Şimdi Ara

ARÇELİK KLİMALAR NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.arcelik.com.tr/Cultures/tr-TR/ArcelikUrunler/8917520100.htm?&productCode=8917520100

Yukarıdaki klimayı almayı düsünüyorum

Aynı ürünün mitsubishisi yüzde 50 pahalı..

Arçelik sorun çıkarır mı?

• kesinlikle sorun çıkarmaz iyidir.fakat kaliteli klimalardan (daikin,mitsubishi,fujitsu,toshiba,hithachi) 20 metre kare için 12000 btu takacağın yere işte böyle 18000 lik takarsın.
    1-çok elektrik tüketirsin
    2-ısıtmaz
    3-sesli çalışır
    4-klimanın ömrü diğerlerinin 1/3 kadardır
    5-çin malı klimayı türk malı diye satarlar
  • 4705 yerin 4710 modelini düşün şu plazmalı olan o senin için uygun olanı olacaktır benden tavsiye fiyatlarını falan bilmem ama.
    quote:

Orjinalden alıntı: proffesor

http://www.arcelik.com.tr/Cultures/tr-TR/ArcelikUrunler/8917520100.htm?&productCode=8917520100

• quote:

Orijinalden alıntı: EMRE_SAGANAK

4705 yerin 4710 modelini düşün şu plazmalı olan o senin için uygun olanı olacaktır benden tavsiye fiyatlarını falan bilmem ama.
    quote:

http://www.arcelik.com.tr/Cultures/tr-TR/ArcelikUrunler/8917520100.htm?&productCode=8917520100

klima bir kere alınır iyi araştır arcelik klimalara verilercek para boşuna olur ısıtmada sorun yasarsın sesli git iklimsada ki klimaları incele klimanın montajı duzgun yapılırsa arıza oranıda dusuyor bır kere al rahat et arcelik sadece REKLAM yapmayı iyi biliyor gerisi boş

• quote:

Orijinalden alıntı: mixkombine

klima bir kere alınır iyi araştır arcelik klimalara verilercek para boşuna olur ısıtmada sorun yasarsın sesli git iklimsada ki klimaları incele klimanın montajı duzgun yapılırsa arıza oranıda dusuyor bır kere al rahat et arcelik sadece REKLAM yapmayı iyi biliyor gerisi boş

Alıntıları Göster
    Hem ısıtma hem soğutma 4 mevsim kullanmayı düşünüyorsanız ilk masrafı fazla da olsa sonradan başınız ağrımamaması için Mitsubishi veya diğer kaliteli markalardan birini tavsiye ederim. Sadece 1-2 ay soğutma için kullanırım, sesi de rahatsız etmez diyorsanız Arçelik de en azından yaygın servis ağıyla sizi çok üzmez.
    Sonuçta sizin değerlendirip ihtiyaçlarınıza göre vereceğiniz bir karar.

• quote:

Orijinalden alıntı: siskebap

Hem ısıtma hem soğutma 4 mevsim kullanmayı düşünüyorsanız ilk masrafı fazla da olsa sonradan başınız ağrımamaması için Mitsubishi veya diğer kaliteli markalardan birini tavsiye ederim. Sadece 1-2 ay soğutma için kullanırım, sesi de rahatsız etmez diyorsanız Arçelik de en azından yaygın servis ağıyla sizi çok üzmez.
    Sonuçta sizin değerlendirip ihtiyaçlarınıza göre vereceğiniz bir karar.

