İnverter motorlar daha sessiz oluyor bildiğim kadarıyla dc motorlar daha sesli çalışıyor |
Arçelik 800 KMX 8 kg Çamaşır Kurutma Makinesi 13500TL (15. sayfa)
-
-
900kmx modelinde kapak yönü değiştiren var mı? -
Servis kaydı açtım geldiler bu model değişmiyor deyip gittiler
-
Arkadaşlar merhaba, 900 kmx modelinde karma mod çift plus kurutma yaptırdığımızda tshirtlerin çektiğini gördük. Çekmeye müsait olan bu tarz ürünler için hangi mod uygun? Bayağı araştırdım ama bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim -
Bu makinenin motoru inverter mi
-
Bana mı öyle denk geldi bilmiyorum.Çamaşır makinesi aldım 2 gün önce.Rezil bir makineyi geçtim sesi uçak gibi.Hİç de sessiz değil Arçelik inverter'ı.
-
modeli nedir?
-
cm 7100.Bütün modellerde bu berbat özellik var bilginiz olsun.
-
En uygun fiyatlarla kaliteli beyaz eşya alışverişi yapmak için www.hesaplioutlet.com sitemizi ziyaret edin
-
www.sikayetvar.comHesaplı Outlet (Avcılar) - Şikayetvarhttps://www.sikayetvar.com/hesapli-outlet-avcilar
bunlar siz misiniz ?
-
Adamlar yeteri kadar şikayet almamışlar. Forum sayfasınada katılmışlar 😁😁 -
Konuyu hortlattığınız için telşekkütlet
-
Beko ve Arçelik’te kampanya yeniden başlamış fakat kurutma makineleri fiyatı bir tık yükselmiş.
-
hala uygun fiyatı anneme alacağım ama acaba siemens makinanın üzerine kurar mı servis bilginiz var mı?
bayiye ne sorsam "he he " diyor satmak için malum.. Servis gelince "olmaz" ile karşılaşmayayım
-
Bizim de servis gelince kurmadi makineniz kavisli dedi ben evde yoktum bilader de ayni model kullaniyor ona gelen servis kurmuş mesela
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X