Şimdi Ara

Arçelik A32L 6652 5B Önerir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
7.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Arkadaşlar odamda Samsung 40JU6570 kavisli televizyonum var. Ayrıca çocuk odasına 32 inç bir TV almayı düşünüyorum. Arçelik seçmemin sebebi USB den kayıt yapabilme özelliğinin olması.
    Aşağıda linkte bulunan 32 inç TV 1099 TL'dir. TV hakkında olumlu olumsuz yorumlarınız nelerdir ? Veya buna benzer bu fiyata bundan daha iyi olabileceğini düşündüğünüz, bana önereceğiniz başka bir TV var mı ?

http://www.arcelik.com.tr/led-televizyonlar-80-ekran-a32l-6652-5b-tv.html

Aynı TV ama 43 inç olanı; A43L 6652 B5 Bunun da fiyatı 1499 TL'dir.

http://www.arcelik.com.tr/led-televizyonlar-109-ekran-a43l-6652-5b-tv.html

Sizce 32 inç mi almalıyım, 400 lira daha fazla verip 43 inç mi ?

• Arceligin Kardes markasi grundig aldim mutfaga. Bence dok basarili. Ki sanirim benim aldigim bir alt seri. 5565 olmasi lazim. Showroomda albenili goruntusu evde de yaniltmadi ama ben belki d smart hd uygdu alicisi ile seyrettigim icin 1 ay oncesinde 55ju7000 samsung alan bir kullanici olarak memnunum, bilemiyorum.

Saygilarimla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eiskent

Arceligin Kardes markasi grundig aldim mutfaga. Bence dok basarili. Ki sanirim benim aldigim bir alt seri. 5565 olmasi lazim. Showroomda albenili goruntusu evde de yaniltmadi ama ben belki d smart hd uygdu alicisi ile seyrettigim icin 1 ay oncesinde 55ju7000 samsung alan bir kullanici olarak memnunum, bilemiyorum.

Saygilarimla.

Sizin televizyonda kanal listesi yatay mı görünüyor? Eski arçelklerde kanal listesi dikey görünüyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasarg

Selamlar. Arkadaşlar odamda Samsung 40JU6570 kavisli televizyonum var. Ayrıca çocuk odasına 32 inç bir TV almayı düşünüyorum. Arçelik seçmemin sebebi USB den kayıt yapabilme özelliğinin olması.
    Aşağıda linkte bulunan 32 inç TV 1099 TL'dir. TV hakkında olumlu olumsuz yorumlarınız nelerdir ? Veya buna benzer bu fiyata bundan daha iyi olabileceğini düşündüğünüz, bana önereceğiniz başka bir TV var mı ?

http://www.arcelik.com.tr/led-televizyonlar-80-ekran-a32l-6652-5b-tv.html

Aynı TV ama 43 inç olanı; A43L 6652 B5 Bunun da fiyatı 1499 TL'dir.

http://www.arcelik.com.tr/led-televizyonlar-109-ekran-a43l-6652-5b-tv.html

Sizce 32 inç mi almalıyım, 400 lira daha fazla verip 43 inç mi ?

Televizyonu aldınız mı? Bende 32 inç olanını almayı düşünüyorum. Çocuk odası için 32 inç daha mantıklı olur. Çocuk odası için 43 çok büyük bir tercih değil midir? TV'yi aldıysanız, kanal listesi dikey mi görünüyor yoksa yatay mı?

• Arçelik-Grundig TV'lerinde TV'nin fişinde aynı laptop'lardaki gibi adaptöre benzer parça bulunuyor mu?

• coderMX C kullanıcısına yanıt
    D-smart kullandığım için kanal listesini kontrol etmedim. Bu yüzden bilgi veremiyorum.

Saygılarımla.
  • Sizdeki TV'de TV'nin fişinde laptoplarda olan adaptöre benzeyen kalın parça var mı? Yoksa bir ucu TV'de diğer ucu duvardaki fişe giden normal kablo mudur?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu tv'yi düşünüyorum. 43" çok büyük, 37" gibi bir boyut olsa daha iyi olurdu. O yüzden 32" düşünüyorum. Kullananlar yorum yapabilir mi, memnun musunuz?
  • Arçelik 6652 aldınız mı?
  • Arçelik A32L 6652 5B ben bu tv yi aldım
    kullanıyorum. wifi dahili olması blutooth la hoparlöre ses vermesi müthiş
    smart uygulamaları iyi.
    kanal listesi yatay fiş normal adaptör madaptör yok. kumanda telefondan kontrol güzel tarayıcısından internete gezilebiliyor. çekpaylaş twitter,facebook falan filan

• Bence internet olayi daha guzel olabilirdi evdeki üçüncü tvmiz. Bir tane daha arcelik var bunun haricinde.
    İnterneti pek kullanisli degil onun haricinde bir kere ekran sorun verdi kendi kendine iki gunde degistirdiler, servis iyiydi.
    Tvden genel anlamda memnunum, tavsiye ederim.

• Arkadaşlar bu TV'nin SD ve HD kanal geçiş hızı nasıl? Ortalama kaç saniye? Birde TV'nin ilk açılış süresi kaç saniye? Samsung TV'ler hızlı açılıyor. Benim evde 9378 var, 10 saniyeyi buluyor açılması, ilk açılışta, ses açma, kanal değiştirme gibi uzaktan kumanda ile verdiğim komutlara tepkiyi geç veriyor. İlk açılışta ekrana görüntü geldikten sonra 5-10 saniye TV toparlıyor kendini, benzer sorun 6652'de var mı?
  • bende bu tvyi alacağım memnun musunuz
  • Aynı ürünün Beko markalısını aldım . Sizin beklentinizi bilemem ama benim beklentimin üzerinde (Belki ön yargımdandır).
  • kanal geçiş hızı görüntü kalitesi ve smart özelliği nasıl
    kumandası standart mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenup

kanal geçiş hızı görüntü kalitesi ve smart özelliği nasıl
    kumandası standart mı ?

https://forum.donanimhaber.com/m_119989926//tm.htm#119989926
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.