Alıntıları Göster
    2 senedir 18000 btu luk arcelik A (sozde) sinifi klima kullaniyorum erdekteyim kisin isinmak icin kullanamazsin ama yazin sogutmada problem yok arcelik olarak gurultulu calisma rahatsiz edici boyutlarda ufleme sesi ve kabarik fatura derim tek artisi lcd ekran bozuldu onuda telefonla servisi aradim ertesi gun gelip taktilar. illaki alacagim dersen kaliteli markalardan 12000-14000 btu olanlarindan alabilirsin sorun olacagini sanmam,

• quote:

Orijinalden alıntı: esesefe

2 senedir 18000 btu luk arcelik A (sozde) sinifi klima kullaniyorum erdekteyim kisin isinmak icin kullanamazsin ama yazin sogutmada problem yok arcelik olarak gurultulu calisma rahatsiz edici boyutlarda ufleme sesi ve kabarik fatura derim tek artisi lcd ekran bozuldu onuda telefonla servisi aradim ertesi gun gelip taktilar. illaki alacagim dersen kaliteli markalardan 12000-14000 btu olanlarindan alabilirsin sorun olacagini sanmam,

Alıntıları Göster
    Sn. Professor,

Arçelik klimalardan en uygun modeli seçmek için aşağıdaki linkten yararlanabilirsin:

http://www.sikayetvar.com/index.php?loc=categories&tree=339,487&level=3&id=487&fno=1

Kolay gelsin.

Başkan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch mu?Arçelik mi?
    10 yıl önce açıldı
    Arçelik mi Beko mu
    2 yıl önce açıldı
    Arçelik mi Vestel Klima mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

klimalarda genelde teknık sorun yaşanmıyor..nede olsa teknık desteklerı iyi ve bol..ben satışı yapılan firmada çalışıyorum öneririm yani

• quote:

Orijinalden alıntı: lynrdskynrd

quote:

klimalarda genelde teknık sorun yaşanmıyor..nede olsa teknık desteklerı iyi ve bol..ben satışı yapılan firmada çalışıyorum öneririm yani
    Parçası bol diye,kendi klima degil hiç bir şey üretemeyen firmadan ürün alınmaz,servisi bolsa demekki bol bol arıza yapıyor demektir,servisi az olsun ama ürün saglam olsun,arçelik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanım-haber -- 2 Şubat 2008; 23:36:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: donanım-haber

Parçası bol diye,kendi klima degil hiç bir şey üretemeyen firmadan ürün alınmaz,servisi bolsa demekki bol bol arıza yapıyor demektir,servisi az olsun ama ürün saglam olsun,arçelik

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: cool82

Alıntıları Göster
    Dahalen millet arçelik,vestel,demirdöküm,eca gib markaları türk sanıyor,ya türk marka var bunlar yurt dışından alarak kötü montajla millete 10.kalite mal satıyorlar,araştırmayan halkımda AA bak türkler ne güzel klima yapmış,ya evet evet yapmışlar,ama neyeyerli hiç bir şey yok sadece bizleriz yerli,her ürünü alırken bunu gerçekten yapan firmadan alın aracı kötü montajcı firmalardan almayın

arçelik ilk önce ekmak kızartma makimnesi yapsın belki sonrada çamaşır makinesi yapar daha sonrada belki klimanın plasitigini yavaş yaval başlar yapmaya,

• quote:

Dahalen millet arçelik,vestel,demirdöküm,eca gib markaları türk sanıyor,ya türk marka var bunlar yurt dışından alarak kötü montajla millete 10.kalite mal satıyorlar,araştırmayan halkımda AA bak türkler ne güzel klima yapmış,ya evet evet yapmışlar,ama neyeyerli hiç bir şey yok sadece bizleriz yerli,her ürünü alırken bunu gerçekten yapan firmadan alın aracı kötü montajcı firmalardan almayın

arçelik ilk önce ekmak kızartma makimnesi yapsın belki sonrada çamaşır makinesi yapar daha sonrada belki klimanın plasitigini yavaş yaval başlar yapmaya,

