Şimdi Ara

arçelik 9000 H 160 gb dvd recorder (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
948
Cevap
4
Favori
81.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DVD'yi LG PC1R'ye componentle bağlayan varmı arkadaşlar?Ben bağladım ama görüntü alamıyorum.
  • divx oynatırken ileri geri almaya çalıştığımda alet kitleniyor. önceler cd lerin kalitesizliğinden sanmıştım ama aynı şeyi verbatim marka dvd ye düşük hızla yazdığım divx de de yaptı. diğer arkadaşlar dix ileri geri sarma işleminiz nasıl bir sorun oluyor mu ?
  • arkadaşlar bu alet phocus diye bir ürün aslında. bizim arçelik sadece adını bastırmış üstüne.sitesinde görebilirsiniz açıkçahttp://www.phocuselectronics.com/language/UK/products/dvdrecording/dvdrecording_001.htm
    bir de güncelleme çıkarmışlarhttp://www.phocusdvd.com/lang/UK/index.htm bizim alet için geçerli olabilir bu güncelleme. anladığım kadarılya yeni güncellemeyle hard disk üzerinde istediğin kadar edit işlemi yapabiliyorsun. silme kesme herşeyi yapabiliyorsun. bir de içine koyduğun dvd den istediğin gibi hared diske aktarım yapabiliyorsun. ingilizcesi aşağıda

"Edit directly on the recorders hard drive: Phocus introduces a new generation of software for it’s DVD recorders. The new release supports extended copy and edit functions.
    You now can copy .mp3, .jpg and .avi files to your hard drive automatically to either the sound, picture or movie folder. Also you can perform advanced edit functions on recordings on your hard drive. You can easily delete commercials or other parts from your recordings, you can split, mark and delete, copy and add to a favorites play list. When you cut and delete some part of a recording, the content is actually deleted from your hard drive, making the space used available again. That way you are also able to cut to fit to your needs.
    Installing new software is easy, simply download the update file to your desktop and unpack. Then burn the file called "filename".bin onto a CD and insert the CD into the recorder. The firmware is for all Phocus DVD recorders. Please be aware that upgrading the software will require to re-install all channels and settings."

arkadaşlar bu da update dosyasının içinden çıkan read me file ı burada tüm özellikler var. tüm updatewlerin özellikleri son update hepsini kapsıyormuş
    Phocus Electronics software release for DVHD 160-4
    version:D2C_07_013_200600620 SW-D2C7HDXPHOCUS02
    file name: D2C_07_013.bin
    file size: 6.353.080 bytes
    release date: 15-08-2006

New software release solves the following issues:
    - improved multi copy algorithm
    - finalising, convert +VR to DVD-Video
    - channel auto naming and edit, now up to 8 characters
    - improved channel organiser

It has the following new features:

- edit functions on hdd; mark, split, delete
    - copy function removable media .mp3 .jpg .avi to hdd
    - sound, picture and video folders on hdd for copied content
    - dual audio support (for Germany)
    - tumbnails and broadcaster/program name in hdd content listing
    - add recordings to favorite playlist
    - on screen source info by pressing 'display' on rc
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++
    version:D2C_04_031_20051230 SW-D2CHDPHOCUS08
    file name: D2C_05_031_HDVX_PHOCUS_CDUPDATE.bin
    file size: 5.427.312 bytes
    release date: 06-01-2006

- timer entry, dates 29/12/XXXX/30/12/XXXX cannot be entered. Fixed
    - DivX cd format iso, subtitles disappears after 50-60 minutes. Fixed.
    - search algorithm is improved for SECAM-L channels.
    - Auto time searching process improved.
    - the scheduled recording icon on the VFD dissappears. Fixed.

- safer CD Update, MD5 checksum check.
    - dubbing from HDD to DVD: the “disc number” is shown together
    with clip number.
    - new UI languages: Czech
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++
    version:D2C_04_022_20050726 SW-D2CHDPHOCUS06
    file name: D2C_04_022_HDVX_PHOCUS_CDUPDATE.bin
    file size: 5.113.608 bytes
    release date: 26-07-2005

- Recurrent sound drop
    - multi DVD burning error
    - black screen when recording
    - timer recording failure
    - VPS failure
    - Edit program positions
    - Shutting down fan in stand-by
    - Lip synchronisation problem

- 16 timer positions, was 8
    - Resets night mode after stand by
    - Easier program position procedure (press enter)
    - Random Play (for MP3 and CD-DA (not Jpeg))
    - New UI languages: Polish, Norwegian

