminda bir hata varmis ve butun makinalar boyle cikmis. Servis geldi degistirdi ve sonrasinda esim hic olmazsa ne programi kullandigini gorebilir hale geldi.
    Boyle bir hata Arcelik makinada olsa hic suphesiz ben de ayni seyi dusunurdum. Melzeme kalitesi, ozensizlik vs. Ame Miele olunca dedik ki olabilir arizadir.
    Sozun ozu marka tartismasi gereksizdir, her markada ariza cikabilir. Alacaginiz makinaya ihtiyaclariniza gore karar verin ve servis destegini kesinlikle unutmayin. Sececeginiz makinanin ozelliklerini iyi ogrenin, bir ust modele gectiginizde genellikle sadece devir sayisinda artis gibi birkac ozellik kazandiginizi dusunup buna gercekten ihtiyacim var mi diye dusunun.
    Saygilarimla...

• quote:

Orjinalden alıntı: muratarum

Bence Arcelik markasinin bu kadar uzerine gitmek yanlis. Unutmamak gerekir ki satis rakamlarina bakildiginda Arcelik daha iyi oldugu dusunulen markalardan cok daha fazla satar ve bununla orantili olarak da hata cikma orani degil ama hata gorulme sayisi yuksek olabilir. Ayrica yerel bir uretici olarak tabii ki Siemens gibi dunya capindaki ureticilerin patentlerini kullanmak zorundadir.
    Bence beyaz esyada bugun en onemli olan servis yayginligidir. En ust duzeyde urunlerde bile hata cikabilir.
    Ben basima gelen birseyi anlatayim. Biz kuzey avrupada yasiyoruz ve gecen yil camasir makinasi almamiz gerekti. Bulundugumuz yerdeki butun saticilara gittik sorduk, en iyi marka olarak Miele'yi onerdiler. Hepsinin agiz birligi eder gibi soyledigi sey "Miele onde gider digerleri arkadan gelir"'di. Biz de Miele W3923'e karar verip bayisinden aldik. Karar verirken de ozellikle benim en cok dikkat ettigim sey camasiri koydugunuz zaman agirligini tartip ne kadar deterjan kullanilacagini size soylemesi. Hesaplarima gore 5-6 yil icinde verdigimiz fazladan parayi buradan kazanacagiz. Nitekim bu ozellik sayesinde deterjan kullanimi yaklasik oncekinin dortte birine dustu. Gecen yilki fiyatiyla 1300 avro civarinda birseyler odedik. Pek disardan belli olmasa da eve gelince daha iyi gorduk ki her acidan verdigimiz paraya degdi. Malzeme kalitesi cok iyi ve icinde kullanilan motorun 20 sene garantisi var. Hatta malzeme kalitesinin bir ispati da agirliginda. Normal bir camasir makinasi 50 kilo civarindayken bu makina tam 95 kilo agirlikla.
    Herneyse kullanmaya basladik ve farkettik ki kullandikca ekrani karardi, ayarlarini yapmamiza ragmen giderek karardi ve hicbirsey goremez olduk. Once biz mi biryerde hata yapiyoruz diye dusunduk ama sonra anlasildi ki o serinin elektronik aksaminda bir hata varmis ve butun makinalar boyle cikmis. Servis geldi degistirdi ve sonrasinda esim hic olmazsa ne programi kullandigini gorebilir hale geldi.
    Boyle bir hata Arcelik makinada olsa hic suphesiz ben de ayni seyi dusunurdum. Melzeme kalitesi, ozensizlik vs. Ame Miele olunca dedik ki olabilir arizadir.
    Sozun ozu marka tartismasi gereksizdir, her markada ariza cikabilir. Alacaginiz makinaya ihtiyaclariniza gore karar verin ve servis destegini kesinlikle unutmayin. Sececeginiz makinanin ozelliklerini iyi ogrenin, bir ust modele gectiginizde genellikle sadece devir sayisinda artis gibi birkac ozellik kazandiginizi dusunup buna gercekten ihtiyacim var mi diye dusunun.
    Saygilarimla...

