Şimdi Ara

arçelik 6551 H modeli iyi yıkamıyor, iade politikası nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
8.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şunu da baştan söyleyeyim, seçtiğiniz cihaz benim kriterlerime göre seçilecek bir model değil. Yani yıkama performansı, sepet tasarımı ve durulama performansı ve genel malzeme kalitesi düşük bir makinedir. Memnun kalmazsanız iadesini öneririm.
  • kaç gün içinde iade etme şansımız oluyor ? içimize sinmedi makine
  • memnun değildim ilk olarak açıkça sölemek gerekirse. daha sonra yavaş yavaş ısınmaya başladım, ben öğrenciyim anneme aldım anneler günü hediyesi olarak, yıkamasın elinde diyerekten :) kıyamadım anacıma :) alınacakken tabii ki bosch alınır ama onların fiyatının altından kalkamazdım, hele ilk yıkamada lekeler bırakınca tepem atmıştı. sonra müşteri hizmetlerini aradım yardımcı oldular. iade konusuna gelcek olursak türkiyede böle işler zor uğraştırırlar adamı hele de makinada bişi yoksa... benim dikkatimi çeken bişi oldu yalnız. su testi yapmadılar bize. servis yapmadı acaba gidip istemeli miyim? tuzu parlatıcısı herşeyi var, şeytan kulağına kurşun iyi de yıkamaya başladı :)bana bu su testinin yararı ne şekilde olur acaba?
  • Alalı 2 gün oldu 6551HI modelini, servis kurulumunu yapmış gitmiş, daha sonradan su sertliği ile ilgili test yapıp yapmadığını sordum, yapmamış tabi... İçerisinden çıkan test şeridi ile kendim test ettim, servisin 2 olarak ayarladığı su sertliğini 4 e çıkardım. Şebeke suyumuz gerçekten çok kiraçli bir su... Parlatıcısıydı, tuzuydu derken ilk yıkamamızı gerçekleştirdik... Sonuç gayet hoş.. ancak ışığa doğru tutup çok dikkatle baktığımızda bazı bardaklarda çiziğe benzer durumlar olduğunu gördüm, aslında bardaklara çok dikkatle baktığımız için bazı bardaklarda oluşan bu durumun bu yıkamada mı oluştuğundan da şüpheliyim ancak genel olarak oldukça memnun kaldık ilk yıkamadan... Daha doğru kanaatleri ilerleyen haftalarda bildiririm... Henüz çok erken...
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_emre34

kaç gün içinde iade etme şansımız oluyor ? içimize sinmedi makine

15 gün içinde iade hakkınız vardır. Yani değişim değil, para iadesi isteyin. Kendinizden emin konuşursanız iade şansınız var.
  • İade etmeye gerek kalmadı , Parlatıcı ayarını 4 e aldık ve 1 damlacık kalmadı kupkuru çıktı çok güzel çok beğendim gerçekten verdiğiniz bilgiler içinde teşekkür ederim alıcak arkadaşlarada tavsiye ederim ve acele olmadığı sürece ekonomide kullanıcam tavsiyeniz üzerine
  • Memnun kalmanıza sevindim, inşallah aynen devam eder. Eko program her zaman en mantıklı kullanımdır aciliyet yoksa.

Tuz ayarını da belirttiğim gibi su sertliğini ölçerek yapmalısınız. Aksi taktirde ileri vadede cam eşyaların hasar görme riski var.
  • makinenin içinden test şeridi çıkmadı ? ve kurulumu yaparkende bakılmadı sadece başlattılar durdurlar kapağı açtılar baktılar tamam dediler ve gittiler nasıl yapıcam bu testi ben ?
  • Verilen ekte çıkması lazım dikkatli baktınız mı? Test şeridi yoksa belediyeden öğrenilebilir sertlik değer. Birimi Alman sertliği (dH')
  • ilk aldığımda gidip tablet deterjan aldım ve içinde parlatıcısı da olanlardan. ama iyi yıkamadı, sonradan parlatıcı ekledik makinanın gözüne. şimdi yine bitmiş. parlatıcı ayarı 4 de. benim anlamadığım konu ise şu. zaten deterjanın içinde parlatıcısı da dahilken neden ek parlatıcıya ihtiyaç duyuyor bu makina???
  • Nakliyeden sonra yetkili bayii de ki kişiler bulaşık makinanıza tuz kutusuna su koyup tuz ayarı yapılması gerekiyordu bunu yapmadılarsa bunlar sorunun ana kaynağı olabilir yetkili servisi çağırarak bu ayarları ücretsiz olarak yaptıra bilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dev852

