Şimdi Ara

Arçelik 5011 NFI'nın rastgele zamanlarda çıkardığı garip sesler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yıl önce, 2014 Kasım'ında sıfır olarak aldığım Arçelik 5011 NFI buzdolabı aldığımdan beri rastgele zamanlarda post'a eklediğim videoda duyulan sesleri çıkarıyor. Sesler buzdolabının arkasından geliyor ve ne zaman başlayacağı gerçekten belli olmuyor. Başlarda sesin olağan olduğunu, ilk çalıştırma sürecinde çıkabileceğini, zamanla kesileceğini düşünmüştüm ancak öyle olmadı ve hakikaten bir anormallik olduğunu anladım. Ara sıra bu sesleri çıkarma durumu sona ermedi hiçbir zaman

Buzdolabını aldıktan aldıktan bir kaç ay sonra, yine Arçelik marka arızalı su sebili için eve servis elemanı geldiği anlarda yine bu sesleri çıkarıyordu ve servis elemanına bu seslerin ne olduğunu sorduğumda "buzdolaplarına biz bakmıyoruz ama galiba kompresör kalkmıyor" dedi, "kompresör kalkmıyor" tabiri bana değil ona ait evet

Bir anormallik olduğundan iyice emin olduktan sonra yine bu sesler çıkarken video çektim ve buzdolabını aldığım Arçelik şubesine gidip izlettim, onlar da bana hak vererek anormallik olduğunu kabul etti ve evime servis elemanı yönlendirdi. Servis elemanı geldiğinde bu sesi çıkarmıyordu, videoyu gösterdiğimde ise bu durumun normal olduğunu söyledi

Yani anlayacağınız, mesele kısırdöngüye girdi. Şubeye yine gitsem yine hak verecekler, servis elemanı geldiğinde o sesler çıkmıyorsa iş yine videoya kalacak ve yine aynı cevabı alacağım muhtemelen. Servis elemanının geldiği anlarda o seslerin çıkıyor olması, öyle denk gelmesi lazım ki bir aşama kaydedilebilsin

1-2 ay önce bir arkadaşım aynı buzdolabını yine sıfır olarak aldı ve o üründe böyle bir durum hiç yok. Bendeki üründe böyle bir durum olduğunu bilerek aldı ve özellikle gözlemledi, ben de evine gittiğimde gözlemleyip gördüm böyle bir durumu olmadığını

Şimdi ben ne yapmalıyım? Forumda konuya hakim birileri vardır elbet, mesaja eklediğim videoda duyulan seslerden durumun teşhisini yapılabilir mi? Tam olarak ne demeliyim şubeye? Ayrıca dediğim gibi sonradan ortaya çıkmış sesler de değil bunlar, aldığımdan beri böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interrupt -- 10 Kasım 2015; 18:42:42 >

• konuya hakim birileri yok mu, nedir bu durumun sebebi?
  • interrupt İ kullanıcısına yanıt
    Çağrı merkezini arayıp, durumu özetleyin.farklı bir servis talebinde bulunun .problemin çözümü var ve basit.
  • yluHnSerk Y kullanıcısına yanıt
    ürünü aldığımdan beri durum bu olduğu için yenisiyle değişim olur mu peki, bu ihtimal ne kadar
  • Çözüm basit ve parça değişimi gerekmiyor basit bir işlem olduğu için tahminen değişim olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.