Bildirim
ARÇELİK 8127N SERİSİ HAKKINDA yorum lütfen (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
miele kullaniyorum. petek dokulu kazan gibisi yok. minumum camasir yipranmasi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bekonun nar çiçeği olanda hoşştuu -
merhaba aynen dediğiniz gibi çıktı çamaşırları deliyor bir kere motor değişti birr defasındada komple yenisi geldi makinanın -
malesef kötü bir ürün. yeterince testlerden geçtiğini düşünmüyorum. hiç memnun değilim üründen. daha basit modeliyle bile değişseler razıyım -
Geçen sene yani 4. senesinde motor değişti bu sene yani 5. senesinde yine motor yedi.Banyoda yatıyor 1 haftadır.13 ay olmuş ücretsiz değiştirmeyecekler.Yeni makine alacağım ve Arçelik marka don bile almam bundan sonra.
bu kadar dandik çamaşır makinesi olamaz. dünya para verip aldık. -
Ne gibi sorunla karsilastiniz paylasirmisiniz?
1 yıl sonra motor gitti. garantiden motor değişti.3 yıl sonra aşırı gürültülü çalışmaya başladı.temiz yıkamıyor çamaşırları. yorgan yada battaniye atınca sıkma yapmıyor. -
Ufak bi bakim yapilarak eski haline getirilebilir. Rulmani amortisoru kontrol ettirin
Inlove kullanıp memnun kalanı görmedim ben de. Genelde duyduğum hep motor sorunu.quote:
Orijinalden alıntı: matsipik
1 yıl sonra motor gitti. garantiden motor değişti.3 yıl sonra aşırı gürültülü çalışmaya başladı.temiz yıkamıyor çamaşırları. yorgan yada battaniye atınca sıkma yapmıyor.
Yeni serisi zaten eskisinden beter. Eski seri daha kaliteli idi. -
Hocam eskiden beri sizin tavsiyelerinizi önemserim. 6 sene Electrolux un çamaşır makinesini tavsiyeniz üstüne aldım. MaşAllah hala kullanıyoruz. Şimdi sizden çok pahalı olmayan çamaşır kurutma makinesi tavsiyesi istiyorum. Isı Pompalı daha mı iyidir? Bütçe 2000 ile 3000 arası. Yok bu paraya olmaz derseniz hangisi olur?quote:
Orijinalden alıntı: candogan62
Inlove kullanıp memnun kalanı görmedim ben de. Genelde duyduğum hep motor sorunu.
Yeni serisi zaten eskisinden beter. Eski seri daha kaliteli idi.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X