Şimdi Ara

Arçelik 5500E çamaşır makinesi (Kullanma kılavuzu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
19.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi tanıdıktan bizim eve getirildi ancak kullanma kılavuzu bulunmuyormuş. Annemin,babamın arası teknolojiyle iyi olmadığından illa isteriz diyorlar. Ben evde olmadığımda zorlanmamaları için..

Kullananlar varsa pdf olarak bana ulaştırabilir mi? Veya nasıl bulabilirim? Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden..

• Arçelik'in kendi ürettiği ve beğendiğim tek modeli olan 5500E'nin kılavuzu için aşağıdaki linke, geri sayımın bitmesi ardından download'a tıklayın. Makineniz hayırlı olsun.

s1.dosya.tc
    dosyas�n� indir - download
    http://s1.dosya.tc/ar_elik5500E.pdf.html
  • Çok teşekkür ederim. . Evet,araştırmalarıma göre çok sağlam bir makineymiş. Tekrar teşekkürler..
  • 5500E...
    Ben çocukken abim almıştı bunu bize, 20 senedir bir iki ufak arıza haricinde saat gibi çalışan bir makinedir. Annemler hala kullanıyor ve tertemiz yıkıyor.

Biz de buna kanıp Arçelik aldık evlenince. Bulaşık makinesi 3 yıl dayandı, 3 servis gördü. Atıp Miele aldık.
    Çamaşır makinesi de bu hafta sonu 5. servisini gördü. Tambur arızası nedeniyle 250 lira istiyorlar...

Arçelik, nefret ediyorum senden. Benim gibi adamı yabancı marka almaya zorladığın için... Param olsa gidip çamaşır makinesini de Miele alacağım.

Hocam 5500E'yi güle güle kullanın ama kullandığınız son Arçelik olsun bence...
  • Arkadaslar linki yenileyebilmeniz mumkun mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nightingale57 kullanıcısına yanıt
    Geç olsun güç olmasın hocam,

paneldeki simgeler bölümü bu:

hocam bu adreste de arçelik 5500 E çamaşır makinesi kullanım klavuzu :

https://download.arcelik.com.tr/download.usagemanuals/5500%20E.pdf

kullanma klavuzu indirme alternatif link:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.