Şimdi Ara

arçelik mirror serisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar ağzı olan konuşuyor banlanıp gidiyo yeter artık bırakında gerçek kullanıcılar yorum yapsınlar bu nedir böyle herkez kendi malını met ediyor ayıp yani ayrıyetten klima adapazarı fabrikası üretimi bakalım görücez klima sağlam mı ? kelekmi?
  • ayrıca klimanın dış görünüşü son derece süper sadece dış görünüş için bile alınabilirki zaten kaliteli bir ürün o yüzden almak isteyen herkese tavsiye ediyorum...

not: her elektronik alette olduğu gibi "pazartesi imalatı" dediğimiz hatalı ürünler olabilir bunu tüm üretim hattına mal etmemek lazım...
  • Soğutma sorunu yoktur ama ısıtmada kar yağan memlekete Arçelik alınmaz. Zaten Heat-pump yazan klimaların pek farkı yoktur birbirinden al birini vur ötekine.

Bu arada Antalya'da genelde Arçelik kullanıcısı memnundur. Ama motor ya da iç ünite sesleri fazla olabiliyor. Bu Mirror serisinin özellikle ses konusundaki durumunu merak ediyorum. Bu aletten alan vatandaşlar bir zahmet yorumlarını yazsınlar artık
  • Arçelik Beko klimalar yerli üretimdir.Kullanma klavuzlarının arkasında Arçelik AŞ. adına Arçelik LG klima sanayi A.Ş. Kocaeli tarafından üretilmiştir yazıyor.Bu seri bence pahalı Active Plasma Plus serisi daha ekonomik ve özellikleri aynı.Biz bir önceki versiyon NeoPlasma modelini kullanıyoruz gayet iyi.
    http://forum.donanimhaber.com/m_23190981/mpage_1/key_/tm.htm
    quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Kore malıysa ben de değerlendirmeye alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantuğ-20 -- 3 Temmuz 2008; 12:47:07 >

• Active Plasma Plus 90040 almayi düşünüyorum mirror 90050 ile ayni özellikleri sadece dış görünüşü farkli. 790YTL tek cekim sizce nasil?
  • miror görünüş açısından çok güzel gözüküyor kesinlikle onu tercih edin tabi tavsiye ısrar yok:)
  • Arkadaşlar tam da benim aradığım özellikler var mirror da.Bi kere görünüşü çok şık.Salonu özenip bözenip dekore ediyosun sonra olmadık bi yere mecburen klima taktırıyosun estetik bozuluyor.Arçelik şimdi bi de frame serisi çıkardı hani şu tablo görünümünde olanlar.Onlar çok daha estetik ama artıları eksileri neler bilemiyorum.Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: delirotti

miror görünüş açısından çok güzel gözüküyor kesinlikle onu tercih edin tabi tavsiye ısrar yok:)

ulan delikorti,bok gibi klima alıpta havamı basacan lan
  • arkadaşlar ben 7685 almayı düşünüyorum. bosch un r410 gazlı (invarter olmayan) arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.