Bildirim
arçelik mirror serisi
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ewet arkadaşlar bende inverterlı olan modeli beko 7685 D almayı düşünüyorum kullanan varsayorum yazarsa sevinirim -
quote:
Orijinalden alıntı: delirotti
ewet arkadaşlar bende inverterlı olan modeli beko 7685 D almayı düşünüyorum kullanan varsayorum yazarsa sevinirimquote:
Orjinalden alıntı: delirotti
ewet arkadaşlar bende inverterlı olan modeli beko 7685 D almayı düşünüyorum kullanan varsayorum yazarsa sevinirim
mirror ve invetech modeli için direk kore malı diyorlar ama dogrumuki eger dogru ise hemen alacagım
-
arkadaslar gectıgımız aylarda arcelık mirror 25400 btu luk klıma aldım sormak ıstedıgınız neyse beklıyorum..benım soyleyeceklerım.sogutması mukemmel ..ısıtmasıda super bır kac hafta ısıtmada kullanma ımkanım olmustu..ısıtmada soguk ufleme olayı yok bır cok klımada oldugu gıbıyani ıstenılen sıcaklıga gelınce dıs unıte durdugunda ıc unıtede hava uflemeyı durduruyor ayrıca ılk acılıstada ısınmadan hava uflemeye baslamıyor.sogutmada olctum bır ıkı dakıka en son 8 derecede hava ufluyordu daha fazla onunde duramadım dondugum ıcın ben bu klımayı 42 metre kare bır alanda kullanıyorum.aksamları yatmadan 12 metrekarelık odanın kapısınıda acıyorum mis gibi....sureklı 26 derecede calısıtırıyorum fazlasıyla yeterlı gelıyor..arcelık klımayı gercekten rahatlıkla onerebılırım.ancak sadece mirror modelını dıger neoplasma vesaıre modeller mırror kadar ıyımıdır bılemem hıc deneme ımkanım olmadıquote:
Orijinalden alıntı: Zaman-Mekanquote:
ewet arkadaşlar bende inverterlı olan modeli beko 7685 D almayı düşünüyorum kullanan varsayorum yazarsa sevinirim
mirror ve invetech modeli için direk kore malı diyorlar ama dogrumuki eger dogru ise hemen alacagım
Alıntıları Göster
-
ayın arkadaşım facesubken,quote:
Orijinalden alıntı: facesubken
arkadaslar gectıgımız aylarda arcelık mirror 25400 btu luk klıma aldım sormak ıstedıgınız neyse beklıyorum..benım soyleyeceklerım.sogutması mukemmel ..ısıtmasıda super bır kac hafta ısıtmada kullanma ımkanım olmustu..ısıtmada soguk ufleme olayı yok bır cok klımada oldugu gıbıyani ıstenılen sıcaklıga gelınce dıs unıte durdugunda ıc unıtede hava uflemeyı durduruyor ayrıca ılk acılıstada ısınmadan hava uflemeye baslamıyor.sogutmada olctum bır ıkı dakıka en son 8 derecede hava ufluyordu daha fazla onunde duramadım dondugum ıcın ben bu klımayı 42 metre kare bır alanda kullanıyorum.aksamları yatmadan 12 metrekarelık odanın kapısınıda acıyorum mis gibi....sureklı 26 derecede calısıtırıyorum fazlasıyla yeterlı gelıyor..arcelık klımayı gercekten rahatlıkla onerebılırım.ancak sadece mirror modelını dıger neoplasma vesaıre modeller mırror kadar ıyımıdır bılemem hıc deneme ımkanım olmadı
Alıntıları Göster
merak ettigim şudur acaba bu mirror klimalar ithalmi,kullanma kulavuzunun en sonlarında yazıyor olması lazım birde iç ünitenin yanında vede dış ünitenin yanındada yazıyor madeın kreamı eger kore malı ise direk almayı düşünüyorum,
