Şimdi Ara

Arçelik Notebook driverlari neden bulunmaz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
14.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bi arkadaşım Arçelik ANB 576SR marka modelli bir notebook almış
    Cihaz Vista basic yüklü geldi
    Buna format atıp XP yüklücektim ama XP driverlarını bulamadım.

Arçelik teknik servisi aradım ama hiç yardımları dokunmadı

Şimdi ben bu cihaza XP driverlarını nereden bulabilirim
    Yardımcı olursanız çok sevinirim

Arçelik Notebook driverlari neden bulunmaz?

http://www.arcelik.com.tr/Cultures/tr-TR/ArcelikUrunler/8953411100.htm?Language=tr-TR&productCode=8953411100

• anlaşılan driverlarının bulunmadığı gibi yorum yapanıda pek bulunmuyor
  • up?
  • modelin driverlerini bulamaman şaşırtıcı... ben arçelik ten alınmıs bir cok modele format attım ve driverlarını rahatlıkla buldum...(teknik servisleri bu konuda oldukca yetersiz bilgiye sahip)
  • cünku marka dandik bir marka arkadasım
  • tavsiyem: teker teker denemek. zamanın bolsa son çare olarak... arçeliğin diğer modellerinden xp desteği olanlarının driver larını...

quote:

cünku marka dandik bir marka arkadasım

markanın dandik olmasından kaynaklanan bi sorun değil. diğer markalarda notebooklarında xp sürücü desteğini çekmeye başladı.
  • ya arkadaşım arçelik veya vestel alınır mı.almadan hiç araştırmadın mı:))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bekoserkan yazmış.
    quote:

arkadasım o t200c dir arcelık ve beko buyuk coğunlukta modelleri clivo durhttp://www.clivo.com.tw dan t200c olarak ındırebılırsınız..sunuda soyleyım bu model harıc karsılıkları farklıdır .baska modellerı soran olursa yardımcı olabılırım
  • istersen hala bulamadıysan driverları yardımcı olabilirim?

:))
  • quote:

Orjinalden alıntı: pınarr

istersen hala bulamadıysan driverları yardımcı olabilirim?

:))

Elimde anb 574n laptop var arçelik marka anakartı vıa marka wireless driverını bulamadım wirelessi railink 802.11bg yardımcı olursanız memnun olurum.
  • 444 0 888 ara burdan san link vericekler yardımcı olurlar sana istersen mail adresine de önderirlerbilgisayarla ilgili problemin varsa yardımcıda olabilirler?
  • Arçelik com tr den
    tüketici destek kısmına ordan
    bilgi ürünleri destek kısmına giriyoruz
    ondan sonrası basit kategori bilgisayar kısmına girip driveri seçip indirebiliyoruz

ben indirdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nick_Otin

modelin driverlerini bulamaman şaşırtıcı... ben arçelik ten alınmıs bir cok modele format attım ve driverlarını rahatlıkla buldum...(teknik servisleri bu konuda oldukca yetersiz bilgiye sahip)

Kesinlikle doğru.
    Arçelik servisinde çalışanlar sattıkları bilgisayarlar hakkında en ufak bir bilgiye sahip değiller. Aynı durum Beko ve Vestel içinde geçerli. Gerçi adamlarda kabahat yok. Beyaz eşyacı firmadan notebook alanlarda kabahat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysy3596

cünku marka dandik bir marka arkadasım

arcelık ve vestel'den mal alınmaz hıc arastırmadınmı ?/ dıyen arkadas bılgısız demektır-Cbox'DA COK kalıtelı bır markadır ama bılen yoktur.arcelık teknık servısı gayet ıyı.bazı dandık laptopları cınden getırıp turkıyede satıyorlar.bunuda cogu kısı yıyor.bunlara bır sozunuz yok.turk mallarına mı var?servıs aglarından memnunum-uzerınde kullanılan yongalar ekran kartları dıger buyuk dıye tabır ettıgınız fırmalarla aynı.beyaz essacıdan notebook'cu olmaz dıyen arkadası kınıyorum-dıger markaların ne yaptıklarına bakarsa sevınırım-nokıa'da kalem uretıyor-lcd ekran cıkarıp bır cok ozellıgı var dıye bagıran bır cok marka var-lcd ureten dunyada 3-4 fırma var.markalar bınlerce.bunuda dıkkate alın.
  • Peki bana söylermisiniz vestel marka dizüstü bilgisayarın adaptörü 6 ay sonra bozulunca yenisini neden temin edemiyor Vestel servisi? Hani üretim yapıyorlardı. Neden bize ne kardeşim diyerek arkadaşımın suratına kapattılar telefonu.
    Ve bir örnek daha. İşyerimin karşısındaki Arçelik servisi, Arçelik marka notebook'un kablosuz ayarlarını yapmam için neden benim gibi bilgisayarla ilgisi sadece iyi bir kullanıcı olmaktan öteye geçmeyen birinden bile yardım istiyor. Bu kadar mı cahil olunur.
    Tekrar söylüyorum.
    Beyaş eşyacıdan bilgisayar alınmaz.
    Evde ki televizyonum beyaz esşyam vs hepsi Arçelik. Memnunum.
    Ama bilgisayar alacaksam gider sadece o işi yapan firmadan alırım. Herşey parça kalitesinden ibaret değildir. Satış sonrası verilen destek hepsinden daha mühim. Üstelik Beyaz eşya firmalarının sattığı bilgisayarlar fiyat açısından da hiç cazip değil.
  • http://www.arcelik.com.tr/DriverDownload.aspx burdan indirebilirsin istedigin driveri arkadaşım.
  • http://www.arcelik.com.tr/DriverDownload.aspx?language=tr-TR

burdan driverlerini temin edebilirsin kolay gelsin... ve bnm farklı bi sorunum var bnde arçelik laptop kullanmakdayım fakat vista kurulu format atıp xp kuramıyorum bna yardımcı olabilirmisin... tşklr...
  • Arçelikin makineleri clevo yada compaldır. Bu markalara arçelik gibi casper ve monster gibi firmalarda mal yaptırırlar. Yani bir monster ne kadar kaliteliyse arçelikde o kadar kalitelidir. Teknik servis konusunda haklısınız.Driverlarını bulamayanlar cihazın arkasındaki etikete baksınlar. Ordaki model kodunu(arçelikin verdiği anb ile başlayan kod degil çin firmasının verdiği kod) internette aratırlarsa driverları bulabilirler.
    Vestel yarım yamalak da olsa trde üretim yapabilmektedir.(en azından board basabiliyorlar.) ama servis yine aynı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hell-big-67

http://www.arcelik.com.tr/DriverDownload.aspx?language=tr-TR

burdan driverlerini temin edebilirsin kolay gelsin... ve bnm farklı bi sorunum var bnde arçelik laptop kullanmakdayım fakat vista kurulu format atıp xp kuramıyorum bna yardımcı olabilirmisin... tşklr...

Bende de aynı sorun var, format atacağım xp yükliyeceğim ama bir türlü olmuyor.
    MAvi ekran hatası alıyorum.Bir kaç yerde araştırdım, satalı xp ile kurcakmışız, ayrıca biostan ahci modu ide yapcakmışız.Bu konuda tam olarak bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen...

• http://www.n-otebook.gen.tr/viewtopic.php?f=24&t=18

burada xp ye cevirmeniz icin gereken bilgilerin hepsi mevcut kolay gelsin...

satırda aradaki "-" isaretini kaldirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mariachi@ -- 25 Nisan 2009; 0:30:17 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.