Alıntıları Göster
    iyi geceler;
    forumun yazılarını okuduysanız daha önce 1,5 aya kadar önce arçelik-lg klima fabrikasında ar-ge teknikeriydim.
    Sizin o hiçbişey yapmayı bilmiyo diye tabir ettiğiniz firmada bu iş için 24 saat 7 gün boyunca çalışan personeller var sadece iş geliştirmekle görevli Türkiyede başka eşi olmayan Milyar dolarlık laboratuar odaları Arçelikte araştır bakalım madem araştırmayı seviyosun görmek mi istiyosun Organize sanayi bölgesi ihsandede cad. Arçelik - lg klima fabrikası git bir gör bakalım ozaman ver kararını elektronik kartın içerisinde bulunan tek bir diyot bile rosch deneylerine tabi tutuluyor. Senin kılcal boru diye tabir ettiğin kapileri bir ürün üzerinde enaz 10 defa değişiyor. Gaz miktarı hassas terazi yardımıyla gramaj olarak ayarlanıyor.klimanın etiketinde yazan miktar rastgele seçilmiş bir rakam değil orada 24 saat çalışan personelin belirlediği rakamlar. Tamam daikin kalitesinde bir klima üretemiyor olabilir neden? Ülkemiz gerek döviz olsun gerek petrol olsun en pahalı ülkelerden bunların hesabını yapınca ortaya nasıl rakamlar çıkıyor? o kalitede bir ürünü yapsalar üzerine kar payınıda koyarak Alabilecek kaç kişi var? Ya gidip görün yada atıp tutmayın bu sadece sizin için değil benim içinde geçerli varlığından bile haberdar olmadığımız şeylerin arkasından atıp tutmayalım. kendinize iyi bakın...
    quote:

Orjinalden alıntı: donanım-haber

• quote:

Orijinalden alıntı: EMRE_SAGANAK

iyi geceler;
    forumun yazılarını okuduysanız daha önce 1,5 aya kadar önce arçelik-lg klima fabrikasında ar-ge teknikeriydim.
    Sizin o hiçbişey yapmayı bilmiyo diye tabir ettiğiniz firmada bu iş için 24 saat 7 gün boyunca çalışan personeller var sadece iş geliştirmekle görevli Türkiyede başka eşi olmayan Milyar dolarlık laboratuar odaları Arçelikte araştır bakalım madem araştırmayı seviyosun görmek mi istiyosun Organize sanayi bölgesi ihsandede cad. Arçelik - lg klima fabrikası git bir gör bakalım ozaman ver kararını elektronik kartın içerisinde bulunan tek bir diyot bile rosch deneylerine tabi tutuluyor. Senin kılcal boru diye tabir ettiğin kapileri bir ürün üzerinde enaz 10 defa değişiyor. Gaz miktarı hassas terazi yardımıyla gramaj olarak ayarlanıyor.klimanın etiketinde yazan miktar rastgele seçilmiş bir rakam değil orada 24 saat çalışan personelin belirlediği rakamlar. Tamam daikin kalitesinde bir klima üretemiyor olabilir neden? Ülkemiz gerek döviz olsun gerek petrol olsun en pahalı ülkelerden bunların hesabını yapınca ortaya nasıl rakamlar çıkıyor? o kalitede bir ürünü yapsalar üzerine kar payınıda koyarak Alabilecek kaç kişi var? Ya gidip görün yada atıp tutmayın bu sadece sizin için değil benim içinde geçerli varlığından bile haberdar olmadığımız şeylerin arkasından atıp tutmayalım. kendinize iyi bakın...
    quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: EMRE_SAGANAK

iyi geceler;
    quote:

Evet 1.5 ay önceki ve şimdiki durumunuz beni ilgilendirmez,orada gözü kapalı çalışmışsınız sanırım,arçelik degil o klimalar LG eger farkında iseniz orada çalıştıgınız süre boyunca,kendimizi kandırmayalım,eger gene farkında vede araştırmayı seviyorsanız o fabrika korelilerle ortak biz klima üretecek teknolojiye sahip degiliz,siz sanabilirsiniz,orada azda olsa çalışmış olsanız bile,

neyi geliştiriyorlar hazır lopumudaıkın degil o klima dıamond,elektra,haier,fuji bile olamaz
    belki sunyy olabilirazıcık gözümüzü açsak görecegiz,anlatmak istedigimiz klimaların bizle asla alaksaının olmadıgıdır,biz dışardan hazır lpo alıp kötü bir ontaj yaparak satıuyoruz olay bu,koca ülke montaj sanayidir teknoloji yok