kışın hiç defrosa girdimi,ses olayı nasıl gece yatabilirmiyim 12000 btu klimanın yanında
-
ben dedıgım gıbı bır kac hafta kullanabıldım ısıtmada ve hıc defrost olmadı ama asırı soguklarda ne olur bılemem..dedıgınız yerlerde kore yada turk dıye bırsey yazmıyor ancak kumandasının arka tarafında made in korea yazıyorquote:
Orijinalden alıntı: Zaman-Mekan
ayın arkadaşım facesubken,
merak ettigim şudur acaba bu mirror klimalar ithalmi,kullanma kulavuzunun en sonlarında yazıyor olması lazım birde iç ünitenin yanında vede dış ünitenin yanındada yazıyor madeın kreamı eger kore malı ise direk almayı düşünüyorum,
kışın hiç defrosa girdimi,ses olayı nasıl gece yatabilirmiyim 12000 btu klimanın yanında
Alıntıları Göster
-
quote:
ben dedıgım gıbı bır kac hafta kullanabıldım ısıtmada ve hıc defrost olmadı ama asırı soguklarda ne olur bılemem..dedıgınız yerlerde kore yada turk dıye bırsey yazmıyor ancak kumandasının arka tarafında made in korea yazıyor
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: facesubken
ben dedıgım gıbı bır kac hafta kullanabıldım ısıtmada ve hıc defrost olmadı ama asırı soguklarda ne olur bılemem..dedıgınız yerlerde kore yada turk dıye bırsey yazmıyor ancak kumandasının arka tarafında made in korea yazıyor
şimdi oldu işte aldım gitti,yarın birde magazada bakayım ok
-
yazmayı unutmusum ses olayı sadece en yuksek fan hızında var .dıger fan hızlarında ıyı.zaten yuksek fan hızında kullanılacak gıbı degıl sogutmada cunku durdugu yerden taa salonun sonuna kadar soguk ruzgar gelıyor..ayrıca alacagınız btudakı klımanın ses duzeyı daha dusuktur cunku 25400 btu ıle 12000 btu ıc unıte ve dıs unıte ses duzeylerı cok farklı..12000 ıc ve dıs unıte ses duzeylerı cok daha dusuk.almadan once brosurunde ses desılbellerını ıncelemıstım o cok daha dusuktu bızım klımaya gore.kesıf yaptırmadan sakın almayın.eger ılerde bozulacak olursa garantı dısı kalır.dedıklerı yada daha ustu btu alırsanız tamam ama dedıklerınden daha dusuk olursa bazı problemlerde garantı dısı sayıyorlarquote:
Alıntıları Göster
-
quote:
yazmayı unutmusum ses olayı sadece en yuksek fan hızında var .dıger fan hızlarında ıyı.zaten yuksek fan hızında kullanılacak gıbı degıl sogutmada cunku durdugu yerden taa salonun sonuna kadar soguk ruzgar gelıyor..ayrıca alacagınız btudakı klımanın ses duzeyı daha dusuktur cunku 25400 btu ıle 12000 btu ıc unıte ve dıs unıte ses duzeylerı cok farklı..12000 ıc ve dıs unıte ses duzeylerı cok daha dusuk.almadan once brosurunde ses desılbellerını ıncelemıstım o cok daha dusuktu bızım klımaya gore.kesıf yaptırmadan sakın almayın.eger ılerde bozulacak olursa garantı dısı kalır.dedıklerı yada daha ustu btu alırsanız tamam ama dedıklerınden daha dusuk olursa bazı problemlerde garantı dısı sayıyorlar
Alıntıları Gösterquote:
yazmayı unutmusum ses olayı sadece en yuksek fan hızında var .dıger fan hızlarında ıyı.zaten yuksek fan hızında kullanılacak gıbı degıl sogutmada cunku durdugu yerden taa salonun sonuna kadar soguk ruzgar gelıyor..ayrıca alacagınız btudakı klımanın ses duzeyı daha dusuktur cunku 25400 btu ıle 12000 btu ıc unıte ve dıs unıte ses duzeylerı cok farklı..12000 ıc ve dıs unıte ses duzeylerı cok daha dusuk.almadan once brosurunde ses desılbellerını ıncelemıstım o cok daha dusuktu bızım klımaya gore.kesıf yaptırmadan sakın almayın.eger ılerde bozulacak olursa garantı dısı kalır.dedıklerı yada daha ustu btu alırsanız tamam ama dedıklerınden daha dusuk olursa bazı problemlerde garantı dısı sayıyorlar
açıklamalar için sagolun,katalogu şimdi buldum iç ünite 32 desibel yazıyor,keşif yaptıracagım
-
o zaman sımdıden hayırlı olsunquote:
açıklamalar için sagolun,katalogu şimdi buldum iç ünite 32 desibel yazıyor,keşif yaptıracagım
Alıntıları Göster
-
quote:
o zaman sımdıden hayırlı olsun
Alıntıları Gösterquote:
sadece korkum kış konusu onuda servisten givence alırsam cumartesiye taktırırım
-
Kore malıysa ben de değerlendirmeye alabilirim.quote:
sadece korkum kış konusu onuda servisten givence alırsam cumartesiye taktırırım
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: candogan62
Kore malıysa ben de değerlendirmeye alabilirim.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: candogan62
-
bugün keşife geldiler kısmetse yarın taktırıyorum :)quote:
Orjinalden alıntı: candogan62
Alıntıları Göster
-
bende mirror serisinin 90050 modelini dusunuyorum. kullandiktan sonra izlenimlerini yazarsan pek makbule gecer. iyi gunlerquote:
bugün keşife geldiler kısmetse yarın taktırıyorum :)
Alıntıları Göster -
arkadaşlar ben vazgeçtim kullanan arkadaşlarda gidip inceledim bence alınmaz klima,fujitsu ile karşılaştırdım,fujitsu alacagım 9000 btu ınverter olanından,quote:
Orijinalden alıntı: h.u.s©
bende mirror serisinin 90050 modelini dusunuyorum. kullandiktan sonra izlenimlerini yazarsan pek makbule gecer. iyi gunler
Alıntıları Göster -
ben sipariş verdim yarın gelip takıyorlar inverterli modeli var 12060 onu aldım hayırlısı bakalım :) izlenimlerimi yazarım arkadaşlarquote:
Orijinalden alıntı: Zaman-Mekan
arkadaşlar ben vazgeçtim kullanan arkadaşlarda gidip inceledim bence alınmaz klima,fujitsu ile karşılaştırdım,fujitsu alacagım 9000 btu ınverter olanından,
Alıntıları Göster -
quote:
ben sipariş verdim yarın gelip takıyorlar inverterli modeli var 12060 onu aldım hayırlısı bakalım :) izlenimlerimi yazarım arkadaşlar
Alıntıları Gösterquote:
ben sipariş verdim yarın gelip takıyorlar inverterli modeli var 12060 onu aldım hayırlısı bakalım :) izlenimlerimi yazarım arkadaşlar
hayırlı olsun size ben o paraya kıyamadım fujitsu alacagım,görerek inceledim alanlar çok pişmanlar
-
alanlarımı gorerek ınceledınız pısmanlar ben ne kadar zamandır kullanıyorum ama nıyeyse pısman olmadım ve nıyeyse forumdanda uzaklastırılmısınız..lutfen buraya yanlı mesaj yazılmasın..cogu kısı servıs sahıbı ınsanlar ozellıle daıkın ve mıtusubıshı ve ınsanlar yanlıs yonlendırılıyor..tonla para verılen bu klımalarda 12000 btu ya kadar mı ne olanlarda uzaktan kumandadan kanat ayarı bıle yapılamıyor ustelık mırrorda kanatlarda uzun sure calıstıktan sonra nemın yogusarak evın ıcıne