• kardeş sen ne ekşın mışsın be YEDİKERESEKİZ tebrik ederim .forumunuzu okudum bu cihazdan almaya karar veremedim.şimdi bu alet hardiskteki görüntüyü dvd +r ve +rw ya kaydediyormu etmiyor mu .ayrıca kumandasından sesi azaştıp çoğaltabiliyormuyuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: horoz77

kardeş sen ne ekşın mışsın be YEDİKERESEKİZ tebrik ederim .forumunuzu okudum bu cihazdan almaya karar veremedim.şimdi bu alet hardiskteki görüntüyü dvd +r ve +rw ya kaydediyormu etmiyor mu .ayrıca kumandasından sesi azaştıp çoğaltabiliyormuyuz

harddiskten dvd+r ve dvd+rw lara kaydediyor. kumandadan da sesi azaltıp artırabiliyor. bu özelliklerde bi sorun yok
  • peki dvd den hardiske kayıt oluyomu.hardiskteki görüntülerin üzerinde kesme işlemi yapabiliyormuyuz.cihazda pip ÖZELLİĞİ VARMI aynı anda iki kanalı izleme. sekizkere yedi kardeş şimdişden sağol
  • yedikeresekiz arkadaşım bu anlattığın yazılımı cihaza nasıl yükleriz birde ben cihazda kaydettiğim filmleri bilgisayarda oynatamıyorum ya açılmıyo yada ses çıkmıyo neden media playerdamı bir sıkıntı var
  • YEDİKERESEKİZ KARDEŞ SEN CEVAP VERESİYE KADAR BEN CİHAZI ALDIM.AKŞAM başına geçtim dvdden hardiske kayıt oluyo .harddiskten dvd ye kayıt oluyo.harddiskteki görüntüyü kesip bölebiliyoruz.yada kayıt ettiğimiz bir dizinin içindeki reklamları istemiyorsak kesip atabiliyoruz.burası çok eğlenceli bi görüntüyü playleyince enter tuşuyla A noktası belirliyoruz ikinci defa enter diyince B noktası oluşturuyoruz daha sonrada A İLE B arasını silip atabiliyoruz BAYA KOLAY kullanımı.cihazile izlenimlerim 10 üzerinden 7 alabilir . fiyatına göre hiç fene değil lg alacaktım ama 900 ytl deddiler160 gb lığı bekonun tek eksiği PİP özelliğinin olmaması sanırım lg de vardı ama 500 ytl fark benim için fazla.bide eksisi tıme shift özelliği illa tuşuna basarsan devreye giriyo bööyle olmamalıydı 120 gb lık kaon marka uydu alıcım var onda cihazı açar açmaz time shift devreye giriyor ve en son hangi kanalı izlersem hiç bir komut benden almadan SON 2 SAATİNİ KAYIT EDİYOR.BEKONUN DIŞ GÖRÜNTÜSÜ KÖTÜ .çok daha zarif olabilirdi.kısacası arkadaşlar ne kadar para o kadar köfte ama bekoyu fazla para harcamak istemeyen arkadaşlara tavsiye eder
    im .ha bu arada cihazı 390 ı 8 e böldüler aynı fiyata tavsiye ederim

• Arkadaşım anlayamadım, sen bekomu arçelikmi aldın.Çünkü benim arçelikde hdd'den reklam silemiyorum.Aldığın cihazda versiyon ne gözüküyor.
    Saygılar
  • depechemode3 ikiside aynı cihaz ama benimki beko, versiyonu emin değilim akşam bakmıştım ama numaraları yanılmıyorsam yedikeresekizin verdiği sitedekine benziyordu hatta ben kafaya koyduydum eğer videoları kesemeseydim dosyayı cd ye yükleyip eve götürdüm beko yu güncelliycektim.ama riski vardı türkçe olamaya bilirdi yeni versiyonu yinede göze aldıydım
  • saygı bizden hörmetler
  • horoz77 seninki beko galiba çünkü arçelikte hard disk üzerinde edit olanağı vermiyor. arçeliğe bu phocus markadaki update ile ilgili mail attım. benim maile 2 3 saat sonra hemen telefonla cevap verdiler. bizim dvd recorder arçelik üretimiymiş phocus bu arçeliğinkini satın alıp kendi adıyla satıyormuş. bana pek inandırıcı gelmedi ama neyse. update i sorduğumda o update i önermiyorlarmış. phocus un update i sorunlara yol açıyormuş araştırmışlar öyle diyolar. o yüzden önermiyorlarmış. peki dedim siz bir update yaspmayacakmısınız. yok bizim update imiz yok dediler. yani açıkçası bana pek inandırıcı gelmedi. arçelik bir rün yapacak sonra aynı ürünü yabancı bir firmaya satacak. yabancı firma üst özellikler katan update yayınlayacak. ama arçelik bu update in alete zarar verebileceğin söyleyecek. açıkçası bana pek inandırıcı gelmedi.
  • horoz77 senden birşey rica edebilirmiyiz senin cihazın tam versiyon numarasını ismini bize yazabilirmisin bizdeki arçeliğin versiyonuyla karşılaştırmak için. teşekkürler
    saygılar
  • Arkadaşlar benim versiyon D2C_05_030-20051025 SW-D2CHDARCELIK01 buradan anlaşılacağı gibi 25 ekim 2005 olarak gözüküyor.daha yeni olması lazım, beko ihraç ürünü olduğundan belki daha yenisi yüklenmiştir. Bizde servislerle konuşup bekoyu yükleriz.
  • KARDEŞ AYIP ETTİN ASLINA BAKARSan aklıma geldiydi bunu soracağın ama üşendim bi yere yazmadıydım .istersen bu gün olmaz işteyim ama yarın pazar günü de çalışıyorum sistem bilgilerini tam olarak kayıt edeyim size bildiririm pazar ööğlen 12 civarı .ama bence aynıdır belkide üstün bi proğramdır ve arçelikte olmıycak diye birşey mantıksız. yedikeresekiz dün akşam ben aslında arçelik alıyordum ama adam bana elimde teşir malı var deyince almadım .beko bayiinden alayım bari dedim nasıl olsa aynı ürün diye aldığım yer tanıdıktı ve sorduğum bütün sorulara tam olarak cevap verdi.anlaştık ve cihazı aldı m.bana bayinin dediğine göre cihazlara yoğun talep var diye yeni sipariş vermişler yeni gelen ilk ürünüde bana verdiler tahminime göre bu seriye yeni versiyonu yüklemiş olabilirler.ve yanlış hatırlamıyorsam senin bulduğun sitedeki new versiyon tarihi 15 şubat tarihi civarıydı .uzun lafın kısası eğer siz cihazları 15 şubattan önce aldıysanız versiyonu eski olabilir ama sorun değil ! yeni versiyonu yüklerseniz tahminim tıkır tıkır sizin cihzda çalır

