Bildirim
arçelik AS520DCI receiver yazılım yükleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://www.turkbb.com/depo/index.php?&direction=0&order=&directory=Receiver%20Software/Ar%E7elik~Beko
İstediğin bilgilere buradan ulaşa bilirsin... Sevgiler. -
arkadaşım bunu yüklediğimizde her hangi bir sorunla karşılaşıyormuyuz... kumanda kilitlenmesi gibi yardımcı olursan sevinirim çünkü haftalardır bu yazılımı arıyorum internetin altını üstüne getirdim trgykltn@hotmailcom
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filedia -- 8 Mart 2005, 20:10:49 > -
Son yazılımlar yakında elime geçecek... Donma veya kilitlenme gibi problemler olmayacak... Şuan yazılımları Test aşamasında. Oradan Yükleme programını çeke bilirsin.... -
sana çok teşekkürler ya. bu arçelik ve beko'nun receiver'ları bayağı sorunlu bu alanda... -
arkadaşım flaşı söktürüp flaşa yukleme yapman lazım direk yukleme yaparsan cihaza arıza verebilirsin
rotasız kaptan
-
teşekkürler arkadaşım! nette bisürü haqber dolaşıyor. sorun çıkarır yada çıkarmaz diye. bende tam olarak ne yapacağımı şaşırdım. sağolsun sen ve cevap yazan diğer arkadaşlar yönlendiriyorlar. bu konuyada bir çözüm bulamadık gitti. bende yükleme konusundada tecrübesizimde aynı zamanda... herkese çok teşekkürler... e-mailim trgykltn@hotmail.com -
beko sevisine git belli bir ücret karşılığı işini görürler
ROTASIZ
-
arkadaslar bi saattir ARCELIK AS 500 dci ye yzilim arioruz buna birsiler yukleyebilior muyuz bna site ismi we nasil yukluyebilecegimiz hakkinda bilgi werirsenz sewiniriz
-
quote:
Orjinalden alıntı: rotasız kaptan
beko sevisine git belli bir ücret karşılığı işini görürler
ROTASIZ
/>
serviste yapıyolarmı böyle şeyler kaç para alırlar acep?
-
bildiğim kadarıyla 500 dcı ya yüklenmesi için chip değişiyor.
520 ye yükleniyor. 510 a bizim arkadaş yüklemişti. ama menüler ingilizce haberiniz olsun... -
sımdı 5000 e bısı bulamıcam yane onu soluorsunz war sa bı yolunu eer solersenz bı sekılde halledıcem
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X