yazdıklarınızın yarısına katılmıyorum mielede sorunu hemen halletmişsiniz ,bu yüzden zaten dünya markasıdır bu ürün eger arçelikte bu bazşınıza gelse acaba degiştirirlermi biraz zor kırk dereden su getirirler,benim de başıma geldigi gibi

biz ayrıca arçelige degil kötü mala yükleniyoruz ariston oldugu gibi

her markada arıza çıkabilir ama arçelik bu konuda dünya lideri

ben servis konusunu önemsemiyorum iyi ürün aldıktan sonra pek lazım olmuyor ,tutki servise işimiz düştü mielede olsa arçelikte olsa bizim elemanların çogu bilinçsiz ben daha işini bilen bir tek yetkiliye rastlamadım (hep bana rast geldi herhalde)

çok ürün yapacagına kaliteli ürün yapsın yerlilerimiz ,bu pek açıklayıcı olmamış çok ürün demek kalitesizligi savunmakmı demek

ben yerli ürünlerin nasıl yapıldıgını bilirim eger forumu araştırırsanız sşzde göreceksiniz vesteli hele salla mantıgı ile yapılan üretimi

• Bir malın çok satması tek başına ifade etmez. Öyle olsa idi ülkemizde tofaşın mercedesten 10 kat kaliteli olduğunu iddia etmek gerekirdi. Posta çıplak kadın resminden başka birşey yayınlamadığı halde en içerikli kaliteli gazetelerden 20 kat fazla satar. Arçelik sadece yaygın servis+ucuz yedek parca sayesinde çok satıyor. Servise çok ihtiyaç duyuluyor arçelikte. Zaten arçelik gümrük vergisi yemiş ithal maldan daha pahalıya satıyor ürünlerine. Bu demek ki arçelik peşinen 200 milyon civarı servis hizmetini tahsil ediyor. Kalite desen çoğu yabancı markanın yarısı kadar yok. Malzemeden çala çala-reklama para harcaya harcaya arçeliğin kuru gürültüsü kalıyor geriye. Arçelikin Mielenin vidası kadar ancak kalitesi olabilir o da belki de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abavf -- 13 Nisan 2007; 13:48:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: abavf

Bir malın çok satması tek başına ifade etmez. Öyle olsa idi ülkemizde tofaşın mercedesten 10 kat kaliteli olduğunu iddia etmek gerekirdi. Posta çıplak kadın resminden başka birşey yayınlamadığı halde en içerikli kaliteli gazetelerden 20 kat fazla satar. Arçelik sadece yaygın servis+ucuz yedek parca sayesinde çok satıyor. Servise çok ihtiyaç duyuluyor arçelikte. Zaten arçelik gümrük vergisi yemiş ithal maldan daha pahalıya satıyor ürünlerine. Bu demek ki arçelik peşinen 200 milyon civarı servis hizmetini tahsil ediyor. Kalite desen çoğu yabancı markanın yarısı kadar yok. Malzemeden çala çala-reklama para harcaya harcaya arçeliğin kuru gürültüsü kalıyor geriye. Arçelikin Mielenin vidası kadar ancak kalitesi olabilir o da belki de.

aynen arkadaşım bıktırdılar artık fanatik yerli malı tutkunları foruma gelip ona buna açtmayı seviyorlar,yapsınlar kaliteli ürün ilk ben alacagım hatta hemen 2 senebir alıyorum mpardon kazıklanıyorumben ilk olarak yerliyi destekleyen biriyim ama iyi ise

yabancı hayranlarına benim kadar kızan biri daha varmıdır acaba magaza isimlerinden tutunda saçma sapan yabancı filimlere kadar karşıyım dünyada bizim kadar kaliteli ses,müzik,edebiyat sanatçısı varmıdır

bizim yaptıgımız en büyük yanlış anlamadıgımız işe kalmak oldu binlerce hektar verimli arzailerimizi(manisa)katlettik ora gibi daha bir çok yeri anlamadıgımız işi yapmak için bizim işimiz tarım olması lazımdı dünyayı besleyecek ve çiçege bogacak kadar verimli bir ülkede yaşıyoruz ama bu özenti halimizle onuda elimizden kaçırdık

