Şimdi Ara

arçelik 9000 H 160 gb dvd recorder (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
948
Cevap
4
Favori
81.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani dvd den bilgisayara kayıpsız bir şekilde aktarmak
    quote:

Orjinalden alıntı: tnrskr

riplemek derken nasıl yani

• bu hdd ye kaydettiğimiz şeylerin önizleme resmini nasıl değiştiriyoruz...sırayla hangi tuşlara basıyoruz yazarmısınız.
  • TAMAMDA RİPLEDİĞİMDE DAT UZANTILI OLUYO DR DİVX DE DAT UZANTIYI GÖRMÜYOR
  • dr. divxle çeviri yapabilmen için dat diye bir format oluşmaması lazım avi mpeg 1 - 2 gibi film formatına gelmesi lazım. sana daha kolay bir yol tavsiye edeyim. flaskmpeg hem dvd den dosyaların hazır hale getirmeyi hemde oradan divx e çevirme işin yapıyor. ama çok uzun sürüyor. ayarları da biraz karışık. aslında bir sürü program ve yol var divx e çevirmek için ama zaman kalite performans hepsinde değişiyor. ben açıkçası şimdiye kadar hiç büyük dosya çevirmedim çünkü o kadar süre beklemek istemedim.
  • teşekkür ettim
  • arkadaşlar Arçeliğin 9000h orijinal son yazılımı var elimde paylaşımı nereden yapıyoruz.linki yazıyorum **** diye işaret çıkıyor sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesentr78 -- 27 Şubat 2007; 16:33:08 >
  • adresi benim mailime atarmısın birde nasıl yüklüycem cdyemi çekip yüklüycem cihaza
  • rar uzantılı dosyayı açıyorsun.içinden iki adet dosya çıkıyor.6,250 kb. lık olanı yüklüyorsun.ben icd 'ye ikisinide yükledim ama 6,250 kb. olanının ismini değiştirdim anlıyayım diye.( bosya ismi kısa çıkıyor DVD de.karıştırmıyayım diye değiştirdim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesentr78 -- 27 Şubat 2007; 19:50:49 >
  • son yazılımı derken yanı reklamlerı edit falan yapabildiğimiz sürüm mü eğer oyleyse benimde e mail atar mısın?RİCA ediyorum...

saygılar
  • Pm atayımda arkadasım oradada **** diye çıkıyormuş link. email adresini pm at bana

quote:

Orjinalden alıntı: uzil

son yazılımı derken yanı reklamlerı edit falan yapabildiğimiz sürüm mü eğer oyleyse benimde e mail atar mısın?RİCA ediyorum...

saygılar
  • tamam arkadaşım mesajını attım
  • ewt aldım mesajını çok tesekkur ederim.birde sen bunu denedin heralde?bunu tam olarak nasıl yapıyoruz bır açııklar mısn?mesela ben bunu normal cd ye de yazsam bi problem olur mu?biraz bilgilendirirsen sewinirim.eğer yuklediysen içinde neler war ne gibi ozellikler?

tekrar tekrar tesekkur ederim.bulman çok ii oldu
    kib saygılar
  • rar dosyasını aç.dosyanın içinden iki adet bin uzantılı dosye çıkacak.onların içinden 6,250 kb. lık olanını kafana göre isimlendir.cd 'ye yazdır.ama direk olarak bin uzantılı dosyeyı yazdır.klasör içinde olmasın.cd'yi tak.kumandadan hdd'yi değil disk'i seç.kumandadan disk2e bas güncellemek istiyormusun sorusuna evet de veeee bekle.
    Bu yazılım D2C 07 015 VE 2006 09 14 TARİHLİDİR.
  • tekrar tesekkur ederim kurulum kolay biseye benziyor.son sürüm olmasıda süper.çok süper bir iş basardın.bizi bu eskı sürümden kurtardın.hiç olmazsa arçeliğin kendi sürümü.ins. ileriki zamanlarda bi problemle karsılasmayız.yeni sürümü rahatça kullanırız.yeni sürüm hepimize hayırlı olsun...

biligilerin için sağol KİB
  • Yükleme yapan arkadaşlardan mesaj bekliyorum.
  • şu link nerede arkadaşlar, bi yere koyun da ordan indirelim
  • yav kardeş yazıyorumda **** diye çıkıyor
  • http:// rapi dsh are . tc/1687796

valla siz bütün araları birleştirirsiniz artık.arçelik 9000h'nin yani yazılımı D2C 07 015 2006 09 14 tarihli
  • ARKADAŞLAR YENİ YAZILIMINIZ HAYIRLI OLSUN bi sorum olcek yeni sürümlerle bizim cihazlara pip özelliği yüklenebiliyormu yani aynı anda iki kanalı izleme bu konuyla ilgili araştırması olan varmı
  • Beyler cihaz sadece mp3'leri çalmıyor.wma uzantılı müzik dosyalarınıda çalabiliyor haberiniz olsun.katalokda sadece mp3 demişler.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.