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: EMRE_SAGANAK

iyi geceler;
    quote:

Evet 1.5 ay önceki ve şimdiki durumunuz beni ilgilendirmez,orada gözü kapalı çalışmışsınız sanırım,arçelik degil o klimalar LG eger farkında iseniz orada çalıştıgınız süre boyunca,kendimizi kandırmayalım,eger gene farkında vede araştırmayı seviyorsanız o fabrika korelilerle ortak biz klima üretecek teknolojiye sahip degiliz,siz sanabilirsiniz,orada azda olsa çalışmış olsanız bile,

neyi geliştiriyorlar hazır lopumudaıkın degil o klima dıamond,elektra,haier,fuji bile olamaz
    belki sunyy olabilirazıcık gözümüzü açsak görecegiz,anlatmak istedigimiz klimaların bizle asla alaksaının olmadıgıdır,biz dışardan hazır lpo alıp kötü bir ontaj yaparak satıuyoruz olay bu,koca ülke montaj sanayidir teknoloji yok

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar klima bölümünde nedir bu fakelerden geçilmiyor ya?Ceza almış ya da sınırsız uzaklaştırılmış şahıslar sürekli fake nik alıp burada insanları yanıltıyorlar.Ayıptır ya.Bunu yapan da 2-3 kişi var.Onları da bilmeyen yoktur sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

Arkadaşlar klima bölümünde nedir bu fakelerden geçilmiyor ya?Ceza almış ya da sınırsız uzaklaştırılmış şahıslar sürekli fake nik alıp burada insanları yanıltıyorlar.Ayıptır ya.Bunu yapan da 2-3 kişi var.Onları da bilmeyen yoktur sanırım.

Alıntıları Göster
    lg beko klima aldık pişman olduk. vestel keza.
    bu markaları hiç tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

lg beko klima aldık pişman olduk. vestel keza.
    bu markaları hiç tavsiye etmem.

Alıntıları Göster
    1-Bazı arkadaşlar bu "Fake"(daha amiyane tabirle "sahteciler") bu bölümde yeterince var,utanmadan sıkılmadan hala ahkam
    kesiyorlar!!ayıp yahu,bunların bazılarını şikayet ettim,ancak yönetimde sanırım bu hasta ruhlu(utanmaz)kişilerden bıktı,baş edemiyor!
    Abuk-subuk ifadeler,bozuk cümleler,saçma smiley ler kullanmak v.s
    Herifler bu arada bilgi verseler v.s amenna ama nerede onlarda o kalite,sadece Vestel/Arçelik gibi özellikle bazı firmalardan büyük ithimalle
    kuyruk acıları var,böyle terbiyesiz-seviyesiz vede komik sıfatlarla sözde eleştiri yapıyorlar,terkedin bu siteyi böyle abuk üyeler!!

2-Bende Vestel aldım oldukça ağırda eleştirdim ama böyle seviyesiz ve komik ifadeler ile değil,ayrıca sapla-samanıda bir birinden iyi ayırt
    edeceksin eleştiri yaparken,adam muazzam tesisler kurmuş,en azından orada binlerce kişi """ekmek yiyor"" bunların aileleri ile onbinleri bulup,
    yarattığı yan-sanayi ve iç piyasa faktörü ilede yüzbinlerce insana iş-emek v.s imkanı doğuruyorlar,ahkam kesen "hainler"(çünkü bunları ancak
    böyle tanımlamak gerekiyor!!!) eleştiri filan yapmayıp adeta TÜRK milletinide bir şekilde rencide etmektedirler,herkes aklını başına alsın,yok Çin
    malı yok bilmem ne malı üretiliyor filan diyerek küçümsemek ayıp oluyor!!