damlamaması ıcın kaplamayla kaplı ama o kadar paraya alınan klımada yok..sen gıt o malum onerılen klımalardan al (hepsını oneren bu klımaların servıslerı burda onerıyor) onun yerıne o kadar para ver ustune bırde sandalyeye cıkıp kanat ayarla bır yandanda yogusma nedenıyle evın ıcınde klımanın altında olusan gol manzarısını seyret .. neyse kısaca ınsanları yanlıs yonlendırmeyelım..zaman mekan sızde pahalı geldıgınden almadıgınız bellı kotulemek yerıne bunu acıkca yazın..benım klıma sureklı 26 derecede acık ama pısman olacagım bır sey olmadı..neyden pısman olmuslar onu neden yazmadınız lutfen artık ınsanları bu kadar pahalı urunler ıcın yanlıs yonlendırmeyın..bır kılo domates almıyoruz klıma alıyoruz az buz para degıl herkese tavsıyem bır yerlerde alacagınız klımayı deneyerek alın.kımsenın sozune bakmayınquote:
hayırlı olsun size ben o paraya kıyamadım fujitsu alacagım,görerek inceledim alanlar çok pişmanlar
Alıntıları Göster
-
mirror serisi görünüş itibari ile iyi gibi duruyor,eger direk kore ürünü ise LG olarak alınabilir,arçelik 7 sene öncede direk klimaları koreden getiriyordu ve şimdikilere göre baya kaliteli idiler bozulma fabrikasyon montajla başladı,özellikle ınverter serilerini iyi incemek lazım şu bakımdan eski inverter klimaları direk LG olmasına ragmen genede sorunluydu şu ankilerede mesafeli yaklaşmak lazımquote:
alanlarımı gorerek ınceledınız pısmanlar ben ne kadar zamandır kullanıyorum ama nıyeyse pısman olmadım ve nıyeyse forumdanda uzaklastırılmısınız..lutfen buraya yanlı mesaj yazılmasın..cogu kısı servıs sahıbı ınsanlar ozellıle daıkın ve mıtusubıshı ve ınsanlar yanlıs yonlendırılıyor..tonla para verılen bu klımalarda 12000 btu ya kadar mı ne olanlarda uzaktan kumandadan kanat ayarı bıle yapılamıyor ustelık mırrorda kanatlarda uzun sure calıstıktan sonra nemın yogusarak evın ıcıne damlamaması ıcın kaplamayla kaplı ama o kadar paraya alınan klımada yok..sen gıt o malum onerılen klımalardan al (hepsını oneren bu klımaların servıslerı burda onerıyor) onun yerıne o kadar para ver ustune bırde sandalyeye cıkıp kanat ayarla bır yandanda yogusma nedenıyle evın ıcınde klımanın altında olusan gol manzarısını seyret .. neyse kısaca ınsanları yanlıs yonlendırmeyelım..zaman mekan sızde pahalı geldıgınden almadıgınız bellı kotulemek yerıne bunu acıkca yazın..benım klıma sureklı 26 derecede acık ama pısman olacagım bır sey olmadı..neyden pısman olmuslar onu neden yazmadınız lutfen artık ınsanları bu kadar pahalı urunler ıcın yanlıs yonlendırmeyın..bır kılo domates almıyoruz klıma alıyoruz az buz para degıl herkese tavsıyem bır yerlerde alacagınız klımayı deneyerek alın.kımsenın sozune bakmayın
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- r22 gaz yerine hangi gaz kullanılır
- midea 12000 btu inverter klima yorum
- demirdöküm klima yorumları
- klimadan ses gelmesi tehlikelimi
- klima elektrik bağlantısı
- en iyi klima markaları
- en iyi hava temizleme cihazı
- hortumsuz portatif klima
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X