Şimdi Ara

arçelik 9000 H 160 gb dvd recorder (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
948
Cevap
4
Favori
81.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de aradım. ama pek bu yazılım konusunda bilgileri yok gibi konuştular. daha sonra sizi servbise yönlendirdik deyip servis telefonu verdiler. direk servisi aradım onlarda bizde böyle bir yazılım yok bölge müdürlüğüyle bir konuşalım size haber veririz dediler. bakalım bekliyorum. depeche sizde olay nasıl gelişti. bir de bir şey soracağım yazılım yüklendiğinde hard diskte ki kayıtlı filmlere birşey oluyor mu siliniyor mu ?
  • yedikeresekiz biz ne yapcaz şimdi ya?anladığım kadarıyla mesentr78 in aldığı allete ayrıyetten harddisk falan da takabiliyosun galiba bide usb bağlantısı war bunların hiç biri bizde yok.madem arçelik-beko aynı gelip alsınlar yerine beko wersinler.yada biz tüketici haklarına falan mı basvursak ne yapsak.baksana arkadaslar takır takır reklam silebiliyor.yoksa elimizde patladı bu mal.ins sen bi wersiyon yukleyebilirsin.

kib saygılar
  • dunyao
    hadi bakalım hayırlı olsun benim dikkat ettiğim bişiy var cihaz dan ses geliyo harddiske bişiy yazdırırken harddiskten yazma sesi geliyo ama belli bi süre sonra düzeliyo sizinkilerde öölemi dikkat eden oldumu.özellikle ortam sesizkene duyuluyor
  • ewt benimkinden de bir iki dakıka ses geliyo sonra sadece fan sesi duyuluyor
  • Yav kardeş.Beni yanlış anlamışsın.Ben bu cihazın içini açtım.USB'den bağlanan bir aparatla HDD'mi direk PC'ya bağladım.Tabiki cihazın içindeki HDD'yi sökmeden yaptım bunları.(sökülebiliyor aslında.).
    quote:

Orjinalden alıntı: uzil

yedikeresekiz biz ne yapcaz şimdi ya?anladığım kadarıyla mesentr78 in aldığı allete ayrıyetten harddisk falan da takabiliyosun galiba bide usb bağlantısı war bunların hiç biri bizde yok.madem arçelik-beko aynı gelip alsınlar yerine beko wersinler.yada biz tüketici haklarına falan mı basvursak ne yapsak.baksana arkadaslar takır takır reklam silebiliyor.yoksa elimizde patladı bu mal.ins sen bi wersiyon yukleyebilirsin.

kib saygılar
  • ok şimdi anladım bide dedim bu sürümde bu ozellikler demi war artık ben arıycaktım arçeliği
    sağol cewap için.
  • Arkadaşlar...bu cihazda 160Gb HDD var.içinde ısınan havayı dışarı atmak için küçük bir fan var.yabiki ses yapacak.sizin bilgisayarınızda hiç hdd den veya fandan ses çıkmıyormu...kafanıza takmayın bunları.cihaz arçelikle beko olarak bana kalırsa aynı.yazılım farkı var sadece.servislerde ÜCRETSİZ yükleme yaparlar.
    USB bizde yok diyorsunuz.. bendede yok ama ben içine bir devreyle usb yapmayı düşünüyorum.garantiden cihaz çıkar ama.
    yazımın sonuna resim koyabilmek isterdim.merakı olan arkadaşlar cihazın içini görebilirdi ama bilmiyorum bu işi.
  • arkadaşlar update edeyim dedim ammaa "bad file" diyor olmuyor.
  • pes etmedim, tekrar indirdim yazdırdım, denedim, bu sefer oldu, hiç problem yok, makine gayet şık oldu arkadaşlar, saldırın. bundan böyle bu makine arçelik değil phocustur, ismi cismi bile değişti, helal olsun yedikeresekiz kardeş, iyi buldun bu işi...

kaydettiğimiz programlara resim ekliyor, ne güzel oldu yaw...ben biraz daha karıştıracağım bakalım neler oldu, umarım divx problemi çözülmüştür.
  • Hadi hayırlısı.Kolay gelsin ayrıca.

Resim ekliyor derken,tv'den kaydettiği kayıtın ön izleme resmindenmi bahsediyorsun?yoksa senmi ekliyebiliyorun
  • dünyao ben arçeliği aradım update yapacaklarını söylediler. yalınz makineyi alıp servise götüreceklerini söylüyorlar. dedim ya bu bir cd lik 5 dakkalık iş. servs de yok sağlıklı olması için öyle olamsı gerekiyor falan yükldikten sonra kontrol ve deneme için serviste olması gerekiyor falan dedileri daha vermedim makineyi bir kaç güni çinde vereceğim. ancak kafama takılan mevzu hard diskteki kayıtlı filmler update sonrası kayboluyor mu. dünyao update yaptıktan sonra içerideki filmlerine birşey oldu mu ? bir de iyi cesaret valla dünyao. biraz anlatsana update in özelliklerini neler var başka ? arçeliğinki yeterli gelmezse blki bunu da yükleriz kendimiz
  • tebrik ederim dunyao arkadaşım.

ama aklıma takıldı. bu phocus yazılımını indirdik diyelim. sonra bir arıza oluştu. adamlar buna dışardan yazılım kurmuşsunuz diye garanti dışı bırakırlarmı cihazı?

bende indirdim yazılımı cd ye de yazdım senden haber bekliyorum diğer arkadaşlar gibi.

hayırlı günler.
  • cevaplar:

1-filmler vs hiçbirşey kaybolmadı, en önemlisi de bu.