3-Birisi gidip iyi malı alıyor bir dünya paraya satıyor herne kadar mal kaliteli vede dolayısıyla pahalıda olsa,bu malları her vatandaş parayı "şak"diye basıp alamaz!!
    biraz izan sahibi olsun ahkam kesen o malum kişiler!!

4-Elbette hemen herkes öğrendi neyin ne olduğunu ama adamın cebini soran varmı!!
    Daikin al,yok Mits.Elec.al,yok o olmazsa Sharp al,...emrin olur beyim... parasınıda sen ödeyiver o zaman gari!!
    -------------------
    O bahsedilen malların hangisi ÇİN malı değil acaba!!
    Parçaların tek tek nerede üretildiğini biliyormu o ahkamcılar,hangisi Kore/Japonyaya gidipte bir tesis gördü acep!yada Çin de ne gördü!
    Benim neredeyse 30 seneye yakın zamanım bu işlerde ve Uzakdoğuda geçti(Elektronik konularında) ancak neyin nerede üretildiğini
    çok çok iyi biliyorum!"Made in Japan" yada "Made in Kore" diye bildiğiniz ürünlerin kaç tanesi acaba buralarda üretildiki,heriflerin yaptıkları
    numaraları anlatsam burada sayfalar yetmez(çünkü bende o numaraları yapan birisiydim zamanında!!)açtırmayın ağzımı,anlatırsam
    ....vay anasını yaw demek böyle böyle oluyormuş deyip şaşırıp kalırsınız sonra...
    Uzakdoğu yu bilmeden,bizatihi bu işlerin tam içine girmeden,kimse cart-curt edipte insanın asabını bozmasın sonra!!
    -------------
    Ama "Kalite" denen bir oldunun varlığından elbette söz etmeden geçemeyiz ve bunun şimdilerde adı ne Japonya nede Kore dir........
    Yahu bu heriflerin neredeyse bütün tesisleri ÇİN dedir!!Kore/Japonya daki tesisler USA/Canada/Domestic Market/Avustralya/Y.Zellanda gibi
    belirli pazarlar ki artık buraların mallarıda büyük çoğunlukta ÇİN malıdır.......
    Sadece parayı verirsen kalite malı ürettirebilirsin,herifler aklınızın alamayacağı kadar kaliteli mal yapabiliyorlar,sen sadece PARA dan haber ver
    Çin liye............

Dünya sahtekar olmuş artık bu işlerde,sonra kalkıp Vestel-Arçelik e filan laf etmeyin bilip bilmeden!!!
    Bugün İtalyan lar yada USA lı firmalar bile Çin den mal yaptırıp "Made in Italy" diye kendi pazarlarında hatta bunları bizim piyasada da
    "Made ın Italy" diye görebilirsiniz!!!(keriz çook memlekette nasılsa!!şimdi bu olayı adama anlatsan..yaw bu mal İtalyan değil halisÇin
    malı diye herif inanmaz......aynı lafım Klimaların neredeyse tamamı içinde geçerlidir!!!sadece çok kaliteli üst markalarda bazı parçalar
    hala Japon olsada>>acaba(artık bunuda anlatmıyayım)

Onun için kalkıp Vestel-Arçelik düşmalığını yapan "art-niyetli" insanlar;at gözlüklerini çıkarsınlar gari!!!
    Yani ne olacaktıki..o paraya o kadar mal oluyor,Vestel-Arçelik te bilir çok kaliteli mal yapmasını ama bunun fiyatı YTL 500 değilde>>>YTL 1.500 olsa
    nasıl olaccak bu iş yada kaç kişi alacak o zaman bu malı!!
    Onu üretemez bunu üretemez deyip sürekli aşağılamak hikayedir,ver parayı yapsın istediğin malı,nasılsa gidip Çin den çok daha iyisini alıp yapacaktır
    ama o ucuz paraya maliyet olamayacaktır..........

