Şimdi Ara

Arçelik 2476 CEI veya Bosch KDN56AI32N veya Sharp SJ-SC700V

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mart ayında evleniyoruz ve son aşama beyaz eşyalar kaldı artık:) Buzdolabında 2500-3000 arası bir bütçem olduğu için yukarıda belirttiğim üç model arasında kaldım.
    Arçelik 2476 CEI internette bir çok iyi yorum almış ve özellikler bakımından tatminkar duruyor, aynı zamanda teknik servis malum ülkenin en rahatı.
    http://www.arcelik.com.tr/buzdolaplari-nofrost-buzdolabi-2476-CEI-Buzdolabi.html

Bosch'un ilgili modelide(KDN56AI32N) çok iyi yorumlar almasına rağmen özellikle meşhur buz kırma sesinden rahatsız olan çok. Açık mutfaklı bir evimiz olacağı için bu bize sorun yaratabilir diye düşünmekteyim.
    http://www.gold.com.tr/bosch-kdn56ai32n-cift-kapili-nofrost-buzdolabi_u

Ve son olarak gönüllerin markası Sharp'ın SJ-SC700V modeli,
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SHARP-SJ-SC700V-BK-A--Enerji-S%C4%B1n%C4%B1f%C4%B1-583-lt-%C3%87ift-Kap%C4%B1l%C4%B1-NoFrost-Buzdolab%C4%B1-Siyah,103452,465709,1726495.html?langId=-14

Model çok şık fiyat istediğim gibi ama elektrik tüketimi baya yüksek gözükmekte bu yüzden biraz uzaklaştım modelden açıkçası.

Daha önce bu buzdolaplarını kullanmış arkadaşlardan yorum gelir ise çok sevinirim.

Şimdiden çok teşekkürler.

• arçelik 74 cm
    bosh 70cm (garantisi bosh değil)
    sharp 84 cm (bu markada hiç bilgim yok)

koyacağın yeri bakmanı öneririm aldıktan sonra buraya sığmadı dersem kutu açıldı diye almaya bilirler haberin olsun
  • Rigor Mortis kullanıcısına yanıt
    cevabın için çok teşekkürler.

Her üç genişlikte Buzdolabını koyacağım yere sığmakta. Bosh'un garantisi bosh değilden kasıtı anlayamadım garanti veren firmanın distribütör olması zaten Bosh'u getiren BSH Türkiye olması demek değil midir?

Teşekkürler yeniden,
  • salamura1 kullanıcısına yanıt
    değil distribütör demek ali usta mehmet usta demek arçelik var ilk sırda o mesala arçelik garantili tüm servisler

ayrıca arçeliğin bayisi gidersem indirimde yaptırabilirsin fiyattı biraz aşagı çekerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rigor Mortis -- 23 Ocak 2015; 16:40:53 >
    Cevap için teşekkürler.
    Arçelikte bayilerde peşine 2550'ye kadar çekiyorlar fiyatı onu tercih edeceğim sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salamura1

Cevap için teşekkürler.
    Arçelikte bayilerde peşine 2550'ye kadar çekiyorlar fiyatı onu tercih edeceğim sanırım.

il neresi
  • Tabiki Sharp! Sharp ile diğerlerini aynı sepete koyup kıyaslamamak lazım.. Arada bir de bukadar az fiyat farkı varken sakın diğerlerine göz gezdirme bile.
    Fazla elektrik harcıyordur belki ama zaten en büyük hacimlileri o normal. Sağlam kalan 2-3 yiyecek bile aradaki elektrik farkı kadar tutar ;) Ayrıca bundan 3-4 sene sonra Arçelik aynı performansı göstermez, yakar oda okadar.

Hacim önemsiz dersen Liebherr bak, bende var daha bozulup attığım sebze meyve yiyecek olmadı.. Zaten Liebherr ve Sharplarda buzdolabı kokusu duymadım şuana kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karub77 -- 27 Ocak 2015; 12:43:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    il İstanbul bir çok Arçelik bayisi gezdim yaklaşık aynı fiyatı veriyorlar. Özdilek AVM 'deki Arçelik yeni açıldığından ekstra 7 yıllık garantiyide(150tl idi sanırım) hediye ediyor ondan onu tercih edebilirim.
  • Karub77 K kullanıcısına yanıt
    Liebherr baktım aslında ama Smart Frost'ta pek işime gelmiyor ( her ne kadar o buz çözme meselesi kolay gözüksede nişanlıkm hiç sıcak bakmıyor, trip yemektense arçeliği tercih ederim ), e no frost tarzı buzdolaplarıda uçuk fiyatlı ilk etapta almam çok zor.

