Şimdi Ara

Arçelik 7083 HE çamaşır makinası inceleme ( resimler yüklendi.) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
7.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GülçinGE

quote:

Orijinalden alıntı: HerhangiBiriyim

quote:

Arçelik ile ilgili aklıma takılan bir şey var. Birkaç defa pamuklueko programını kullandım fakat, süre dışında çalışma şeklinde, çalışma yoğunluğunda ve dönme devrinde hiçbir değişiklik göremedim. Yani pamukluda nasıl yıkıyor ise ekoda da öyle yıkıyor ve fazla süre yıkadığı için tasarruf yerine enerji kaybı oluyor gibi geldi bana. Bir sorun olduğunıu mu düşünmeliyim acaba?

Pamuklu eko banada saçma geliyor. Pamuklu eko programında daha az suyla yıkıyor. bence çok gereksiz ben çamaşır yıkadığımda en çok hangi programda su kullanıyorsa onu tercih ediyorum. beyazlarda hijyen renklilerdede hızlı&günlük olarak tercih ediyorum.

Onun yerine yoğun yıkama yada aktif 40 olsa daha iyi olurudu.

İlgilenip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim de, hani bana pek de eko gibi, ekonomik gibi gözükmediği için sordum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arçelik ile ilgili aklıma takılan bir şey var. Birkaç defa pamuklueko programını kullandım fakat, süre dışında çalışma şeklinde, çalışma yoğunluğunda ve dönme devrinde hiçbir değişiklik göremedim. Yani pamukluda nasıl yıkıyor ise ekoda da öyle yıkıyor ve fazla süre yıkadığı için tasarruf yerine enerji kaybı oluyor gibi geldi bana. Bir sorun olduğunıu mu düşünmeliyim acaba?

Pamuklu eko banada saçma geliyor. Pamuklu eko programında daha az suyla yıkıyor. bence çok gereksiz ben çamaşır yıkadığımda en çok hangi programda su kullanıyorsa onu tercih ediyorum. beyazlarda hijyen renklilerdede hızlı&günlük olarak tercih ediyorum.

Onun yerine yoğun yıkama yada aktif 40 olsa daha iyi olurudu.

İlgilenip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim de, hani bana pek de eko gibi, ekonomik gibi gözükmediği için sordum.

Rica ederim. Makinanız kurulduğunda servis söyledi mi bilmiyorum ayda bir kere filtreyi açmanız gerekiyor. Açmadığınız zaman yapışıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Rica ederim. Makinanız kurulduğunda servis söyledi mi bilmiyorum ayda bir kere filtreyi açmanız gerekiyor. Açmadığınız zaman yapışıyor.

Sanırım pompa filtresinden bahsediyorsunuz. Kullanma kılavuzunda, tıkanınca veya 3 ayda bir temizleyin yazıyor. Yani kullanma kılavuzunu tahmin ediyorum makineyi tasarlayan mühendisler hazırlıyor. Ben de kullanma kılavuzuna uygun hareket etmekten yanayım. Yine de uyarınız için çok teşekkür ederim.
  • Ben 1 yıllık Arçelik 7103 modelinin pompasını içine tel girdiği halde rahat açtım içiniz rahat olsun :) Servisler bazen yaşadığı bir tane tecrübeyi genellemeyi çok seviyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Ben 1 yıllık Arçelik 7103 modelinin pompasını içine tel girdiği halde rahat açtım içiniz rahat olsun :) Servisler bazen yaşadığı bir tane tecrübeyi genellemeyi çok seviyor :)

Açıkçası benimde çok umrumda değil. 7 ayda sadece bir kez açtım. :)

• quote:

Madem öyle, bana neden "her ay temizle" diyorsun. Hem de benim gibi olduğu yerden kalkmaya bile üşenen birine....
  • Ben hiç pompayı açmadım desem yeridir en son kışın açmıştım galiba zaten artık seneden seneye zor açarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Madem öyle, bana neden "her ay temizle" diyorsun. Hem de benim gibi olduğu yerden kalkmaya bile üşenen birine....

Siz uzun süre kullanacağınızı söylediğniz için dedim. Bilseydim demezdim yani :))

• Makina 1 sene sonra ilk arızasını vermek üzere gibi.

Bu makina ilk kurulduğu evden başka bir eve taşıdık evi. Taşınırken kazan vidalarını sıkıştırmadık Arçelik servisi gerek yok dedi.

Dun oturduğumuz ev komple laminat yapıldı. Makina mutfaktan banyoya aldık. Ayaklarını ayarladık ama ilk yıkama'nın son sıkmasında tambur yanlara vurdu. Makina çalışırken ayarladım hep şimdi kasaya vurmuyor.

şimdi sormak istediğim,şey şu; Servisi aramam gerekir mi? Eve taşındıktan sonra arçeliği aradım gelmedi (2 hafta kadar bekledim lanet olsun diyip kullandım. ) Yanlış yaptığım bişeyler var mı mümkünse bir yardım edin Allah aşkına.

• quote:

Makina 1 sene sonra ilk arızasını vermek üzere gibi.

Bu makina ilk kurulduğu evden başka bir eve taşıdık evi. Taşınırken kazan vidalarını sıkıştırmadık Arçelik servisi gerek yok dedi.

Dun oturduğumuz ev komple laminat yapıldı. Makina mutfaktan banyoya aldık. Ayaklarını ayarladık ama ilk yıkama'nın son sıkmasında tambur yanlara vurdu. Makina çalışırken ayarladım hep şimdi kasaya vurmuyor.

şimdi sormak istediğim,şey şu; Servisi aramam gerekir mi? Eve taşındıktan sonra arçeliği aradım gelmedi (2 hafta kadar bekledim lanet olsun diyip kullandım. ) Yanlış yaptığım bişeyler var mı mümkünse bir yardım edin Allah aşkına.

Servisi cagirin degissinler süspansiyonları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazpanyol kullanıcısına yanıt
    Arçeliği ararım yarın sağ olun.

• quote:

Makina 1 sene sonra ilk arızasını vermek üzere gibi.

arcelikten böyle birsey beklemistim zaten o makine hic bir seye dayanamaz

• taş gibi makinedir. içinden pis çamaşır çıkmaz.. yalnız taşınma durumlarında kazan millerini takmayı unutmayın (millet olarak çok yapıyoruz bu hatayı) sonrada makine bozuldu deyip b.k atıyoruz:)

ama süper çamaşır makinesidir.
  • Pazartesi günü sabah servis geldi. Sorun makinanın ayakalrından kaynaklanıyormuş. Ayakları ayarladılar ve arçeliğin son çıkan çamaşır makinelerinden çok şikayet alıyorlarmış. Arçelik makina almayı düşünenler varsa iyice düşünsün.
  • dünden beri aynı hata var bende

durulamaya almıştım makineyi başlatmıştım.daha sonra makineden hiç ses geldiğini duymadım.bi bakaym dedim makine 18dkdan 17dk olmuş kalan süre ve başlat simgesi yanıp sönüyor.program ne iptal ediliyor ne başlatılıyor kaldı öyle.durulama dışında bir programa getirincede sıcaklık ve devir simgeleride gidiyor ekrandan.durulamaya getirincede tekrar geri geliyor simgeler
  • quote:

Pazartesi günü sabah servis geldi. Sorun makinanın ayakalrından kaynaklanıyormuş. Ayakları ayarladılar ve arçeliğin son çıkan çamaşır makinelerinden çok şikayet alıyorlarmış. Arçelik makina almayı düşünenler varsa iyice düşünsün.

Son çıkan CMK serisi iyi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.