Şimdi Ara

Arcelik 8 kilo 1000 devir A+++ camasir mk subat sonuna kadar 1099 tl.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
4.174
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yunusemre0666

quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar hangi çamaşır makinesini önerirsiniz. Acil çamaşır ve Bulaşık makinesi lazım Ikiside bozuldu.

Bu makineyi bu fiyata bulmuşken hiç kaçırmayın.Size bir tüyo vereyim 50 tl de ekstra indirimli alabilirsiniz.Beko.xom.tr den üyelik yaptırısanız, kayıt olduğunuz cep telefonuna 50tl paro puan yükleniyor.Akine size 1049 a gelir ki bedava.Bu arada buzdolabı ihtiyacı olanlarda Mart ayında yine buna benzer bir indirim Bk9459 kodlu buzdolabında olacak.

Hocam delitilki com daki nasıl acaba

Link verirseniz bakarım. Haberim yok ordaki üründen.

http://www.delitilki.com/arcelik-7103-cmk-1000-devir-a-enerji-sinifi-7-kg-camasir-makinesi.html

7 kg yeter diyorsanız hiç kaçırmayın.8 den farkı yorgan yıkama programı yok.Kalanı aynı makine. Bulaşıkta ise 2 program arçelik/beko almayın.En az 3 program.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar hangi çamaşır makinesini önerirsiniz. Acil çamaşır ve Bulaşık makinesi lazım Ikiside bozuldu.

Bu makineyi bu fiyata bulmuşken hiç kaçırmayın.Size bir tüyo vereyim 50 tl de ekstra indirimli alabilirsiniz.Beko.xom.tr den üyelik yaptırısanız, kayıt olduğunuz cep telefonuna 50tl paro puan yükleniyor.Akine size 1049 a gelir ki bedava.Bu arada buzdolabı ihtiyacı olanlarda Mart ayında yine buna benzer bir indirim Bk9459 kodlu buzdolabında olacak.

http://www.delitilki.com/arcelik-7103-cmk-1000-devir-a-enerji-sinifi-7-kg-camasir-makinesi.html

7 kg yeter diyorsanız hiç kaçırmayın.8 den farkı yorgan yıkama programı yok.Kalanı aynı makine. Bulaşıkta ise 2 program arçelik/beko almayın.En az 3 program.

motor farklı diye yazmıs arkadaslar ama ???

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Ilginize tesekkur ederim. Antalyadayim. Sorunlarima cozum bulmak icin yazmadim. Uyari amacli yazdim.

• Gannicus09 G kullanıcısına yanıt
    bütün beyaz eşyamı bosch aldım arçelikte aynı para gibiydi 200 tl farkediyordu şimdi iyiki bosch almışım diyorum
  • arçeliğe o parayı verene kadar

WF-1802WPC alırım Samsung çok çok daha iyi ve 1099 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

motor farklı diye yazmıs arkadaslar ama ???

Motor güç olarak farklıdır.Birisi 7 kg, diğeri 8 kg.Ancak teknoloji farkı olduğunu bilmiyorum.Öyle bir fark olduğunu da sanmıyorum.Benim bildiğim tek fark yorgan yıkama prg.Enerji performansı falan aynı A+++.

• Birde Arçeliğe/Bekoya o paralar verilirmiyi anlamıyorum.Belki son bir kaç yılda 500 ün üzerinde bu makinelersen satmışızdır.Arıza oranı nerdeyse 0.Memnuniyette çok üst düzeyde.E o zaman yerli üreticiden neden almayayım.
    Ben beyazeşyada Beko/Arçelik/Bosch/Profilodan başkasını önermemde, almamda.

