Selamlar arkadaşlar Siemens 8 Kg 1200 Devir çamaşır makinem var Dijital
fakat yıkama süresini 1 saat 36 dk gösteriği programda 3 saatte yıkıyor uzman ve bilgi sahibi arkadaşların yardımlarını bekliyorum gösterge panelinde 1:36 dk gösterirken neden 2 katı zamanda yıkıyor yardımlarınız bekliyorum teşekkürler iyi forumlar
1 saat 36 dakika dediğiniz sentetik programı mı?
Cihaz aşağıdaki durumlarda süreyi uzatabilir:
-Voltaj düşüklüğünden suyun ısınma süresinin uzaması -Düşük su tazyikinden su almanın yavaş olması -Yüklenen çamaşırın programın gerektirdiğinden daha fazla olması -Makinenin yıkama sonrasındaki sıkmada köpük tespit ederek durulama eklemesi
Makineyi takip ederek hangi adımda süreyi uzattığını tespit edebilirsiniz. Mesela çalıştırdıktan 10dk kadar sonra süre uzuyorsa çamaşır yükünden kaynaklıdır.
öncelikle kardeş ilgin için teşekkür ederim örnek vereyim extra bir uygulama seçmeden az kirli beyaz yada renkli program seçimi yaptığım çamaşırlara 1:36 dk verdi ama yazdıklarını gözlemleyip tekrar kontrol edicem teşekkürler diğer leke seçimi yaptığım zaman zaten program 1:40 2:00 saat yada 2:30 dk gibi zaman veriyor o seçimleri yapsam daha fazla sürecek diye düşünüyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme