Tamam deneyeceğim. ama disklerde sorun yok 3-4 farklı disk ile denedim. Bu arada paragon nedir google play uygulaması mı ?, 4k film oynatıcı mı yoksa ntfs diski görmesini mi sağlıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 3 Şubat 2023; 11:59:51 > |
Arçelik Imperium 9 A55 C 985 B Kullananlar (3. sayfa)
-
-
NFTS diskleri görme...aksam yazacagim buraya 👍quote:
Orijinalden alıntı: Thai-FunTamam deneyeceğim. ama disklerde sorun yok 3-4 farklı disk ile denedim.
Bu arada paragon nedir google play uygulaması mı ?, 4k film oynatıcı mı yoksa ntfs diski görmesini mi sağlıyor.
Siz TV olarak bu model kullanıyorsunuz degilmi öyleyse kaç inch ,55 vs 65 ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 3 Şubat 2023; 12:5:20 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
55 dostum
-
Media player kesin var sizde birde kesin SMD rgbw LED şerit TV arkası yapın çok guzel oluyor...quote:
Orijinalden alıntı: Thai-Fun55 dostum
tamam yaparım da ben sorunum hakkında akşam bişey yazacağım dediniz diye merak ettim
siz 4k film oynattınız mı bu tv de yada yolunu biliyor musunuz
-
Hocam paragon APK sonuçta scroll kanalında yorumları okuyun tn nin kendi uygulaması yani USB tak HDD film izle hiç denemedimquote:
Orijinalden alıntı: Thai-Funtamam yaparım da ben sorunum hakkında akşam bişey yazacağım dediniz diye merak ettim
siz 4k film oynattınız mı bu tv de yada yolunu biliyor musunuz
tamam sağolasın
-
karanlık ortamda resim çekermisiniz sizde badding veya ışık sızma yok sanırım bluray 4k hdr film ss çok iyi olur
-
Televizyonu aldınız mı.
Memnun musunuz?
Aldınız ise firma yazılım veriyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum soru bana ise cevap vereyim. Televizyondan memnunum, gayet güzel sadece beni bir bayi almadan önce USB den 4k film oynatabilirsiniz diye yanılttı.
Şimdi onu çözmeye çalışıyorum.
-
Sağolun.
Bende 43 inc 885 modelini alacağım.
Hiç aldığınızdan beri televizyona güncelleme geldimi.
Firmanın yazılım konusunda desteği nasıl.
Hayır henüz bir güncelleme gelmedi.
Arçeliğin ürün desteğini soruyorsanız eğer, bu konu çoook uzun, iyidir yada kötüdür demek zor.
Tahminimce neredeyse eşit sayıda şikayet ve memnuniyet vardır arçelikten
-
Sony televizyonum 5 yılı geçti güvenlik güncellemesi aldı.
Tek korkum problem çıktığında yazılım desteği verememesi.
Kasada açıp kapama tuşu yok denmiş. İnceleme videosunda inceleyen var olduğunu gösterdi. Arçelik yazısının alt kısmındaymış. Uzun zaman kullananlar bile bilmiyormuş.
Ben de bu TV'den almayı düşünüyorum. Aklımı çeldi. Fakat şiddetle cevabını merak ettiğim bir soru var.
Arçelik ve Grundig ve BEKO Koç holding bünyesinde imal ediliyor. TCL ise Bilkom şirketine ait. Bilkom ise Koç Holding kuruluşu imiş. TCL markasına neden Arçelik veya BEKO servisleri hizmet vermiyor.
Son soru. Arçelik mi? Grundig mi? TCL'mi.
-
Bütçen uygunsa LG veya Philips OLED tv al.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fathTR -- 13 Şubat 2023; 16:19:13 > -
TCL 55 P735'te karar kıldım. Özelliklerine baktım. Artı şeyler var.
HDMI 3 tane ve hepsi 2.1
Gerçek tarama 60 Hz.
Dolby Vision ve Dolby Atmos var.
Android değil yalnız. Google TV işletim sistemli.
USB 3.0
Bluetoth. Wi-Fi.
-
TCL 55 P735 ekran niti düşük 225 nit hdr vs dolby vision bekleme
Arçelik 9 serisi paneli çok çok daha iyi zaten lg 9 serisi panel var
hayırlı olsun
-
-
9 serisi ve 8 serisi arasinda ne fark var biliyor muyuz? Aynı şekilde grundigte 9760 ve 8960 arasında ne fark var?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X