%100 TÜRK malı işide artık maalesef bitti,çünkü basiretsiz yöneticiler memleketi öyle güzel yönettilerki,işte eserleri ortada!!!
    Montaj dan başka bir şey yok,artık bu saatten sonrada olmaz-olamaz>>çünkü ÇİN ile kimse rekabet edemez!!
    Ayrıca İthalatın kapısını sonuna kadarda açınca,yerli müteşebbis tamamen olayı ÇİN e yıktı!!
    Zamanında teşvik edecektin böyle çok büyük yatırımcıları(Vergi+Altyapı+Enerji v.s vs) gibi bütün unsurları verseydin bugün
    bu hallerde olmazdık ve böyle art-niyetli eleştiri yapan hainlerde bunları yazamazdı!!!
    ------
    Selamlar

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

dostum it sector tecrübem 8 yıla dayanıyor...(tecrübe ve iş deneyimim doğrultusunda)bu forumun temel prensiplerınden bahsetmem gerekirse seni ve bilmeyen arkadaşları bilgilendirmek babında bazı şeyler yazmak istiyorum..dünyada sadece bir iki marka dışında DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI üreten firmaların product sürecindeki ürettiği ürünlerin kalite standartları aynıdır..çok farklılık göstermez...mevcut bir iki firma ürünlerinin de fiyat kategorileri sizlerinde bildiği gibi yüksek tir... tabiki kişisel tercih markada arz talebi doğurur...ama özelikle bilinmesi gereken konunun şu olduğunu söyleyebilirimki, türkiye-çin-kore-fransa üretimi olan arçelik markasının muhadil avrupa ürünlerden kalite bazında çok farklılık göstermediği gerçeğidir...siemens de veya boshc ta yaşayacağınız servis ve yedek parça sorunu arçelik markasında asla yaşamayacağınız bir gerçektir... markanın servis ağının çok olması demek o ürünün bozuk ve kötü ürün çıkardığı anlamına ASLA gelmez..türkiyede philips-sony-samsung ürünlerinin servis ağı inanılmaz boyutlardadır..(ortadoğu ülkelerinde ki en çok teknık servıs destek ağı mevcuttur) bu durumda bu ürünlerin de kalitelerini sorgulamak durumuna girmek zorunda kalacağız...klima şofben vesaire mevcut beyaz eşya tüketiminde seçeceğiniz marka türk olacaksa bu arçelik olmalıdır...(vestel-ariston-replon- v.s ) onun dışında yabancı bir marka seçimi tamamen kişisel tercihinize kalmıştır...bu konu hakkında ki yazdıklarım tamamen bilgilendirmek amaçlıdır...kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: lynrdskynrd

quote:

