Şimdi Ara

ARÇELİK 8127N SERİSİ HAKKINDA yorum lütfen (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
2
Favori
18.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pembesi olsa daha iyiydi ama kısmet kurutma makinesıda çıkar umarım bu renk
  • Ntpl15 N kullanıcısına yanıt
    benimki klasik tambur bende yeni tamburlu almamışım diye üzülüyodum
     ARÇELİK 8127N SERİSİ HAKKINDA yorum lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamelek06

evet sessiz yıkıyor ve sıkmasıda sessiz kullanımı çok kolay türkçe anlatımı var tavsiye ederim

Yanıt için teşekkürler, yeni kazan tasarımı çamaşırı yırtıyor diye şikayetler var bundan ötürü insan biraz düşünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egenin_efesi

quote:

evet sessiz yıkıyor ve sıkmasıda sessiz kullanımı çok kolay türkçe anlatımı var tavsiye ederim

Yanıt için teşekkürler, yeni kazan tasarımı çamaşırı yırtıyor diye şikayetler var bundan ötürü insan biraz düşünüyor.

Bi parti ince delikli kazan onlarda sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba, makineden memnun musunuz? Yıkaması iyi mi, ben de Arçelik In Love ve Bosch Logixx 9 arasında karar veremedim.

Arçelik İn Love ile Bosch WAS24765 modelini kıyaslamam ben (yani kıyasladım geçmişte ama artık mümkün değil ;) ). Gerek malzeme kalitesi, gerek tambur tasarımı gerekse program çeşitliliği ve kullanışlılığı olarak Bosch çok daha iyi bir makine. Geçen mayıs ayında İn Love serisine de bakmıştım. Hatta indirimlerinin olduğu (1380 TL idi sanırım) döneme denk gelmişti. Ve malzeme kalitesi yönünden kıyasladığımda gerek dış aksam gerekse tamburda arada çok büyük farklar vardı. Bende bu nedenle 1600 TL fiyata Bosch Logixx 9 WAS24765 modelini almıştım. Kullanmaya başladığım temmuz ayından beri gerek yıkama performansı gerekse sessizliği ile benden tam puan aldı diyebilirim. Eğer alınacaksa Alman üretimi bu makineyi kesinlikle öneririm.

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    bendekkki ince delikli ama tasarım olarak diğer damla delik modeli hoş
  • egenin_efesi E kullanıcısına yanıt
    o biraz şans işi böyle şartlandırmamk laızm bende vardı bekonun yeni kazan makinası bit şey olmadı boshun makineleribde bile bu şikayetleri duyuyyoruz kayınvalidemin eski bekosunun eşimin markalı gömleğğini köpek parçalamış gibi yırttığınıda hatırlıyorum
  • ekorender E kullanıcısına yanıt
    iyi derken hangi yönden iyi sadece dış kalite olarakmı tambur ondada dönüyor ondada aynı yıkayıp çıkarıyor sonuçta ekstra katlayıp ütülüyosa bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekorender

quote:

Merhaba, makineden memnun musunuz? Yıkaması iyi mi, ben de Arçelik In Love ve Bosch Logixx 9 arasında karar veremedim.

Arçelik İn Love ile Bosch WAS24765 modelini kıyaslamam ben (yani kıyasladım geçmişte ama artık mümkün değil ;) ). Gerek malzeme kalitesi, gerek tambur tasarımı gerekse program çeşitliliği ve kullanışlılığı olarak Bosch çok daha iyi bir makine. Geçen mayıs ayında İn Love serisine de bakmıştım. Hatta indirimlerinin olduğu (1380 TL idi sanırım) döneme denk gelmişti. Ve malzeme kalitesi yönünden kıyasladığımda gerek dış aksam gerekse tamburda arada çok büyük farklar vardı. Bende bu nedenle 1600 TL fiyata Bosch Logixx 9 WAS24765 modelini almıştım. Kullanmaya başladığım temmuz ayından beri gerek yıkama performansı gerekse sessizliği ile benden tam puan aldı diyebilirim. Eğer alınacaksa Alman üretimi bu makineyi kesinlikle öneririm.

Tambur genişliği olarak Bosch daha geniş, Arçelik'te de buhar programı var, gerçi olmazsa olmaz bir özellik mi bilmiyorum. Arçelik'i yakından incelemedim ama Bosch'u bayide inceledim. Bosch super silence bulaşık makinesi kullanıyorum ondan çok memnunum. Tercih olarak Bosch daha ağır basıyor gibi. Benim çekindiğim nokta son zamanlarda yeni çıkan makinelerin çamaşırı yıpratması. Teyzemde Bosch avantixx 7 var ilk zamanlarda yünlülerde tiftitme sorunu yaptı ama sonradan düzeldi. Yeni seri in love ın da yırtma yaptığı yazılmış.

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    Son üretilenlerin hepsi yeni tasarım kazanmış, forumda okumuştum.
  • Bosch siemens Profilo miele nin mekanik ve yazilimsal anlamda üstüne yok

• quote:

merhaba ben kendi evimde hepsini birebir kullandım test ettim arçelik beko samsung hoover ariston ama arçelik in lovede karar kıldım siz ne kadar atıp tutsanızda ben sadece incelemkle araştırmakla kalmadım aldım aldım kullandım biraz çamaşır makinası hobim varda @candogan62

Denediğiniz makinelerden ve üslubunuzdan bilgi seviyeniz gayet net belli oluyor. Düzgün konuşmayı öğrenene kadar benimle muhattap olmamanızı tercih ederim.

• candogan62 C kullanıcısına yanıt
    niye bosch yada miele alıncamı insan kaliteli oluyor türkiyede yaşıyorum ve türk malını tercih ediyorum nokta
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Konu dayanıklılıksa konuştuğumuz cihazlar çok daha farklı olurdu
    1000 tlye düşse demekki hemen atlayacaksnız makineye düşmez ama
  • 0 revizyonlu inlove 1 yil garantili 1300 TL

• quote:

niye bosch yada miele alıncamı insan kaliteli oluyor türkiyede yaşıyorum ve türk malını tercih ediyorum nokta

Hoover ve Ariston da has be has yerli mal zaten.

• Konu zaten aldığınız makine değil. Isterseniz leğen alıp içinde çamaşır çitileyin sorun değil. Sorun olan şey terbiye sınırlarını aşan üslup. Aldığınız makineleri sadece bilgi seviyesi olması adına söyledim. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak, bu da yetmiyormuş gibi ukalaca üslup takınmak hoş değil.

siz bilgi sahibimisiniz ordan burdan alma bilgilerle insanın kafasını karıştırıyosunuz size inanda suç
    sürekli yerli mallarını aşalayıp hakaret edici ithamlarda bulunuyorsunuz bana uslupdan bahsetmeyinizz zaten son cevabm size
  • egenin_efesi E kullanıcısına yanıt
    şuna kedi ulaşamadığı ciğere pis der mi desek
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.