amerika ne derse o olur abi

• Önerileriniz için çok teşekkür ederim Gürcan bey ve candoğan62 bey.Ben 2 yıl önce çamaşır makinamı arçelikten aldım.3650 7 kg 100 devir tek su girişli ve gerçekten de özellikle sıkma yaparken o kadar çok gürültü çıkarıyor ki bazen makina yürmeye başlayacak idye korkuyorum.Ama onun dışında şükür hiç bozulmadı.Ama arkadaşlarımdan biri benimkinin su jetli olanını aldı 2 defa tamire gitti.Beyni yanmış en son değiştirdiler.Bi arkadaşımın bozulan makinasını da 2 ayda tamir edemediler parça bekliyolarmış.Yazık elinde yıkamak zorunda kaldı arkadaşım.Ben kesinlikle size katılıyorum Türk'ü Türk'ten başka aşağılayan yok yıllarca bize kötü araba satıp dışarda iyi yapıp ödül alanları biliyoruz.Neyse marka kötülemek değil derdim de ben sizin fikirlerinize önem verdiğim için size hitaben yazıyorum zaten.Bi kaç sorum daha olac aktı dikkat ettiyseniz buzdolaplrının kapı çelik,yan paneller inox bosch ksu 49671 ve aynısı olan siemens.Bunlar çizilme yapar mı yani.Fırın da aynı şekilde çelik dizayn.Aynı çizilme onun için de geçerli mi.Sonuçta beyaz olanlar da çizilmiyo mu.Bi de tüplü büyük ekran tv için önerilerinizi sormak istiyorum.Sony 29sc60 nasıl indirimde de hepsiburadada.Teşekkürler şimdiden

• Haklisiniz arkadaslar eger Arcelik gercekten dunya capinda bir uretici olmak istiyorsa yabanci urunlerle her acidan rekabet edebilmek zorunda. Zaten bu sitede gordugum bircok bilincli tuketiciyi kusturdugune gore gercekten bazi seylerde sorun olabilir. En basitinden servis garanti kapsaminda olan veya olmayan herhangi bir sorunu en kisa zamanda cozmek zorundadir. Yetkili servis olmasinin anlami bu. Eger servisten cozum bulamiyorsaniz ve tam anlamiyla aldiginiz mal elinizde patliyorsa durum cok kotu...
    Yanliz satis rakamlari ve cok satanda daha cok (fakat daha sik degil) sorun cikmasi normaldir demistim. Bu konu anlasilmadi galiba cevap verenlerden bir daha okumalarini rica ediyorum...Ben kesinlikle cok satanin daha kaliteli oldugunu soylemedim. Ticari basaridir ayri konu...
    Saygilarimla,
  • quote:

Orjinalden alıntı: abavf

Bir malın çok satması tek başına ifade etmez. Öyle olsa idi ülkemizde tofaşın mercedesten 10 kat kaliteli olduğunu iddia etmek gerekirdi.

• herşeye rağmen yerli malı yurdun malı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deitel

herşeye rağmen yerli malı yurdun malı

İşte sizin bu iyi niyetinizi öylesine güzel kullanıyorlar ki.Böyle firmalara prim vermeyin.Kazıklanıp kötü mal alacağınıza hayırsız koçun cebine para gireceğine iyi mal alın parası elin yabancısına gitsin daha iyi.En azından sizin cebinizde para kalır.(onca tamir parası vermeyeceğiniz için)Bu da bir nevi ülkeye katkıBen de mal alacağım zaman ilk yerli tercih ederim ki evimde yerli montajlı Türk işçisinin elinden çıkma Siemens ürünleri var.Ama Arçelik aman kalsın,onların yaptığı da montaj zaten gürcan beyin dediği gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 30 Nisan 2007; 14:03:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Deitel

herşeye rağmen yerli malı yurdun malı

yerli malı ev elektroniği ürünleri varsa banada söyleyinde bende alayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: taşkafa

