Şimdi Ara

Arcelik 8 kilo 1000 devir A+++ camasir mk subat sonuna kadar 1099 tl..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
4.174
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gannicus09

http://m.arcelik.com/camasir-makineleri-8-kg-8103-ycm-camasir-makinesi-onden-yuklemeli.html

Verdiğiniz linkte ki fiyat 1599 TL
  • su axess e 500 tl muhabbetidir o açıklama yapmaya gerek duymamış anlaşılan
  • Yalova Merkez Vestel (istanbul caddesindeki) ayni yazi mevcut
     Arcelik 8 kilo 1000 devir A+++ camasir mk subat sonuna kadar 1099 tl..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl o fiyat oluyor??

• vestel alacağınıza 100 gram verem mikrobu alın daha iyi kanser eder adamı allah korusun yukardaki arçeliği ben 15 şubattan önce 1000 liraya almışttım parolu üünmüş pazartesi eve getirecekler 15 şubattan sonra zam gelecek demişlerdi gözü kör olsun bu doların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepdarkdirty -- 21 Şubat 2015; 21:46:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent_taka61

su axess e 500 tl muhabbetidir o açıklama yapmaya gerek duymamış anlaşılan

Cahilliğime bağışlayın axess 500 tl nasıl oluyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Varmı bu makinayı kullanan benimde çamaşır makinası almam lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: deepdarkdirty

vestel alacağınıza 100 gram verem mikrobu alın daha iyi kanser eder adamı allah korusun yukardaki arçeliği ben 15 şubattan önce 1000 liraya almışttım parolu üünmüş pazartesi eve getirecekler 15 şubattan sonra zam gelecek demişlerdi gözü kör olsun bu doların

hocam çok güldüm yorumunuza.
  • Hiç birşey anlamdım ne fiyattan ne de kampanyadan

• dusunen arkadaslar ıcın telekom teknokumbara

Arçelik'te 70 TL'ye Varan İndirim
    350 TEKNO PARA
    Küçük dokunuşlarla büyük ihtiyaçlarınızı en kolay şekilde karşılamanız için küçük ev aletlerinde size özel indirimler sunuyoruz. TEKNO KUMBARA üyelerine özel 70 TL ‘ye varan indirim 350 TEKNO PARA
  • zeewbl kullanıcısına yanıt
    vestel mi

• Axcess 500tl nasıl oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

dusunen arkadaslar ıcın telekom teknokumbara

350 TEKNO PARA
    Küçük dokunuşlarla büyük ihtiyaçlarınızı en kolay şekilde karşılamanız için küçük ev aletlerinde size özel indirimler sunuyoruz. TEKNO KUMBARA üyelerine özel 70 TL ‘ye varan indirim 350 TEKNO PARA

hoam bu indirimleri etiket üzerinden yapıyoarlar bir şeye benzemiyo pazarlıkla almak daha çok indirim getiriyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

dusunen arkadaslar ıcın telekom teknokumbara

350 TEKNO PARA

hoam bu indirimleri etiket üzerinden yapıyoarlar bir şeye benzemiyo pazarlıkla almak daha çok indirim getiriyor

valla arkadasım detayı bılmıyorum ben sadece hatırlatıyım dedim ayrıca

1099 ındırımlı fıyat uzerıne pazarlık oluyormu, oluyorsa % ? kaclık bır ındırım yapabılıyorlar

bılgı verırsenız memnun olurum..

• tnt-2 kullanıcısına yanıt
    hocam ben 990 liraya aldım ama peşin para 15 şubattan önceydi bu kesinlikle alın dediler o zaman 1599 du vadeli kampanyalı 1099 du şimdi 1599 a çekmişler fiyatı ürünün fiyatının yükseleceğini belirtmişti satıcı o zaman hatta ben aldığım fiyata memnunum gözlemlediğim olumsuz yönü ise kapağının çok kaliteli plastık olmayışı gerçi teşhiri inceledik biz kaç kere açılmıştır kimbilir her gelene ilk onu gösteriyorlar hala sağlamdı sadece plastik kalitesi beni memnun etmedi zaten bu paraya iyi bile bosch siemans gibi ürünlere göre fiyat anlamında oldukça tatminkar parça değişiminde bir bosch un yaptığını yapmıyorlar zaten benimlemi yaşıyacak 7 - 8 sene gitse yeter :):) onun dışında ne kadar araştırma yapsam ne kadar sorsamda sağa sola 1200 deviri çok gereksiz buluyo max 800 e çıkıyorum diyor herkes 1200 de çamaşırları çok tıprattığını söylüyor bu nedenle 1000 devir a+++ bu fiyat bende tam f/p ürünü oldu tavsiye ederim makine pazartesi gelecek ama 8-9 ay sonra evelenince kullanmak nasip olacak kampanyalı olduğundan çıkış yapılmak zorundalarmış vs. işte

• quote:

hocam ben 990 liraya aldım ama peşin para 15 şubattan önceydi bu kesinlikle alın dediler o zaman 1599 du vadeli kampanyalı 1099 du şimdi 1599 a çekmişler fiyatı ürünün fiyatının yükseleceğini belirtmişti satıcı o zaman hatta ben aldığım fiyata memnunum gözlemlediğim olumsuz yönü ise kapağının çok kaliteli plastık olmayışı gerçi teşhiri inceledik biz kaç kere açılmıştır kimbilir her gelene ilk onu gösteriyorlar hala sağlamdı sadece plastik kalitesi beni memnun etmedi zaten bu paraya iyi bile bosch siemans gibi ürünlere göre fiyat anlamında oldukça tatminkar parça değişiminde bir bosch un yaptığını yapmıyorlar zaten benimlemi yaşıyacak 7 - 8 sene gitse yeter :):) onun dışında ne kadar araştırma yapsam ne kadar sorsamda sağa sola 1200 deviri çok gereksiz buluyo max 800 e çıkıyorum diyor herkes 1200 de çamaşırları çok tıprattığını söylüyor bu nedenle 1000 devir a+++ bu fiyat bende tam f/p ürünü oldu tavsiye ederim makine pazartesi gelecek ama 8-9 ay sonra evelenince kullanmak nasip olacak kampanyalı olduğundan çıkış yapılmak zorundalarmış vs. işte

Bilgi için tsk.ler ayrıca hayırlı olsun iyi gunlerde kullanın

• inexo kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme olsun diye söyledim yoksa Vestel'in yanına yaklaşmam

• ayrıca arkadaşlar bu fiyata alıp yanına birde 600 liraya b sınıfıda olsa bir kurutma makinesi alınca ciddi anlamda her işiniz görülmüş olur kurutmalı yıkamalı makineleri pek önermiyorlar iyi akşamlar herkese
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.