2-garantisi bozuldu mu, bilmiyorum...ama çok da problem olacağını sanmam..böyle ağır bir aleti servise götürmek, sonra gelsin diye beklemek ayrı bir işkence olur.

3-resim ekliyor derken, thumbnail dediğimiz resmi görebiliyorsun veya filmi açıyorsun mesela, bu sahne olsun resim diyorsun.

4-şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım, playlist oluşturma imkanı var yeni software ile, yeni birsürü özellik var işe yarayabilecek (yedikeresekiz'in verdiği linkten okuyun ingilizce), ancak, bu hdd'den edit olayını yapmıyor veya ben yapmayı beceremedim, yani hdd'deki bir filmin reklamlarını vs kesemedim, edit not allowed diye mesaj çıkıyor..

5-benim de bir sorum olacak, diyelim 1 dvd film ödünç aldım bunu hdd'ye nasıl atacağım, anlatan olursa sevinirim, hiç denemedim çünkü...

• dvd yi başka bir dvd playere tak. dvd playeri scarttan digiturku bağladığın yere bağla.

kaynak olarak gene scart1 i seçeceksin.

dvd playeri playe bas aynı anda dvd fecorderden recorda bas.

dvd yi hdd ye kopyalaması lazım bu şekilde yaparsan.

direkt içine almıyor diye biliyorum.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 27 Şubat 2007; 0:09:09 >
  • tasshelhoff un dediği gibi olur ama eğer dvd nin kopya koruması yoksa. eğer kopya koruması varsa. bu işi bilgisatardan halletmen gerekir dünyao. bu ara yazılımı yüklemene rağmen hdd de edit yaptırmaması ilginç. çünkü özellikle ilk olarak bu özelliğin katılacağını belirtiyordu update dosyasında. üstte beko da edit yapan arkadaşların kullandığı yöntemi bir densene dünyao. bir şeyler yazmışlardı üstteki mesajları bir incele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 27 Şubat 2007; 9:09:13 >
  • ARKADAŞLAR BELKİ SAÇMA GELECEK AMA BEN DİVX NASIL YAPILIR BİLMİYORUM PROĞRAMI VARMI BENDEKİ DOSYALAR DAT UZANTILI ÖNCE AVİYE SONRA DİVX E Mİ ÇEVİRCEM YOKSA DİREKT DİVX YAPAN PROĞRAM VARMI BİR TANE BULDUM AMA ÖNCE AVİYE ÇEVİRMEM GEREKİYO BUDA ÇOK UZUN SÜRÜYORDR DİVX DİYE BİRŞEY BULDUM ODA DAT DOSYALARINII GÖRMÜYOR
  • horoz77'nin dediği gibi yaptım ama olmadı.

bu arada divx dosyasına edit deyip harddiske atmayı (import diye komut çıkıyor) buldum ama bu eski versiyonda da var miydi bilmiyorum.
  • dix yapma işi biraz zahmetli bir iş. dr divx işini görür ama nerdeyse eş zamanlı sürüyor dönüştürme işi. önce dvd yi riplemen lazım sonra ripledikten sonra divx e çevireceksin. ben de dvd leri yapmak istiyorum ama dediğim gibi bayağı uzun sürüyor.
  • riplemek derken nasıl yani
  • HDD edit için Kumandadan A-B düğmesini kullanarak yaptıklarını söylüyorlar.Heralde reklamın bir başında birde sonunda bu düğme ile işaretleyip kesiyorlar. Bir dene bakalım.

quote:

Orjinalden alıntı: dunyao

cevaplar:

1-filmler vs hiçbirşey kaybolmadı, en önemlisi de bu.

2-garantisi bozuldu mu, bilmiyorum...ama çok da problem olacağını sanmam..böyle ağır bir aleti servise götürmek, sonra gelsin diye beklemek ayrı bir işkence olur.

3-resim ekliyor derken, thumbnail dediğimiz resmi görebiliyorsun veya filmi açıyorsun mesela, bu sahne olsun resim diyorsun.

4-şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım, playlist oluşturma imkanı var yeni software ile, yeni birsürü özellik var işe yarayabilecek (yedikeresekiz'in verdiği linkten okuyun ingilizce), ancak, bu hdd'den edit olayını yapmıyor veya ben yapmayı beceremedim, yani hdd'deki bir filmin reklamlarını vs kesemedim, edit not allowed diye mesaj çıkıyor..

5-benim de bir sorum olacak, diyelim 1 dvd film ödünç aldım bunu hdd'ye nasıl atacağım, anlatan olursa sevinirim, hiç denemedim çünkü...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.