Bildirim
ARÇELİK MD565S nereden alınır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: pro_man
Arkadaşlar evde kullanmak üzere Arçelik MD 565S almak istiyorum ve mümkünse mağazadan almak istiyorum(beklememek için) istanbul avrupa yakasında bu ürünü alabileceğim yer önerebilirmisiniz?
YOKMU YAKINDA Bİ ARÇELIK BAYISI BOŞA KONU ACIYORSUNUZ -
harbi boş konu olmuş bakkal gibi her caddede bulursun bir arçelik bayisi -
arkadaslar o kadar akil etmistim ben ama bu model arcelikte 222tl iken piyasada 100tlye bulunabilen bi urun. dolayisi ile belki koskoca donanimhaber ailesinden biri veya birileri gidip uygun satan bir yer biliyodur bende ondan faydalanirim diye yazdim. umarim derdimi anlatabilmisimdir simdi. yoksa 100 lira gibi bi fazladan vererek bu urunu tedarik edebilecegimin farkindayim -
quote:
Orijinalden alıntı: pro_man
arkadaslar o kadar akil etmistim ben ama bu model arcelikte 222tl iken piyasada 100tlye bulunabilen bi urun. dolayisi ile belki koskoca donanimhaber ailesinden biri veya birileri gidip uygun satan bir yer biliyodur bende ondan faydalanirim diye yazdim. umarim derdimi anlatabilmisimdir simdi. yoksa 100 lira gibi bi fazladan vererek bu urunu tedarik edebilecegimin farkindayim
HOCAM TUM BAYILERDE BEYAZI 99 TL DIYE BILIYORUM -
cevap icin tesekkurler yarin yakinimdaki bayiye ugrayip bi kontrol eder sonucu bildiririm :) -
-
http://www.hepsinialalim.com/Arcelik-60-cm-FirinKiler-Dolapli-Mutfak-Modulu,PR-1734.html
bende bu ürünü almayı düşünüyorum ama daha uygun bulabilir miyim bilmiyoru
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X