Şimdi Ara

Arcelik camasir makinesi kapak kilidi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
7.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar camasir makinasi arizalandi sorun kapak kilidindeydi degistirdim sorun cozuldu ancak on gun sonra makine tekrar ayni arizayi verdi. Acaba sorun kapak kilidinde mi yoksa baska bir arizasi mi var bilmiyorum. Kilitteki 2 kalin kabloyu kisa devre yaptigimda makina calisiyor ancak kilitte birde siyah ince kablo var makinanin beyninden geliyor acaba sorun onda da olabilir mi. Kapak kilidinin tam olarak calisma prensibini bilen varmi yardiminizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kilide gelen ince kablo pc üzerinden kilidin nötr besleme hattıdır Kilit 220 v ( BİRÇOK MODELDE) ile çalışır kalın kablolardan birisi faz besleme hattı diğer kalın olanda kapı kiltlendiğinde makineyi çalıştıran hattır .Kilit dışında pc nin sağlamlığını kontrol kalemiyle anlayabilirsiniz,kilidin uçlarını ayırın fişi takıp açma kapama düğmesine basıp uçların hangisine faz geldiğine bakıp not alın sonra fişi ters çevirip takıp bakın fazın hangisine geldiğine bakın bu iki denemede ince uca 1 defa faz 1 defada nötr geliyorsa pc sağlam ,aksi durumda pc de bozulmuştur.
  • teşekkürler bakıyım hemen :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.