Nakliyeden sonra yetkili bayii de ki kişiler bulaşık makinanıza tuz kutusuna su koyup tuz ayarı yapılması gerekiyordu bunu yapmadılarsa bunlar sorunun ana kaynağı olabilir yetkili servisi çağırarak bu ayarları ücretsiz olarak yaptıra bilirsiniz

farkındamısın çok güzel hort yapmışın
  • Madem hortlatmışlar konuyu, bende 2,5 yıl evvel bu başlıkta aldığımı beyan ettiğim makina ile ilgili tecrübelerimizi paylaşayım...

Ne yaparsak yapalım, tuz ayarı, parlatıcı ayarı, farklı deterjan, farklı program... hemen her yolu denedik, makina bulaşıkları muadillerine kıyasla ciddi oranda çiziyor... Çizdiğinden dolayıda halen memnun değiliz, bu şikayetimizi bir kaç kez servise dillendirdik ama onlarda yapacak birşey olmadığını söylediler, arçelik madem bu sorunun arkasında durmuyor bende lafı açılan her ortamda arçelik bulaşık makinasından memnuniyetsizliğimi dile getiriyorum, benden çok ailede makinayı asıl kullananlar bu paylaşımı bayanlar arasında yapmaya daha müsaitler ve denk gelen her ortamda paylaşıyorlar...

Bu makinadan hiç memnun değiliz, ve bulaşıkları çiziyor bilesiniz...

Arçelikle bir alıp veremediğim yok 8144 BJ çamaşır makinası da var mesela 3-4 yıldır kullanıyoruz ve her açıdan gayet memnunuz ama bulaşık makinası rezalet, demekki adı arçelik diye güvenip makina almamak lazım mış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPelerinliAdam -- 6 Kasım 2012; 4:25:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPelerinliAdam

Madem hortlatmışlar konuyu, bende 2,5 yıl evvel bu başlıkta aldığımı beyan ettiğim makina ile ilgili tecrübelerimizi paylaşayım...

Ne yaparsak yapalım, tuz ayarı, parlatıcı ayarı, farklı deterjan, farklı program... hemen her yolu denedik, makina bulaşıkları muadillerine kıyasla ciddi oranda çiziyor... Çizdiğinden dolayıda halen memnun değiliz, bu şikayetimizi bir kaç kez servise dillendirdik ama onlarda yapacak birşey olmadığını söylediler, arçelik madem bu sorunun arkasında durmuyor bende lafı açılan her ortamda arçelik bulaşık makinasından memnuniyetsizliğimi dile getiriyorum, benden çok ailede makinayı asıl kullananlar bu paylaşımı bayanlar arasında yapmaya daha müsaitler ve denk gelen her ortamda paylaşıyorlar...

Arçelikle bir alıp veremediğim yok 8144 BJ çamaşır makinası da var mesela 3-4 yıldır kullanıyoruz ve her açıdan gayet memnunuz ama bulaşık makinası rezalet, demekki adı arçelik diye güvenip makina almamak lazım mış...

Buradaki ayrıntı çamaşır makineniz LG den ithal.

• quote:

Madem hortlatmışlar konuyu, bende 2,5 yıl evvel bu başlıkta aldığımı beyan ettiğim makina ile ilgili tecrübelerimizi paylaşayım...

tuz koymayıp tablet deterjan denedinizmi genellikle tuzdan dolayı çizilir

• quote:

Orijinalden alıntı: efemre5059

quote:

tuz koymayıp tablet deterjan denedinizmi genellikle tuzdan dolayı çizilir

Kullandığımız şehir şebekesi suyu çok sert olmasına rağmen tuz koymadan da denedik ama kaydadeğer bir değişiklik olmuyor... Sanırım makinayı Arçelik'in güzel(!) reklamını yapa yapa çöpe atana kadar kullanacağız...

• bende aynı makinadan kullanıyorum gayet memmunum hiç sorun yaşamadım su lekesi hiç olmadı almak isteyene tavsiye ederim
  • bu üründen 2. el alacaktım ama konuyu görüne vazgeçtim :/

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.