Siemesten kat kat üstün BLOMBERG leri yazıyorum dikkatli okuyunuz... Fırında BLOMBERG BEO 1540 X Yok istemem derseniz BEO 1540 L Sadece inceleyin...Hamamda türkü söylemek kolay...Geleyim Çamaşır makinasına WAF 7560 S inceleyin...Belki Övdügünüz Siemensten çok üstündür.......Geleyim Bulaşık makinasına GIN 1580 XB Sadece 9 lt su ile bulaşık yıkıyor... Yine GİN 1380 L ama birde GIN 1370 X ... Bunlar hep BLOMBERG....Ve seçme ürünler.... Yazıyı yeni gördüm Suziiii neden kapıya saklanayım ? Selam ve sevgilerimle... Kıymetli arkadaşlarım...En iyi geceler sizlerin olsun...Bol Sıemensli rüyalar görün....Öhömmm.... TÜRKİYEDE ARÇELİK VAR.... İYİKİ VAR.....YUKARDA SORDUGUN SORUNUN CEVABI...KIYMETLİ ARKADAŞIM...GİT ÜRÜNÜ GÖR...EZBERE KONUŞMA... Övdügün 3 makina 1200- 1400- 1600 devirli... Blomberg 1600 devirli ve SESSİZ....Senin övdügün makinada leke çıkarma ve battaniye yıkama programı var...Yılda kaç kez kullanılıyor ? Gerisi fasarya....BLOMBERG......Ve ARÇELİK Türkiyenin yıldızı...Benimde gönlümün yıldızı..... Saygılarımla.... BLOMBERG 9 LT SU İLE BULAŞIK YIKIYOR....Siemeste böyle bir bulaşık makinası varmı ? Ben cahilim ama yazarsan ögrenmiş olurum... Varmı ? Yokmu? Makinada elektrik ve su tüketimi önemlimi degilmi? ... Yoksa falanca filancanın kapı kolu olamaz....Yazmakla yorum yapılmış olmuyor...Kıymetli arkadaşlarım....Saygılarımla....

Bu yazıyı sonradan gördüm de.Taşkafa bey ne diyeyim size adam gibi makine incelemeden bu ne yorumlar böyle.Siz ezbere konuşmayın.Artık detaylı yazıyorum detaylı inceleyin dedim yine hiçbirşey incelemeden burada atıp tutmuşsunuz.

İlk önce sizin gönlünüzün yıldızı olması beni ilgilendirmez,marka hayranlığını bir kenara bırakın.Alakasız ürünleri kıyaslayıp güldürmeyin insanı.
    Öncelikle solo ürünleri siteden kaldırılmış.Ama verdiğiniz modelleri zaten biliyordum,uzun süre önce incelemiştim.Siemens'i adam gibi incelemeden atıp tutumuşsunuz size farklarını yazayım
    1)Birkere Siemens'te battaniye yıkama programı diye birşey yok,buradan sizin ezbere konuştuğunuz belli
    2)S serisi 14 lekeyi sizin seçiminizle tanır ve ona özel yıkama programını değiştirir.Mesela yumurta lekesi varsa önce suda bekletip proteini çözer,sonra yıkamaya başlar.Böylece özel temizleyicileri kullanmanız gerekmez,makine lekeye özel davranır
    3)Makine çamaşırı tartar ve fazla çamaşır koyarsanız uyarır.Mesela yünlülerde 2 kg 'ı aşınca makine uyarı yapar.
    4)Yüklediğiniz miktara göre makine deterjan tavsiye eder.Yarım ölçek doldurun gibi mesela.Bu öneri ekranda yazar.
    5)Özel su dokulu tamburla çamaşırları hassas yıkar
    6)8 kg kapasitelidir
    7)En çok kullandığınız 2 programı hafızaya kaydedip bir düğmeyle çalıştırabilirsiniz
    8)Geliştirilmiş su sensörüyle durulama sayısına,su seviyesine karar verir.istediğiniz zaman çamaşır ekleyip çıkarabilirsiniz.Temiz çıkacağı garanti
    9)Siemens patentli aqua stop var.Yani ev su basmalarına karşı ömür boyu garantili.
    Evet bir inceleyin bakalım tüm bunlar sizdeki Blomberg'de var mı.Atıp tutmak kolay oradan.Bu özelliklerin ne kadar gerekli olduğunu da forum üyelerinin takdirine bırakıyorum.Ayrıca SESSİZ demişsiniz peki Siemens SESLİ mi??
    Bi karşılaştırın bakalım daha yazmadığım farklar da var Blomberg'ten üstün.

Bu arada bulaşık makinesini yazmaya gerek duymuyorum bile.Bir kere Bosch'ta 9 lt su harcayan modeller mevcut.Göremediyseniz birdaha bakın.Bir de Bosch logixx sizin hiçbir müdahalenize gerek duymadan program süresine,ısıya,su miktarına,su basıncına,suyun tekrar kullanılmasına kendi kendine karar veren piyasadaki tek cihazdır.Ayrıca 40db'dir ki Dünya'nın en sessiz bulaşık makinesidir.Bir kere full elektronik,yani herşeye kendisinin karar vermesiyle piyasadaki hiçbir bulaşık makinesi ile denk değil.Diğer farklarını yazmama gerek var mı

Ha bu arada cahilliğim varsa gider demişsiniz.Buyrun 9 lt su ve 1 kwh elektrik tüketimiyle şimdiye dek en az elekrik harcayan bulaşık makinesi.(şimdiye dek en az olanı 1,05kwh idi)
    http://www.siemensevaletleri.com/?5=SE50T592EU&28=7%3d1%269%3d26%253d2324_22%253d1%2629%3d1%2628%3d26%253d2324
    Buyrun cahilliğiniz giderilsin.
    Öyle atıp tutmakla olmuyor.Şimdi başlarsınız servisi arayınca kapımda vs vs diye.Bi Siemens servisini de çağırın kapınıza geliyor mu gelmiyor mu

• Baktım fiyatıda 3000 lira. Al vatandaş...al vatandaş....3 makina parasına 1 makina....
  • quote:

Baktım fiyatıda 3000 lira. Al vatandaş...al vatandaş....3 makina parasına 1 makina....

ama senin makineniden 10 kat daha kaliteli ve illa buda alınacak diyede bir şey yok siemensin en alt modeli bile arçelik, blombergden 10 kat daha kaliteli siz boş konuşma dalında oscara aday olun
  • quote:

Baktım fiyatıda 3000 lira. Al vatandaş...al vatandaş....3 makina parasına 1 makina....

O makinanın dengi 1 milyarlık makinaysa sizi buradan alkışlamak istiyorum.Blomberg'in 1 milyara makinesi mi var acaba.Sizin o bayıldığınız Arçelik burada bir milyara sattığı makineyi İngiltere'de kaça satıyor?Ayrıca o makine sınıfı gereği o fiyattadır,fiyatı normal.Teknolojisi ve dayanıklılığıyla on Arçelik'i katlar.

Şimdi bana denk modelerde Siemens-Arçelik fiyat karşılaştırması yaptırmayın,hatta Blomberg karşılaştırması hiç yaptırmayın.Sonuç teknolojideki cevabım gibi olur.Siz gerçeklere gözünüzü kapamaya devam din.Kazıklanmak hoşunuza gidiyor,bozmayalım.Siemens Arçelik'ten çok daha kaliteli-teknolojik olarak üstün ve ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 3 Mayıs 2007; 23:50:19 >