• quote:

Orijinalden alıntı: new_cont

arçeliğe o parayı verene kadar

WF-1802WPC alırım Samsung çok çok daha iyi ve 1099 lira

samsung sayfasında bile kullanıcılar tavsiye etmiyor

3 / 12 (%25) müşteri bu ürünü tavsiye etti

Özellikler3.0/5.0
    Performans2.3/5.0
    Tasarım3.1/5.0
    Değer2.4/5.0

samsungtandan çok şikayet vardı....özellikle servis
    http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/washing-machine/washing-machine/WF1802WPC/YAH

• Vestel eko 9711TL gittigidiyorda 1.000 tl üstelik 100 tl chip para + avantajix + yüzde 5 indirimle baya ucuza geliyor makina 9 kilo A+++ arçeliğin kalitesi eskiden iyi idi şimdi teknik servisi iyi olan markayı tercih etmek daha mantıklı bu arada 2000 yılında alınmış olan arçelik makinam hala çalışıyor 150 tl masraf ettim daha iyi oldu
  • arkadaşlar ben aldığım ürüne tekrar baktım ycm olanını yani yorgan yıkayanı almışız unutmayın aldığınız üründe bir problem çıktığında mutatab çok önemli profilo ucuz iş yapıyo düşüncesindeyim servisini hiç bilmiyorum bosch desen hem pahalı hemde bir sorun çıkınca parça vs çok pahalı serviside siemans zaten aynı şeyin laciverti arçelik bilindik servis sorunu olmayan bir ürün bütün düğüncü arkadaşlarımla nerdeyse aynı ürünleri aldık pek sorun çıkmadı ayrıca 8 kg olduğuna bakmayın kazan lt si 9 kg denek geliyo ben çift kişilik yorgan yıkarmı diye şüphedeydim kesin yıkar dediler

aldığım ürün

http://www.arcelik.com.tr/camasir-makineleri-8-kg-8103-ycm-camasir-makinesi-onden-yuklemeli.html

15 şubattan sonra fiyatlar arttı 990 a aldım ben gayet başarılı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Linkteki urunde cmk hem 7 kilo hem 8 kilo cmk modeller vardi dimdi ikiside ycm oldu. Son partileribuygun fiyatli bazı bayilere veriyorlar bu nedenle uygun olabilir ycm ile motor farki var ycm de yorgan programi ekleniyir ama elektrik ve su tuketimi de dusuyor. Ancak cmk da bu fiyata cok iyi urun. 990 tl ye 8 kilo ycm alan arkadas cok iyi alisveris yapmis. Bayi acisindan net zarar. Alici acisindan net kar ;) bu fiyata bulan bir an bile disunmesin arkasini dondugunde bir daha bulamaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: marlboro34

bütün beyaz eşyamı bosch aldım arçelikte aynı para gibiydi 200 tl farkediyordu şimdi iyiki bosch almışım diyorum

Gule gule kullanin. Bosch tan suan memnun olmaniz Arcelik alsaydiniz memnun olmayacaginiz anlamina gelmez. Her urun ariza yapabilir, aradaki farki ariza yaptiginda garanti kapsaminda ise servis yaklasimindan garanti haricinde maliyet ve servis disi parca bulunurlugu ve tamir imkan farkindan hissedersiniz. Umarim ariza yaptiginda artik degistirme zamani gelmis olur.

Birde bu basligi Arcelik Bosch gemel karsilastirmasi icin degilde bu urundeki socak firsattan haber bermek icin actim. Urun de gercekten iyi oldugu icin yazdim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gannicus09 -- 22 Şubat 2015; 15:53:27 >
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Hocam alternatif olsun diye paylastim.

• Hepsiburada.com da arçelik 8103 ycm 1199 TL ve world kart a 100 TL puan veriyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: unutulmaz37

Hepsiburada.com da arçelik 8103 ycm 1199 TL ve world kart a 100 TL puan veriyor...

Bayidrn zaten 1099 tl den alabiliyorsunuz paunla ugrasmaya gerek varmi.

• Bu arada kampanyanin 15 Marta kadar uzatilacagi bildirildi, beyaz esyada ay ortasinda biten kampanya gormedim ama genede ihtiyaci olan elini cabuk tutsun derim..

• Bizim pederde almis 3 gun once 1100 e annem pek anlamadi hep 4. Programda yikiyo

• Bu makinada Prosmart Inverter sessiz motor mu var yoksa klasik kömürlü ses yapan motor mu? Kullanan veya bilen arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.
  • şimdi çıkıp aldık makineyi sitede 1600 olduguna bakmayın magazada 1100 lira
    kullanan varmı memnun kalır mıyız ?
  • Arçelik yeni seri 9123 cmk alacaklar makineden genel olarak memnunum yalnız dokunmatik kısım aydınlatmalı değil üstelik ıslak çamaşır değdiğin de kafasına göre seçim yapabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.