Şimdi Ara

Arçelik Imperium 9 A55 C 985 B Kullananlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
10
Favori
24.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ürüne harici APK kurulumu yapılabiliyor mu yoksa sadece android market mi? Ben İNAT TV uygulamasını yüklemeyi düşünüyorum kullanan arkadaşlardan apk kurulumu yapan var mı?

• serdarulke S kullanıcısına yanıt

Yapılıyor.

• USB den 4K film oynatamıyor hatta 1080p bile oynattığından şüpheliyim.

Zira USB olarak sadece Fat32 destekliyor bu durumda 1-2gb tan büyük dosya kullanmamız mümkün değil.

Sorduğum bayiler USB 3.0 portuna takarsanız oynatır deyip beni sanırım yanılttılar.

Sahiden yanılıyor muyum bilgisi olan varsa yardım rica ederim.

• fathTR kullanıcısına yanıt

hocam

https://forum.donanimhaber.com/8grundig-55-ggu-9760-a-ultra-hd-4k--154846468#154897434

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt

dostum anlayamadım, mesajınız bana mıydı.

verdiğiniz linkte de bu konu ile ilgili bişey bulamadım yok mu ben mi göremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

dostum anlayamadım, mesajınız bana mıydı.

verdiğiniz linkte de bu konu ile ilgili bişey bulamadım yok mu ben mi göremedim

Mudaviri olan Grundig GGU 9760 ile ilgili konuma bakın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Baktım ama sorunum ile ilgili bir şey göremedim. siz USB den 4k film oynatabilmesi ile ilgili bir şey biliyor musunuz ?

İnternetteki şikayetlerde de sorunun çaresi yok gibi görünüyor Grundig ve Arçelik her iki modelde de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 17 Ocak 2023; 17:14:59 >
  • Bu başlık bu kadar ölü olduğuna göre bu model TV yi kullanan az kişi var sanırım. Yada USB gibi bir sorun yada başka sorun yaşayan yok herhalde.

• Thai-Fun kullanıcısına yanıt

hocam tam sorun ne 4k bd remux oynatamıyormusunuz

• Dostum tam sorun şu;

TV nin USB Portları USB 3.0 değil galiba (girişler mavi soketli değil) bundan çok emin değlim.

Ama kesin olan sadece Fat 32 formatlı disk veya USB flash tanıyor.

E bu durumda nasıl 4K oynatsın 4k filmi fat 32 diske atamayız. Data önce içinde 4k film olan diski hatta içinde 1080p film bile olsa eğer NTFS ise tanımıyor formatlamak istiyor.

Durum bu. Tabii illa da bu TV bu filmleri oynatacak diye bir zorunluluk yok ama. TV üst model işlevleri giriş seviyesi bile değil oluyor o zaman.

En çok bozulduğum da bayağı büyük dev mağaza arçelik küçükbakkalköy içindeki personel bana USB 3.0 dan takarsanız oynatır deyip beni yanılttı.

• Thai-Fun kullanıcısına yanıt

ExFat formatlayacaksın bu şekilde 4 gb dan büyük dosya atabilirsin belleğe.

• JakX kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, arçelik bu TV ex fat i görüyor mu yani

• arkadaşlar bu tv kaç ram

• Merhaba bu televizyonun 65” olanından salona düşünüyoruz, ne dersiniz? Alternatif olarak 3000₺ daha ucuza A65 C 885 modeli de mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 A55 C 985 B 

hdr10 4k bluray filmlerde test ettim zidoo x9s 4k media oynatıcı ile

hdr da bu tv müdavirlerine fark atıyor tcl c728 yanına yaklaşamaz

• MPower12 M kullanıcısına yanıt

Merhaba bende 890 veya 885 serilerinden birini alacağım.

Nasıl memnunmusunuz.

Tavsiye edermisiniz.

Netflix, Prime Video, Disney Plus desteği var mı. 4K oynatıyor mu bunları.

Rem, rom kaç gb.

Cpu, Gpu bilginiz varmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu TV şu ana kadarki deneyimlerime bakarak güzel bir TV.

Fakat benim gibi USB den film izleme düşünceniz varsa üzülürsünüz.

Ha yok ben bu kadar para verip 4K TV alırım ama 4K film izlemem derseniz bilemem zaten 4k yayın yok bir tek TRT 4K var.

Ya ayrıca para verip 4K medya player satın alacaksınız yada 4K TV de ulusal kanalları izleyeceksiniz.

Netflix, Prime Video, Disney Plus Bu platformlarda denemedim aboneliğim yok ben netten indirip izliyorum her film ve diziyi o yüzden bu platformlara ayrıca para vermeme gerek kalmıyor.

Ama bu platformlardan 4K izlenebiliyor olması kesin şart. Yoksa 4K TV satmanın hiçbir marka için anlamı kalmıyor yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

Bu TV şu ana kadarki deneyimlerime bakarak güzel bir TV.

Fakat benim gibi USB den film izleme düşünceniz varsa üzülürsünüz.

Ha yok ben bu kadar para verip 4K TV alırım ama 4K film izlemem derseniz bilemem zaten 4k yayın yok bir tek TRT 4K var.

Ya ayrıca para verip 4K medya player satın alacaksınız yada 4K TV de ulusal kanalları izleyeceksiniz.

Netflix, Prime Video, Disney Plus Bu platformlarda denemedim aboneliğim yok ben netten indirip izliyorum her film ve diziyi o yüzden bu platformlara ayrıca para vermeme gerek kalmıyor.

Ama bu platformlardan 4K izlenebiliyor olması kesin şart. Yoksa 4K TV satmanın hiçbir marka için anlamı kalmıyor yani.

TV mevcutta sizde deneyin

Arçelik Imperium 9 A55 C 985 B Kullananlar

• Bu arada TV full L1 lisanslı herşey olması gerektiği gibi Netflix, Disney plus, Amazon prime hepsi sorunsuz 4k hdr vs dolby vision

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.