Şimdi Ara

Arçelik Klima sorunum?!?!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar. Evimde sanırım 24 btu bi arçelik klima var.
    Klima akşamları deli gibi soğutuyor. Üşütecek kadar iyi derecede. Ama sabah öğlen soğutmuyor. Sadece fan üflüyor. Dış ünitede pervane dönüyor. Motor devreye girmiyor. İnternetden baktım bi sonuç bulamadım.
    Yani gaz sorunu olsa akşamda soğutmaz diye düşünüyorum. düşüncelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum
     Arçelik Klima sorunum?!?!?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dış ünite belli bir sıcaklığın üstündeyken çalışmıyor olmalı. İç yapısını bilmiyorum ama acaba dış ünitenin içinde dış sıcaklığı ölçen bir termometre olabilir mi? Belki yanlış ölçtüğü için devreye girmiyordur kompresör? Akşam hava sıcaklığı düşünce eşik değerin altına iniyor ve devreye giriyordur.

Tahmin sadece.
  • igorparker İ kullanıcısına yanıt
    Bende bu mantığı düşündüm hocam. Ama bilgim yok pek bu konuda. Dediğin gibiyse de çözümü nedir acaba bilmiyorum. Yorumun için teşekkürler

• servisine durumu anlat klimada kompresor devreye girmiyodur onun termometresi vardır kesin %100 budur
  • aynısı bizde de oluyor hocam, ben de tam konu açıcaktım şimdi gördüğüm iyi oldu. konuyu takibe alayım çözümünü bulursanız yazarsınız buraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azrailkere

servisine durumu anlat klimada kompresor devreye girmiyodur onun termometresi vardır kesin %100 budur

Dediğiniz gibidir muhtemelen ama çözümü servismidir?
    Yani elektrik elektronikçiyim. Benim yapma olayım yokmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: MrPoine

aynısı bizde de oluyor hocam, ben de tam konu açıcaktım şimdi gördüğüm iyi oldu. konuyu takibe alayım çözümünü bulursanız yazarsınız buraya.

Araştırıyorum. Bulursaam çözümü paylaşırım sizinle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Airfel Mobil Klima sorunu
    13 yıl önce açıldı
    seg klima sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer sorun buysa gerçekten, çözümü basit ve ucuzdur bence. Altı üstü sıcaklık ölçen bir devre çünkü.
  • İşte o kadar basitse girişecem dış üniteye. Mesela şuan çılgınlar gibi sogutuyor. Ama eminim yarın sabah sogutmicak

• GreenMasterTR kullanıcısına yanıt
    uplıyım konuyu, bir çözüm bulabildiniz mi ?
  • Malesef. Çalışıyor öğlen ha diyorum düzeldi geri bozuluyor. Servis çağırıp soracam haftaya

• Bu cihazlarda elektronik kart var mi bilmiyorum ama muhtemelen vardır. Sorununuz bence oradan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojana -- 22 Ağustos 2015; 7:59:44 >
  • Arkadaşlar Selamın aleyküm bi sorunum var airwell klimam var ama yazın soğukda çalıştığı zaman sıfır ses kışın sıcakda çalıştığı zaman ise gürültülü çalışıyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gokturkler033@ kullanıcısına yanıt
    Konu açarsan daha kısa çözüme ulaşırsın bence hocam
  • Konu açtım saolsun bi arkadaş yardımcı oldu form da yeniyim daha prosedürleri öğrenemedim bilgin için teşekkür ederim kardeşim saol

• GreenMasterTR kullanıcısına yanıt
    Konu açtım saolsun bi arkadaş yardımcı oldu form da yeniyim daha prosedürleri öğrenemedim bilgin için teşekkür ederim kardeşim saol

• gokturkler033@ kullanıcısına yanıt
    Rica ederim sorununa çözüm bul da gerisi önemli değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.