Şimdi Ara

Arçelik çamaşır makinasından gelen uğultu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evimizde Arçelik 7104SJ çamaşır makinası var. Son 2 gündür makina çalışırken bir uğultu sesi geliyor. Ses kazan dönerken başlıyor ve kazan diğer yöne dönmek üzere durduktan sonra da bir süre devam ediyor ve kesiliyor. Daha sonra kazan diğer tarafa dönmeye başladığında yine başlıyor. Önce kazandan yada onu döndüren motordan geliyordur dedim ama kazan durduktan sonra 3-4 sn daha devam ettiğinden başka yerden şüphelenmeye başladım. sizce bu ses nereden gelir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çekilin Ben Baytarım -- 14 Ocak 2016; 20:39:13 >

• Kuvvetle muhtemel su jeti pompasından geliyordur.Problem su jeti pompasına kaçan yabancı madde yada su jetinin körük içindeki nozzle ı tıkandıysa oluşabilir.Bunların sökülerek temizlenmesi , ses gitmez ise jet pompasının değişmesi gerekebilir.
  • sağolun hocam. pazar günü işim olmazsa bir el atacağım. bakalım ne çıkacak. sonucu burada paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çekilin Ben Baytarım -- 15 Ocak 2016; 17:22:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çamaşır Makinası Problem
    13 yıl önce açıldı
    Çamaşır makinesi sıkmada ses
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.