• arkadasım bende de arçelik urun war ve galiba kazık yedik gibime geliyo.arkadasın da dediği gibi harddisk uzerinde edit yapamıyorum nasıl yapcaz biz bunu.herkese soluyorum bu arçelik ürünleri ne yapcaz.madem daha ii ürün wardı bize niye bunu werdilier.çok fena moralim bozuldu ya.yardımcı olursan çok sevinicem.yada değistirsek alılar mı acaba şimdiden tesekkürler...
    bide su siteye goz atmanızı rica ediyorum.galba arkadasın aldığı cihaz bu.hiç bizimkine benzemiyo
    http://www.bekoelektronik.com.tr/1121.aspx

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 24 Şubat 2007; 21:15:13 >
  • horoz77 arkadaşımız bize cihazın versiyon numarasını bildirdikten sonra herşey belli olacak eğer bizde ileriyse bizim de bu aletlerin versiyonlarını yükseltme hakkımız doğacak bence. aslında şeytan diyor yüke şu phocus un update ini ya neyse. o değil arçelki müşteri hizmetlerinin söyledikleri komiğime gitti yok updateleri yokmuş da. yok phocusunki cihazlara zarar veriyormuş da. arkadaşlar böyle bir durumda bu elimizdeki aletlere ya update yapılır ya da iade edilip beko verilir gibi bir yola başvurabiliriz. resmen enayi yerine koyulduk. arçelikten zamanında buzdolabı aldığımızda kapaktaki ufak bi çizik için geri gönderip yenisini aldırmıştım ama. bir tv aldığımdada ekranının ortasında geçen yeşil çizgi için normal yanıtı da almıştım. yani elektronikte biraz zayıflar gibi ama bakalım göreceğiz. ben bu bekonun duruımunu tekrar mail atacağım. diğer arçelki alan arkadaşlar da bu konuda şikayet maili atabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 25 Şubat 2007; 11:38:35 >
  • yedikeresekiz akşm unuttum sistem numaraları kontrol etmeyi ama acil ise cebini ver eve gidince sana msn atarım yada yarın buradaya yazarım siz yinede iyi baktınız mı edit yapamıyormusunuz bana çok mantıksız geldi bu iş
  • önemli değil baktığında yazarsın. bu arada bir daha denedim edit yapmıyor hard diskte bence tamamen versiyon farkı. olmadı artık şu phocus un update ini yükleyeceğim
  • BENCE DENE OLACAĞINDAN EMİNİM BEN OLSAM YÜKLERDİM.ÇÜNKÜ OLMASAYDI BENİMKİ YENİ SİSTEMİ CD YE YÜKLEDİM EVE GÖTÜRDÜM KAFAYA KOYDUYDUM BENCE DENE YÜKLEMESİDE BAYA KOLAY TERCÜME ETTİĞİM KADAR DİREKT NERODA DOSYAYI CD YAZIP DVD YE TAKIYORSUN OTOMATİK OLARAK YÜKLÜYOR MUŞ
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.