Şimdi Ara

ARÇELİK 8127N SERİSİ HAKKINDA yorum lütfen (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
2
Favori
18.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Orijinalden alıntı: battalgazi137

quote:

quote:

quote:

quote:

Beko nun in love serisi ile aynı olan modelini kullanıyorum.Armortisör sisteminden dolayı sıkarken zamanla ses sorunu çok olmasada yaşamaya başladı.Ama kesinlikle düşük yıkama ve durulama performansı yok.Çamaşırlar yıkanırken bol suyla yıkıyor ve tertemiz oluyorlar. @candogan62

Fotoğraflarini Koyma imkaniniz varmi

Birkaç saat içersinde çalışırken koyarım.

Sagolun

Tamburun zimparali bolumunu kesfedemedim daha
     ARÇELİK 8127N SERİSİ HAKKINDA yorum lütfen ARÇELİK 8127N SERİSİ HAKKINDA yorum lütfen ARÇELİK 8127N SERİSİ HAKKINDA yorum lütfen

Tesekkurler fotolar icin Siyah renge o pano hic olmamis kum beji rengi daha hoş bana gore tambur tasarım olarak sıkıntılı daha nazik olabilir .sıkmada sesi nazil?

Olması gereken tambur nasıl olmalı bilgi verirseniz sevinirim.Sıkarken makinenin yanında konuşulanı duyarsınız sesli değil

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Beko nun in love serisi ile aynı olan modelini kullanıyorum.Armortisör sisteminden dolayı sıkarken zamanla ses sorunu çok olmasada yaşamaya başladı.Ama kesinlikle düşük yıkama ve durulama performansı yok.Çamaşırlar yıkanırken bol suyla yıkıyor ve tertemiz oluyorlar. @candogan62

Fotoğraflarini Koyma imkaniniz varmi

Birkaç saat içersinde çalışırken koyarım.

Sagolun

Tamburun zimparali bolumunu kesfedemedim daha
     ARÇELİK 8127N SERİSİ HAKKINDA yorum lütfen ARÇELİK 8127N SERİSİ HAKKINDA yorum lütfen ARÇELİK 8127N SERİSİ HAKKINDA yorum lütfen

Tesekkurler fotolar icin Siyah renge o pano hic olmamis kum beji rengi daha hoş bana gore tambur tasarım olarak sıkıntılı daha nazik olabilir .sıkmada sesi nazil?

Olması gereken tambur nasıl olmalı bilgi verirseniz sevinirim.Sıkarken makinenin yanında konuşulanı duyarsınız sesli değil

Bosch daki mieledeki gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• miele kullaniyorum. petek dokulu kazan gibisi yok. minumum camasir yipranmasi.

• bekonun nar çiçeği olanda hoşştuu
  • egenin_efesi E kullanıcısına yanıt
    merhaba aynen dediğiniz gibi çıktı çamaşırları deliyor bir kere motor değişti birr defasındada komple yenisi geldi makinanın
  • malesef kötü bir ürün. yeterince testlerden geçtiğini düşünmüyorum. hiç memnun değilim üründen. daha basit modeliyle bile değişseler razıyım
  • Geçen sene yani 4. senesinde motor değişti bu sene yani 5. senesinde yine motor yedi.Banyoda yatıyor 1 haftadır.13 ay olmuş ücretsiz değiştirmeyecekler.Yeni makine alacağım ve Arçelik marka don bile almam bundan sonra.

• bu kadar dandik çamaşır makinesi olamaz. dünya para verip aldık.
  • matsipik M kullanıcısına yanıt
    Ne gibi sorunla karsilastiniz paylasirmisiniz?

• 1 yıl sonra motor gitti. garantiden motor değişti.3 yıl sonra aşırı gürültülü çalışmaya başladı.temiz yıkamıyor çamaşırları. yorgan yada battaniye atınca sıkma yapmıyor.
  • matsipik M kullanıcısına yanıt
    Ufak bi bakim yapilarak eski haline getirilebilir. Rulmani amortisoru kontrol ettirin

• quote:

Orijinalden alıntı: matsipik

1 yıl sonra motor gitti. garantiden motor değişti.3 yıl sonra aşırı gürültülü çalışmaya başladı.temiz yıkamıyor çamaşırları. yorgan yada battaniye atınca sıkma yapmıyor.
    Inlove kullanıp memnun kalanı görmedim ben de. Genelde duyduğum hep motor sorunu.

Yeni serisi zaten eskisinden beter. Eski seri daha kaliteli idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Inlove kullanıp memnun kalanı görmedim ben de. Genelde duyduğum hep motor sorunu.

Yeni serisi zaten eskisinden beter. Eski seri daha kaliteli idi.

Alıntıları Göster
    Hocam eskiden beri sizin tavsiyelerinizi önemserim. 6 sene Electrolux un çamaşır makinesini tavsiyeniz üstüne aldım. MaşAllah hala kullanıyoruz. Şimdi sizden çok pahalı olmayan çamaşır kurutma makinesi tavsiyesi istiyorum. Isı Pompalı daha mı iyidir? Bütçe 2000 ile 3000 arası. Yok bu paraya olmaz derseniz hangisi olur?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.