Şimdi Ara

ARÇELİK FİYATTA YARDIM (BUZDOLABI ÇAMAŞIR VE BULAŞIK MAKİNESİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaza düğünüm olacak ve beyaz eşyalara bakıyorum. Bir aydır falan beyaz eşya forum ve yorumlarını inceliyorum. Gözlemlerimi paylaşacağım inşallah faydalı olur diye umuyorum.

İlk bu yola vestel markasıyla çıktım hem ucuz hemde yerli malı düşüncesiyle lakin forumlarda satış sonrası pek de iç açan yorumlar göremedim vazgeçtim yeni evlenen arkadaşlara hangi marka aldıklarını sordum kendim kastamonudayım arkadaşlarım bosch markasını tercih ettiklerini ve ankaradan aldıklarını söylediler. Küçük şehir kastamonu vede pek fazla seçenek bulunmamakta. Kafamda tamamen vestel silinmişti işim gücüm bosch oldu internetten beğenip ankaradan alacaktım.

Tabi hala bu sırada araştırmalarada devam ediyorum. şikayetlere bakıyorum müşteri memnuniyetleri falan derken forumda @shopsiemens kullanıcı adıyla serdar beyin yorumlarını gördüm ve takibe aldım. siemens bosch profilo farklı isim olsada aynı üretim yerinden çıktıklarını kalite olarak siemens bosch profilo sıralamasında gittiklerini okudum vede duydum. Satış sonrası müşteri memnuniyetide güzeldi yorumlarda bosch alacağıma serdar beyden siemens alırım diyerekten siemens e yöneldim katolog fiyatları gerçekten çok pahalıydı ama Serdar Çetin katolog fiyatından 1000 tl gibi ciddi fiyatlarda aşağısına vermekteydi ben incelemelere devam ederken bir yandan da beyaz mı olsun gri mi inox mu derken eşimde çok kararsız biridir inox olmasın ne olursa olsun dedi nedenini sorduğumda bizimkilerde var çok parmak izi bırakıyor dedi bırakmayanlarıda var dedim bu iş böyle olmayacaktı kendisi samsunda beraber gezip bakamıyoruz ben yoruldum internetten yorum okumayı çünkü hangi marka olursa olsun illaki bir müşteri memnuniyetsizliği vardı git gez dedim bosch ile siemens e bak dedim gitmiş arçeliğe bakmış siyah camlı buzdolabı beğenmiş ona uyumlu olan siyah camlı bulaşık makinesini beğenmiş birde çamaşır makinesi ;

5088 A+++ NFGS
    No Frost Buzdolabı 3719 TL

9147 YCM
    Çamaşır Makinesi 2243 TL

6586 SC Bulaşık Makinesi 2069 TL

öncelikle bunları kullanan var mı yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim ve de internette en uygun fiyatları bunlar daha uygununu nereden bulabilirim Ankara'yı gezmemde fayda olur mu? Temmuzda düğünüm var hangi ayda kampanyalar daha çok olur? İşin özü evdeki hesap çarşıya uymadı:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gultepemehmet -- 11 Ocak 2018; 15:13:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.