Şimdi Ara

Arçelik Notebook driverlari neden bulunmaz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
14.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar çok haklı niye arçelik alıyor ki? bence sadece laptop alanında uzmanlaşmış markalar alınmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eesti -- 25 Nisan 2009; 14:00:10 >
  • Türkiye de elektronik servis konusunda heryerde adım adım olan Arçelik Yetkili servislerine birbir laf atabilirsiniz.Ancak Sizin Bilgisayarınızda notebook unuzda yada herhangi bir cihazınızda arıza söz konusu olduğunda evinize ayağiniza kadar gelip yardımcı olmaya çalişiyorlardır ki olmadı cihazı alip serviste kontrol ediyorlardır.

Bilgisiz diye tabir ettiğiniz Tüm Arçelik ve Beko servis camiasına genelleme yapmak saçmaliktir hayatınızda kaç tane servise gittiniz :) karşınızda 3-5 stajer yada o an size gelmiş olan teknsiyenlerden mahdur kalmiş olabilirsiniz ancak 444 - 0 - 888 e bildirdiniğinizde hertürlü cihazınız hakkında kesin sonuç alırsınız ;)

ben arçelik beko dan yanayım neden derseniz bir cihaz alıyorsunuz elektronik ne zaman bozulucaği belli olmuyor ee bu durumda ne yapicaksiniz ? servisine te al koltuk altına götür bütün günün heba et...

Ama Yerli firmaların servisleride heryerde olduğundan ve yerinde hizmet şeklinde unsurunu göz önüne aldıgınızda gününüz heba olmuyor servis sıralarında yok numara al yok kayıt yap sıraya geç bilmem neyle uğraşmiyorsunuz. Aliyorlar yapiyorlar getiriyorlar.

Zaten Arçelik ve Beko ürünlerinin standart fiyatı 800 ise piyasada 1000 TL olmasının nedeni Serivisinden ötürürdür Arçeliğe de Beko ya da güvenim sonsuz evdeki tüm beyaz eşyasından elektroniğine kadar Arçelik beko servis konusunda da hiç sıkıntı yaşamadım yaşayanlarında talihsizlik olarak nitelendiriyorum her servisi birbiriyle karıştırmayın genelleme yapmayın :) iyiside vardır kötüsüde bu hayatın gerçeği siyahı da var beyazıda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multichat -- 15 Mayıs 2009; 1:25:09 >

• Firmaları Kotulemek Moda Olmus Dandik Diyen Neye Gore Yorum yapıyor.kasalarını Gordunuz mu Compal Kullanıyor.Sitesinde Driverlerı Mevcut Bir Eksigi Yok Sadece Fiyat Olarak Daha pahalı
  • Bende bu konuyu açcaktım teşekkürler
  • Bu ne saçmalıktır. Koskoca firmasın, piyasaya sürdüğün ürünün desteğini sağlamaktan acizsin. Arkadaşın bilgisayarı için saçmasapan 2 driver bulacaz diye bu kadar uğraşılmaz ki!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.