Sharp için ise bir türlü hiç bir media markt'ta şöyle canlı bir şekilde göremedim ilgili modelini, aynı zamanda tüketim ciddi fazla ve genişlik tam ucu ucuna sığıyor(85cm).. şöyle bir canlı kanlı göreydim belki içime sinerdi ama bakalım gezmelerim devam ediyor:) Teşekkürler öneri için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salamura1

Liebherr baktım aslında ama Smart Frost'ta pek işime gelmiyor ( her ne kadar o buz çözme meselesi kolay gözüksede nişanlıkm hiç sıcak bakmıyor, trip yemektense arçeliği tercih ederim ), e no frost tarzı buzdolaplarıda uçuk fiyatlı ilk etapta almam çok zor.

Sharp için ise bir türlü hiç bir media markt'ta şöyle canlı bir şekilde göremedim ilgili modelini, aynı zamanda tüketim ciddi fazla ve genişlik tam ucu ucuna sığıyor(85cm).. şöyle bir canlı kanlı göreydim belki içime sinerdi ama bakalım gezmelerim devam ediyor:) Teşekkürler öneri için.

2550 lira+ 7yıl garanti dahil bulduysanız kaçırmayın alın :) arçelik arçeliktir veya bekoda aynı şey

• Eski bi arçelik çalışanı olarak diyorum uzak dur ondan evine bile sokma :)
  • muhammetasmaz M kullanıcısına yanıt
    selamlar,

yorumunuz için teşekkürler, özellikle arçelik'i mi eve sokma diyorsunuz yoksa ilgili model özelinde mi? Sebebini öğrenebilir miyim?
  • yok geneli için diyorum arçelik beko grunding altus bunların hepsi
  • vBen yaklaşık 4 ay önce 2476 modelini aldım.benim beklentilerimi son derece karşılayan son derece rahat bir kullanımı olan bir dolap.ben de alacağım zaman yaklaşık 3 ay araştırmıştım.alma sebebim dolap tam alacağım yere göre olması fiyatının diğeri ile (lg gn b559) kıyasladığımda daha ucuz olması (aldığım tarihte 2476 7 yıl garantisiyle birlikte 2300 tl lg ise 2600 tl idi), ayrıca toplam hacminin 500 lt olması benim almamda en büyük etkenler oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin aldığınız fiyat bayağı iğiymiş ek garanti içinde İzmirde bayilerde 2750 altı bulamadım.Sitenin birinde 2.246,71 Tl peşin indirimli fiyatı iki arada kaldım ,İzmir Firması ama havale yapın adrese gönderelim diyorlar.Elden ödeme ,elden teslim almaya yanaşmıyorlar.
  • Bende SHARP SJ-SC700V veya Siemens buzdolabı araştırmasındayım 2800 TL civarı ne alınır sizce ?
  • 2476 kullanıyorum 1 senedir. Çok memnunum , tavsiye ederim. 7 yıl garantiyi de yaptırmanızda fayda var.
    Bugün buzdolabının dışarısında bulunan LED gösterge paneli ile ilgili bir arıza tespit ettim, çağrı merkezini aradım, 3 saat içinde arçelik servis kapımda idi ve paneli yenisiyle değiştirdi. Direnç ağrızası olduğundan panel devresinde değişikliğe gitmişler , tekrar sorun olmayacağını söylediler.
    Bu kadar hızlı ve etkili çözüm karşısında mutlu oldum açıkcası.

Arçelik 2476 CEI veya Bosch KDN56AI32N veya Sharp SJ-SC700V

• Bosch ve siemens in 2000-2500tl bandındaki serilerinden uzak durun son derece kalitesiz parçalar kullanılmış görünüşü sizi aldatmasın!
  • Bende Sharp SJ-SC700V ile Siemens KD56NAI32N arasında kaldım. Görüp karar vermek daha mantıklı olacak.
    M.markt'da Sharp 2749 TL, Siemens 2719 TL.
    Sharp 583 lt, Siemens 507 lt. hacimli. Bazı Siemen ve Bosch'ların iç kısımları hakikaten çok dandik, plastiği berbat.
    Gönlüm Sharp'tan yana, servis durumu nasıl acaba? İklimsa bakıyordu bir ara, onlar da bıraktılar sanırım...
  • attila_hun A kullanıcısına yanıt
    Ben Sharp alamayacağım neden derseniz dolap ölçüm 78 cm, bu dolap 80 cm. Sığsa bile kapak yön değiştirme mevcut değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.