dostum it sector tecrübem 8 yıla dayanıyor...(tecrübe ve iş deneyimim doğrultusunda)bu forumun temel prensiplerınden bahsetmem gerekirse seni ve bilmeyen arkadaşları bilgilendirmek babında bazı şeyler yazmak istiyorum..dünyada sadece bir iki marka dışında DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI üreten firmaların product sürecindeki ürettiği ürünlerin kalite standartları aynıdır..çok farklılık göstermez...mevcut bir iki firma ürünlerinin de fiyat kategorileri sizlerinde bildiği gibi yüksek tir... tabiki kişisel tercih markada arz talebi doğurur...ama özelikle bilinmesi gereken konunun şu olduğunu söyleyebilirimki, türkiye-çin-kore-fransa üretimi olan arçelik markasının muhadil avrupa ürünlerden kalite bazında çok farklılık göstermediği gerçeğidir...siemens de veya boshc ta yaşayacağınız servis ve yedek parça sorunu arçelik markasında asla yaşamayacağınız bir gerçektir... markanın servis ağının çok olması demek o ürünün bozuk ve kötü ürün çıkardığı anlamına ASLA gelmez..türkiyede philips-sony-samsung ürünlerinin servis ağı inanılmaz boyutlardadır..(ortadoğu ülkelerinde ki en çok teknık servıs destek ağı mevcuttur) bu durumda bu ürünlerin de kalitelerini sorgulamak durumuna girmek zorunda kalacağız...klima şofben vesaire mevcut beyaz eşya tüketiminde seçeceğiniz marka türk olacaksa bu arçelik olmalıdır...(vestel-ariston-replon- v.s ) onun dışında yabancı bir marka seçimi tamamen kişisel tercihinize kalmıştır...bu konu hakkında ki yazdıklarım tamamen bilgilendirmek amaçlıdır...kolay gelsin

Alıntıları Göster
    lynrdskynrd

dedikleriniz tamamına yakını gerçek dışıdır,

ben ve aile bireylerinden digeri aynı ürünlerden aldık,sadece ben farklı markalardan en iyi yaptıkları ürünleri aldım,ailenin diger üyesi,ise arçelik aldı,

ee sonuç ne oldu bilin bakalım ben 5-10-20 senedir aynı ürünleri kullanıyorum o aile bireyleri ise benim üzerime 50 kez ürün degiştirdiler,arada sinir olduklarıda cabası,ve dahalen çevremden bu tür şikayetler alıyorum,örnek karşı komşum 20 senelik 2200 çamaşır makinesine güvenerek(bu siemens patentli arçeliktir)gene arçelik aldı halbuki arkasına baksa idi orada siemens yazıyordu,el sonuç bu aldıgı daha 15 gün sonunda sık sık servise gitmeye başladı,ve arkadaş saldı çayıra makineyi çünkü bıktı nereye kadar giderse ugraşamayacagım diyor,

kardeşim orbital aldı 3 kere çamaşır makinesi degişti,18-22 artık sayıyı 15 den sonra bıraktık saymayı servise gitti genede adam olmadı 14 saatte 22 saatte çamaşır yıkayan dünyada nadir makinelerden biridir,

bende bir arçelik klima alma hatasına düştüm evimde mostralık olarak duruyor,sesindende,elektrik sarfiyatında,defrosunda bıktım usandım,siz öyle zannedin dünyada bunu bir iki firma yapıyor hepsi aynı kardeşim diyin ama degil,bizimkiler ellerine aldıklarını bile dogru montaj yapamıyorlarki,30 senedir büyük firmalarda çalıştım ve dahalen çalışıyorum ben bizi iyi bilirim,malın kalitesini düşürmeyi,adamı boyayarak eşine satmasını iyi biliriz ama elektronik ürün diyince duracaksın,gerçi her ürünümüzde bu var,araştırın görün gıda sektöründe de çalışan bir tanıdıklarınız yokmu,matbaada çalışanlarınız yokmu,araştırın etrafınız ugur dündarlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doranamia -- 3 Şubat 2008; 23:39:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: doranamia

lynrdskynrd

ben ve aile bireylerinden digeri aynı ürünlerden aldık,sadece ben farklı markalardan en iyi yaptıkları ürünleri aldım,ailenin diger üyesi,ise arçelik aldı,

ee sonuç ne oldu bilin bakalım ben 5-10-20 senedir aynı ürünleri kullanıyorum o aile bireyleri ise benim üzerime 50 kez ürün degiştirdiler,arada sinir olduklarıda cabası,ve dahalen çevremden bu tür şikayetler alıyorum,örnek karşı komşum 20 senelik 2200 çamaşır makinesine güvenerek(bu siemens patentli arçeliktir)gene arçelik aldı halbuki arkasına baksa idi orada siemens yazıyordu,el sonuç bu aldıgı daha 15 gün sonunda sık sık servise gitmeye başladı,ve arkadaş saldı çayıra makineyi çünkü bıktı nereye kadar giderse ugraşamayacagım diyor,