• Degerli arkadaşlarım hala anlamak istemiyorsunuz..Arçelikle denk model karşılaştırmasını Bosch ile, profilo ile, Vestel ile yaparsın...Sıemens Bosch un butik ürünü. Siemensi BLOMBERG ile mukayese et......Digerleri konfeksiyon üretimi...Gel o karşılaştırmayı fiyat kalite mukayesesi olarak yap...7 yıl garantiyi de ekle....Kim kazıkçı kim degil ortaya çıksın....Şikayet var com da yazanları sadece incele....Satış toplamı ve bozuk ürün adedi olarak...Bir öfkeli arkadaşın yazdıgı 30 liralık pompayı orjinal takmamışlar....1 yıldır serviste parça bekliyorum yazmakla marka karalanmaz... servis kötüüüü marka kötüüüüü... Sakın almayın....Altı üstü bir su pompası. Servis taktımı evet. Suyunu boşaltıyormu ? evet. Makinan çalışıyormu ? evet. falanca marka su pompası olsa yada filanca marka su pompası olsa ne farkedecek? takılan diger parçanın parça garantisi varmı? Var...15 yıldır kullanıyormusun evet....Daha ne olacak ?.Ben artık BOSCH- PROFİLO- SİEMENS-ELEKTROLUX lobisine ne diyebilirim ? Siz her şeyin iyisini biliyorsunuz...İşinize geleni yazıyorsunuz...İnanalar inanıyor...Araştıranlar ARÇELİK- BLOMBERG diyor...Haa ankastre ürünlerde artık ARÇELİK olarak başladı....Şimdiye kadar istedigim gibi 300 liralık davlumbazı 1200 Liraya siemens markasıyla satıyordum...Sende nereden çıktın ARÇELİK....???? Diye kızmakta haklısınız......Tercih vatandaşın.Arar, bakar, inceler, ne isterse onu alır......Biz burada nacizane bir kaç cümle yazıyoruz...Kırılma gücenme yok...Saygılarımla...

• quote:

Degerli arkadaşlarım hala anlamak istemiyorsunuz..Arçelikle denk model karşılaştırmasını Bosch ile, profilo ile, Vestel ile yaparsın...Sıemens Bosch un butik ürünü. Siemensi BLOMBERG ile mukayese et......Digerleri konfeksiyon üretimi...Gel o karşılaştırmayı fiyat kalite mukayesesi olarak yap...7 yıl garantiyi de ekle....Kim kazıkçı kim degil ortaya çıksın....Şikayet var com da yazanları sadece incele....Satış toplamı ve bozuk ürün adedi olarak...Bir öfkeli arkadaşın yazdıgı 30 liralık pompayı orjinal takmamışlar....1 yıldır serviste parça bekliyorum yazmakla marka karalanmaz... servis kötüüüü marka kötüüüüü... Sakın almayın....Altı üstü bir su pompası. Servis taktımı evet. Suyunu boşaltıyormu ? evet. Makinan çalışıyormu ? evet. falanca marka su pompası olsa yada filanca marka su pompası olsa ne farkedecek? takılan diger parçanın parça garantisi varmı? Var...15 yıldır kullanıyormusun evet....Daha ne olacak ?.Ben artık BOSCH- PROFİLO- SİEMENS-ELEKTROLUX lobisine ne diyebilirim ? Siz her şeyin iyisini biliyorsunuz...İşinize geleni yazıyorsunuz...İnanalar inanıyor...Araştıranlar ARÇELİK- BLOMBERG diyor...Haa ankastre ürünlerde artık ARÇELİK olarak başladı....Şimdiye kadar istedigim gibi 300 liralık davlumbazı 1200 Liraya siemens markasıyla satıyordum...Sende nereden çıktın ARÇELİK....???? Diye kızmakta haklısınız......Tercih vatandaşın.Arar, bakar, inceler, ne isterse onu alır......Biz burada nacizane bir kaç cümle yazıyoruz...Kırılma gücenme yok...Saygılarımla...

taşkafa

ne alaka siz buranın asla anlamayanısınız dogru demiler

yazılarınızı okuyoumda kıvırgaz yanmasın size uyuyor,örnek ise düne kadar orjinal parça diyordunuz sonra ise salla parça uydumu oldumu iş gördümü olmaz bu yalancılıktır orjinal paröa olacak ve bu kanunla sabitttir

siz aklı olmayanlara akıl verin azda olanlara karışmayın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.