kardeşim orbital aldı 3 kere çamaşır makinesi degişti,18-22 artık sayıyı 15 den sonra bıraktık saymayı servise gitti genede adam olmadı 14 saatte 22 saatte çamaşır yıkayan dünyada nadir makinelerden biridir,

bende bir arçelik klima alma hatasına düştüm evimde mostralık olarak duruyor,sesindende,elektrik sarfiyatında,defrosunda bıktım usandım,siz öyle zannedin dünyada bunu bir iki firma yapıyor hepsi aynı kardeşim diyin ama degil,bizimkiler ellerine aldıklarını bile dogru montaj yapamıyorlarki,30 senedir büyük firmalarda çalıştım ve dahalen çalışıyorum ben bizi iyi bilirim,malın kalitesini düşürmeyi,adamı boyayarak eşine satmasını iyi biliriz ama elektronik ürün diyince duracaksın,gerçi her ürünümüzde bu var,araştırın görün gıda sektöründe de çalışan bir tanıdıklarınız yokmu,matbaada çalışanlarınız yokmu,araştırın etrafınız ugur dündarlık.

Alıntıları Göster
    Evet bende size aynen katılıyorum arçelik ve beko markalarını amerikada ,almanyada,japonyada ve diğer dünya devletlerinde kime sorsanız herkes adlarını bilir.Bunlar dünya markalırıdır.işte bazıları bunların türk insanını kazıklamak için toplama cihazlar olduğu gibi yanlış fikirleri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: doranamia

lynrdskynrd

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: doranamia

lynrdskynrd

dostum senın ve cevrende yasanan bu duruma ınaırım ve haklısın...fakat ben sana senı şikayetını yada kullanıcı sorunlarıyla ılgılı bir yazı yazmadım..sen ıster kabul et ıster kabul etme zaten turkıyenın yuzde 65 kıtlesıne hıtap eden bır marka bu..begenmezsın ayrı konu..bende hazetmem fazlasıyla bu 2 markayı ama kalıte standartalrında e1 kaliteye ulaşmıs durumdalar...tekrar soyluyorum bu yazım tamamıyle bılgılendırmek anlamındadır..reklam ve tartışma niteliği taşımamak birlikte bilgi paylaşım üzerine açılmış bir yazıdır...bu yüzden insanların kişsel terchileri her zaman farklılık gösterır..ama şöyle bur örnek vereyım sana daha ıyı anlayacagını umuyorum...divx player var 2 tane birisi premıer diğeride arçelik..ikiside çin...ikiside aynı ürün ve çok farklılık göstermıyor...2 üründe bozuldugunda arçelik ten alacağın teknık destek le premıer den alacagın teknık desteğı bir tutamassın..premıer profılo garantısı verır ve profılo teknık servıslerınde ne hengameler donuyo annatamam...elinde patlar ürünün..ya zaten 50 mılyona almıstım dersın gider yenısı alırsın emın ol...ama arçelik beko da bu sorunu yaşamassın...
    yanı sen şimdi olayı arena programına çevirdin :) durum tabiki çok vahim durumda...piyasa bırbırıne gırmıs durumda..bu platformların açılma sebeplerıde zaten bundan kaynaklanıyor..adam bır flash usb alıcak formda arastırma yapıyor.hangısınden alsam dıye...ama haklı ben olsam bende yaparım..(doğru bilgi paylaşımı dahilinde )
    sadece içinde bulundugum durumlara örnek olarak sölemek ıstedım...beyaz eşya-kahverengi eşya herzaman teknık destek satış sonrası düşünülerek alınması gereken ürünlerdir.........................tekrar kolay gelsın....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.